آموزش و پرورش
آموزش و پرورش
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، نامزدهای ریاست جمهوری در دومین شب مناظره در رابطه با مشکلات حوزه آموزش و پرورش چه اظهارات و راهکارهایی داشتند: قاضیزاد: آینده هر کشوری با حوزه آموزش عمومی آن سنجیده میشود قاضی زاده هاشمی گفت: در حوزه آموزش و پرورش باید بگویم که آینده هر کشوری با حوزه آموزش عمومی آن سنجیده میشود. به آموزش و پرورش و آموزش عمومی باید به شکل ویژه پرداخته...
علیرضا زاکانی در بخش سوم مناظره به سوالات حوزه نظام تعلیم و تربیت پاسخ داد
سعید جلیلی در مناظره دوم انتخابات ریاست جمهوری 1403 در رابطه با موضوع آموزش و پرورش گفت: باید نقش دانشگاهها در رشد و پیشرفت کشور مشخص شود و برای دانشگاهها مأموریت تعریف کنیم. یکی از برنامههای اصلیِ ما این است که از ترم آینده برای دانشگاهها مأموریت تعریف کنیم و نهضت حل مسائل کشور را راهاندازی کنیم
مسعود پزشکیان در جمع بندی خود در موضوع آموزش و پرورش در مناظره دوم انتخابات ریاست جمهوری گفت: ما در دانشگاه فقط روی تئوری و تحقیق کار میکنیم و نیاز است روی عملگرایی و کارکردهایی هم کار کنیم. لازم است دانشگاه بر حسب نیاز جامعه باشد. با این حقوقها هیئت علمی دانشگاهها نمیتوانند زندگی بکنند.
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در دومین مناظره انتخاباتی: اینکه هر حرفی را بزنیم و سفرهها با هم فرق داشته باشد در عمل مشکل خواهیم داشت ما در مناطق محروم مدرسه داریم که تجهیزات معمولی هم ندارند. در مدارس باید خدمات مدارس مسئولین با مدارس مردم یکسان باشند مدارس غیرانتفاعی فرصت هستند و مقداری از آموزش را پوشش دهند، اما به مدارس دولتی درست سرویس نمیدهیم. وزیر آموزش و پرورش...
علیرضا زاکانی در مناظره دوم انتخابات ریاست جمهوری 1403 در رابطه با موضوع آموزش و پرورش گفت: توجه به استاد و نگاه ویژه به جایگاه معلم و استاد باید فوقالعاده مورد توجه قرار گیرد. نمیشود که در دانشگاه و مدرسه معلمان و استادان ما به اندازه بیرون از این محیطها درآمد داشته باشد.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: باید جایگاه دانشجو و استاد را قبول کرد و پذیرفت که خواستهها و نگاه نسل امروز با من فرق میکند، باید بپذیریم. محیط دانشجو و استاد باید با حرمت و آزاد باشد، نباید ببندیم. ما میبندیم و حذف میکنیم خب معلوم است چه پیامدهایی در جامعه دارد.
پورمحمدی در مناظره دوم انتخابات ریاست جمهوری 1403 در رابطه با موضوع آموزش و پرورش گفت: اگر از مسیر غیروفاق برویم به شدت مشکلات زیاد میشود و راهگشا نخواهد بود. گفتهها و عمل ما یکی نیست. یک نظام لَخت مدیریتی داریم که باید منظم شود.
سعید جلیلی در بخش دوم مناظره دوم انتخابات ریاست جمهوری 1403 درباره موضوع اموزش و پرورش گفت اگر باور داریم که کشور باید پیشرفت کند، باید از مدرسه برنامه ریزی کرد. لازمه پیشرفت کشور این است که آموزش و پروش جایگاه واقعی خود را پیدا کند و وزیر آموزش و پرورش باید نیروی ارزشمندی باشد که این نقش را ایفا کند
نامزد چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: وقتی حرف از اجماع سازی می زنیم، باید بگوییم که چگونه و بر سر چه موضوعی باید اجماع سازی کنیم؟.
قالیباف در مناظره دوم انتخابات ریاست جمهوری 1403 در رابطه با موضوع آموزش و پرورش گفت: دوقطبی راه میاندازیم و حتی خدمتگزار مدرسه را هم بهخاطرش جابهجا میکنیم، پیشرفت نمیکنیم.
قاضی زاده هاشمی در مناظره دوم انتخابات ریاست جمهوری 1403 در رابطه با موضوع آموزش و پرورش گفت: باید بتوانیم بهرهوری را در آموزشوپرورش ارتقا دهیم. اگر میخواهید نخبگان نروند، درآمد آنان را زیاد کنید.
اقتصادنیوز: محمدباقر قالیباف درباره اجماع سازی در انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری توضیح داد.
سعید جلیلی نامزد کاندیدای ریاست جمهوری در بخش سوم مناظره به سوالات حوزه نظام تعلیم و تربیت و آموزش پاسخ داد.
مسعود پزشکیان در جمع بندی خود در موضوع آموزش و پرورش در مناظره دوم انتخابات ریاست جمهوری گفت: وقتی به معلمان نرسیم چندشغله میشود. نمیشود با بیثباتی مدیریت کار را جلو ببریم. باید مدارس دولتی همان خدماتی را بدهند که مدرسه یک مسئول به فرزند او میدهد. مدارس غیردولتی فرصتند و درصدی را پوشش میدهند، ولی 80 درصد آنها که در مدارس دولتی هستند نمیتوانند به دانشگاه بیایند.