آژانس بینالمللی انرژی اتمی
آژانس بینالمللی انرژی اتمی
رابرت مالی گفت: دولت بایدن نمیتواند به ایران تضمین دهد که دولت آینده آمریکا از برجام خارج نخواهد شد.
اقتصادنیوز: رابرت مالی، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران با تلاش برای مقصر جلوه دادن ایران در بی نتیجه ماندن تلاشها برای احیای توافق هستهای گفت: دولت بایدن نمیتواند به ایران تضمین دهد که دولت آینده آمریکا از برجام خارج نخواهد شد.
رابرت مالی، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران در گفتوگو با این برنامه رادویی در پاسخ به این سوال که آیا مذاکرات احیای برجام به بنبست رسیده است با نه، گفت: ما یک ماه پیش تصور میکردیم به توافق نزدیک هستیم و بعد از آن ایران به دلایلی که باید از آنها پرسید، شروع به طرح مسئلهای کرد که هیچ ارتباطی با توافق ندارد و مربوط به تحقیقات آژانس بینالمللی انرژی اتمی درباره فعالیتهای گذشته ایران...
چیزی که ایران خواسته این است که ما، یعنی آمریکا و کشورهای اروپایی روی آژانس فشار اعمال کنیم تا پرونده این تحقیقات مختومه شوند. این مسئله هیچ ارتباطی با توافق ندارد، ضمن اینکه ما هم این کار را انجام نخواهیم داد.
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت: وقتی میگوییم تضمین، یعنی توافق ما بهگونهای باشد که نفع اقتصادی در بازگشت به برجام قابل لمس باشد. البته پیامهایی میان ما و آمریکا مبادله شده و همچنان در حال مبادله است. فکر میکنم طرف آمریکایی به خوبی مسایل و مواضع منطقی ما را درک میکند. احتمال میدهم به دلایل مختلف آمریکا هنوز به نقطه شجاعت در تصمیمگیری نرسیده است.
حسین امیرعبداللهیان گفت: اگر آژانس متمرکز بر مسوولیت و وظیفه فنی خودش بشود، ما هم در این مسیر همکاریهایمان را با آژانس تقویت خواهیم کرد.
اقتصادنیوز: وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت: ما در گفتوگوهایی که الان داریم در بهترین حالت و بازگشت همه طرفها به برجام، فقط تحریمهای ثانویه برداشته میشود ولی بازهم تحریمهای اولیه میماند.
امیرعبداللهیان گفت: ما مذاکره کردهایم نه فقط برای مذاکره، بلکه برای رسیدن به نتیجه ملموس مذاکره کردهایم. این وضعیت را آمریکا و آقای ترامپ به وجود آورده است. ما از سال 2015 هیچ نفع اقتصادی از برجام نبردهایم. البته این هم عجیب است که آقای بایدن از یکطرف رفتار ترامپ را قبول ندارد ولی همان مسیر تحریمها را دنبال میکند.
امیرعبداللهیان گفت: همکاریهای ما با آژانس ادامه دارد، اما یک مشکل اساسی وجود دارد. آژانس باید به وظایف فنی خود عمل کند اما مسیر سیاسی را بسیاری از مواقع پیش میگیرد و رفتارهای سیاسی دارد. ما میتوانیم در مسیر فنی همکاریهایمان را با آژانس تقویت کنیم اما لازمهاش این است که آژانس از رفتار سیاسی و سیاسیکاری فاصله بگیرد.
سفرا و مقام های ارشد 175 کشور حاضران در کنفرانس عمومی آژانس بین المللی انرژی اتمی به عضویت این کشورها در شورای حکام رای مثبت دادند.
شرکت کنندگان در کنفرانس عمومی آژانس بین المللی انرژی اتمی با عضویت عربستان، قطر و ترکیه در شورای حکام این آژانس موافقت کردند.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو، در شصت و ششمین نشست کنفرانس عمومی آژانس بینالمللی انرژی اتمی، 11 عضو جدید از جمله عربستان، قطر و ترکیه به عضویت شورای حکام این آژانس درآمدند. شصت و ششمین نشست کنفرانس عمومی آژانس بینالمللی انرژی اتمی از دوشنبه (4 مهر) با حضور نمایندگان عالیرتبه کشورهای عضو در وین آغاز شد و تا فردا جمعه (8 مهر) ادامه دارد. در این نشست نمایندگان، سفرا و مقامات...
سفرا و مقام های ارشد 175 کشور حاضران در کنفرانس عمومی آژانس بین المللی انرژی اتمی به عضویت عربستان، قطر و ترکیه در شورای حکام رای مثبت دادند.
اقتصادنیوز: آژانس بین المللی انرژی اتمی با عضویت کشورهای قطر، ترکیه و عربستان سعودی در شورای حکام موافقت کرد.
رئیس سازمان انرژی اتمی در کنفرانس عمومی آژانس بینالمللی انرژی اتمی شرکت و با مدیر کل آژانس، هیأتی از روساتم و وزیر امور خارجه مجارستان دیدار کرد.