چهارشنبه 7 آذر 1403

آمادگی بخش‌های تخصصی استان تهران برای رویارویی با فصل سرما

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
آمادگی بخش‌های تخصصی استان تهران برای رویارویی با فصل سرما

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری فارس، علیرضا مزینانی مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان تهران گفت: در این نشست موضوع نظارت بر عملکرد واحدهای آلاینده از طریق برقراری گشت و پایش شبانه مطابق با برنامه‌های مدون و همچنین نظارت ادارات شهرستانی بر اجرای مصوبات کارگروه اضطرار در حوزه تحت مدیریت مورد تأکید قرار گرفت و مقرر شد ادارات شهرستانی با همکاری بخش‌های ستادی برنامه گشت و پایش شبانه استان را تهیه کنند.

وی افزود: در زمینه اجرای هرچه بهتر و موثرتر پایش و کنترل منابع آلاینده هوا در فصل زمستان مقرر شد ادارات حفاظت محیط‌زیست شهرستانی کمیته ای تحت عنوان کمیته مقابله با آلودگی هوا با محوریت فرمانداری‌ها و اعضای مرتبط با شرایط مواقع اضطرار در سطح شهرستان تشکیل و از هم اکنون برنامه‌ریزی لازم را به انجام رسانند.

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان تهران با بیان اینکه پیگیری و تشکیل به موقع کارگروه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین در سطح شهرستان‌ها از دیگر مصوبات این نشست بود، ادامه داد: بر این اساس، مصوبات این کارگروه با نظارت های ویژه و بیشتر، صحت سنجی خواهد شد و با واحدهای متخلف برابر ماده 6 قانون هوای پاک برخورد قانونی صورت خواهد پذیرفت.

مزینانی با تأکید بر اینکه طی مکاتبه با دادستان ها و روسای حوزه قضائی در سطح تهران و شهرستان های استان، دستورات ویژه برای این ایام به منظور برخورد با واحدهای متخلف دریافت خواهد شد، گفت: توجه بیشتر به گزارش‌دهی و ثبت این گزارشات در سامانه جامع محیط‌زیست خصوصاً در ایام آلودگی هوا از دیگر مصوبات نشست شورای اداری بود.

مدیر کل حفاظت محیط‌زیست استان تهران همچنین به سایر مصوبات این نشست اشاره کرد و بیان داشت: موضوع ثبت اموال منقول در سامانه ساد، اطلاع رسانی کلیه قراردادها در سایت اداره کل و درج در سامانه ملی ثبت قراردادها، رعایت شرایط انتصاب بر مبنای گواهی شایستگی مدیران، توجه به برگزاری دوره‌های آموزشی و تشکیل جلسات ماهانه و منسجم با تشکل های محیط‌زیستی و فعالان این حوزه از دیگر مصوبات این نشست در حوزه‌های عمومی بود.

مزینانی در ادامه با اشاره به توجه بیشتر به موضوعات مربوط به کارگروه های شهرستانی در حوزه محیط‌زیست و پیگیری دقیق موضوعات مرتبط با جرائم محیط‌زیستی در سطح شهرستان‌ها، افزود: از موضوعات دیگری که در این جلسه مورد تأکید قرار گرفت بحث نظارت بیشتر در خصوص مجوزهای صادره با مدت زمانی یکساله و انجام دقیق تعهدات مرتبط واحدها در این زمینه بود.

وی همچنین اظهار داشت: کلیه ادارات محیط‌زیست شهرستانی مکلف شدند در خصوص دوشنبه های صنعتی و در بحث مشکلات محیط‌زیستی صنایع و واحدهای خدماتی، برنامه ریزی لازم را انجام داده و نسبت به کلیه موضوعات حوزه محیط‌زیست، اعم از محیط‌زیست شهری، صنعت و مسائل مرتبط با جرائم، آمادگی بیان مسئله و راهکارهای پیشنهادی حل موضوعات و یا دلایل قانونی مخالفت را داشته باشند.

رئیس شورای اداری حفاظت محیط‌زیست استان تهران تصریح کرد: در این نشست مقرر شد روند بررسی پرونده‌های قابل طرح در کمیسیون ماده 11 برای کمک به حوزه تولید و صنعت با رعایت ملاحظات زیست محیطی کوتاه‌تر شود.

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان تهران در پایان با اشاره به اینکه از دیگر موضوعات طرح شده در این نشست ساماندهی مناطق تحت مدیریت به لحاظ ورود عشایر و گردشگران برای سال آینده بود، افزود: باتوجه به تجربه امسال و حساسیت فزاینده برخی مناطق به سبب ظرفیت تحمل و یا شرایط ویژه مانند پارک ملی لار به لحاظ برخورداری به عنوان حوزه آبریز و پوشش گیاهی و جانوری، مقرر شد برنامه‌ریزی لازم از هم اکنون درخصوص این مناطق برای ادوار بعدی صورت پذیرد.

پایان پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید پارک ملی لار گردشگران سازمان حفاظت محیط‌زیست آلاینده این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است