چهارشنبه 7 آذر 1403

آموزش بر مبنای هوش مصنوعی و تکنولوژی با پشتکار نخبگان کشور

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
آموزش بر مبنای هوش مصنوعی و تکنولوژی با پشتکار نخبگان کشور

سامیا کریمی دستجردی مدیرعامل یک شرکت تازه تاسیس در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس درباره عملکرد و فعالیت‌های این شرکت‌، گفت: تیم کاوش 10 سال است وارد فضای مسابقاتی و رقابتی شده و تلفیقی از دانشجویان رشته‌های علوم انسانی، پزشکی و مهندسی است و در حال حاضر 3 سال است این گروه در کشورهای ژاپن، کانادا، استرالیا مقام اول جهان را در حوزه رباتیک کسب کرده و در سال های قبل مقام های دوم در کشور المان و چین و برزیل را داشته است.

کریمی افزود: با تحقیق و بررسی‌هایی که انجام دادیم، توانستیم بعد از 4 سال شرکتی در حوزه آموزش خلاقیت و رباتیک با استفاده از علوم اجتماعی و انسانی تاسیس کنیم که عمدتا از متولدین سال‌های 73 تا 80 هستند.

ایجاد بسته‌های جدید و فراهم کردن بستر نوین آموزشی

وی در مورد اهداف این شرکت گفت: بنا داشتیم با ایجاد بسته‌های جدید آموزشی و فراهم کردن بستر نوین آموزشی بتوانیم اقداماتی انجام دهیم تا کسانی که به تکنولوژی، استعدادیابی، رشد و ترویج خلاقیت علاقمند هستند، بتوانند از این فرایند استفاده کنند.

کریمی دستجردی ادامه داد: مجموعه ما در حوزه نزدیک کردن پیور انسانی با پیور فنی مهندسی است، یعنی بتوانیم از تکنولوژی هایتک در علوم انسانی استفاده کنیم و یک مجموعه بین رشته‌ای است که سعی کردیم در حوزه آموزش، خلاقیت، استعدادیابی، درک شناختی و توانایی‌های بالقوه افراد تمرکز داشته باشیم.

 آموزش برمبنای هوش مصنوعی و تکنولوژی

وی بیان داشت: ما در بخش آموزش فعال هستیم و این آموزش برمبنای استفاده بر هوش مصنوعی و تکنولوژی است که کودکان بتوانند با استفاده از ترویج خلاقیت و خلاقیت در رشد به استعدادهایشان برسند و بتوانیم با توجه به علوم هایتک کودکان را به فضایی که می‌خواهند در آن نقش داشته باشند، نزدیک‌تر کنیم.

 تولید اپلیکشن برای افراد ناتوان جسمی یا ذهنی 

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان ادامه داد: سعی کردیم وارد نرم‌افزارهای کاربردی شویم و در حال حاضر 2 نرم افزار در دست اجرا داریم که یکی از نرم افزارها زورخانه است که برای استفاده افراد ناتوان جسمی یا ذهنی است تا بتوانند از این اپلیکیشن استفاده کنند.

کریمی گفت: متاسفانه در جامعه نقشی برای افراد ناتوان ایفا نمی‌کنیم و در حق‌شان اجحاف می‌شود و هیچ اپلیکیشنی برای آنها ساخته نمی‌شود یا اگر ساخته می‌شود بسیار معمولی است.

این مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان افزود: سعی داریم تا افراد نابینا بتوانند از اپلیکیشن ما استفاده کنند و بتوانیم به آنها حق دیده شدن بدهیم که نقش خودشان را در جامعه ایفا کنند.

وی در پایان گفت: ایران دارای جوانان نخبه و خلاقی هست که اگر از آنان کمک گرفته شود، با حمایت آنها می‌توانیم در راستای پیشرفت و اعتلای کشور قدم برداشته و با کار تیمی قله‌های سعود را فتح کنیم.

انتهای پیام /

سامیا کریمی دستجردی مدیرعامل شرکت د انش بنیان خلاقیت کودکان
آموزش بر مبنای هوش مصنوعی و تکنولوژی با پشتکار نخبگان کشور 2