آژانس بینالمللی انرژی اتمی
آژانس بینالمللی انرژی اتمی
سخنگوی وزارت خارجه ایران خاطرنشان کرد: من اطلاعی از تنظیم برنامه در ارتباط با سفر مدیرکل آژانس به تهران در حال حاضر ندارم.
سخنگوی وزارت امور خارجه اقدام نشریه فرانسوی را مصداق بارز نفرت پراکنی و توهین به ارزشها خواند.
مذاکرات برای بازگشت به توافق هسته ای ایران به نظر می رسد تحت الشعاع جنگ روسیه علیه اوکراین قرار گرفته است.
دیپلمات های آمریکایی، اروپایی و ایرانی توضیح می دهند که چگونه مذاکرات برای بازگشت به توافق هسته ای ایران تحت الشعاع جنگ روسیه علیه اوکراین قرار گرفته است.
پایگاه اینترنتی حامی برجام اذعان کرد آمریکا در برجام دنبال استخوان لای زخم گذاشتان و ایجاد اهرم فشار برای کارشکنیها و سوءاستفادههای آتی بود و ابهامات برجام به این خواسته آمریکا کمک کرد.
اولیانوف در توییتر نوشت: ادعاها درباره ارسال پهپاد (از ایران به روسیه) بهانهای ناشیانه برای متوقف کردن (اگر نگوییم کشتن) مذاکرات وین در خصوص برجام است. به نظر میرسد آمریکا + سه کشور اروپایی وسوسه شدهاند به سمت پلن B حرکت کنند.
لحظهای که ایالاتمتحده و متحدانش مدتها امیدوار بودند از آن اجتناب کنند، در حال نمایان شدن است؛ یعنی لحظهای که آنها باید بین احتمال دستیابی ایران به بمب هستهای یا استفاده از زور برای جلوگیری از این اتفاق، یکی را انتخاب کنند.
اقتصادنیوز: نیم قرن با اقتصاد ایران روایتی است از تحولات، شخصیتها و شاخصهای اقتصاد ایران و موضوعاتی که به نوعی با اقتصاد ایران ارتباط پیدا میکنند. شرایط فعلی اقتصادی ارتباط مستقیمی با گذشته آن دارد.
یکی از دیپلمات های اروپایی به المانیتور گفت: تهران خود را در یک طوفان کامل قرار داد: وضعیت داخلی، انتقال سلاح به روسیه و بن بست بر سر توافق هسته ای.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از روسیا الیوم، ند پرایس سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرد که واشنگتن احیای توافق هستهای ایران موسوم به برجام را از دستور کار خارج کرده و بر مقابله با همکاری نظامی بین ایران و روسیه تمرکز دارد. بر اساس این گزارش، پرایس گفت: برنامه جامع اقدام مشترک از چند ماه پیش تا کنون از دستور کار خارج شده است. وی با گرفتن ژست حمایت از مردم...
سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرد: واشنگتن احیای برجام را از دستور کار خارج کرده است.
با توجه به خروج آمریکا از توافق هستهای در سال 2019، آغاز کاهش تدریجی تعهدات ایران در برجام با توسعه برنامه هستهای از سال 2019 و ناکامی مذاکرات احیای برجام از سال 2021 تاکنون، باید گفت سال 2023 سالی خواهد بود که بار دیگر مساله هستهای با شدت بسیار بیشتری کشور را در تنگنا قرار خواهد داد.
سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل در نامهای به دبیرکل و همچنین رئیس شورای امنیت سازمان ملل نسبت به ماجراجویی نظامی رژیم صهیونیستی علیه ایران هشدار داد.
علی واعظ، تحلیلگر ارشد گروه بینالمللی بحران، مختصات این پلن بی را شرح داد و گفت: «شرایط فعلی پایدار نیست و اگر دو طرف به این نتیجه رسیدهاند که احیای برجام ممکن نیست، باید بهدنبال راهحلهای دیپلماتیک بعدی باشند؛ راهحلی که بهنظر میرسد از همه راهحلهای دیگر منطقیتر است، «توافق کمتر، در مقابل کمتر» است که برای طرفین وقت بخرد تا شرایط مهیا شود تا بتوانند به یک توافق براساس یک گفتمان...