آیتالله اعرافی: تدوین پیوست سلامت در برنامه دستگاههای اجرایی ضرورت دارد
آیتالله اعرافی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در دیدار معاون پرستاری وزارت بهداشت و مدیران سازمان نظام پرستاری تهران گفت: در برنامههای سالانه باید به مسایل معیشتی، کرامت و منزلت پرستاران بیشتر و بهتر پرداخته شود.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم، آیتالله اعرافی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و مدیران سازمان نظام پرستاری کشور و دانشگاههای علوم پزشکی سطح تهران دیدار کرد.
آیتالله اعرافی: روح اصلی انقلاب اسلامی نگاه معرفتی برآمده از اجتهاد اسلامی استآیتالله اعرافی ضمن ابراز خرسندی از دیدار با مدیران ارشد این قشر مهم از کشور گفت: من با توجه به پیشینه خانوادگی از نظام سلامت و مسایل آن دور نیستم و با بیش از 40 سال سابقه کار در سطح بینالمللی و اجرایی، دغدغههای عزیزان و معضلات اقتصادی کشور را درک میکنم.
وی با اشاره به دستاوردهای درخشان در این نهاد در گسترش و ترویج اسلام، تشیع و زبان فارسی و حضور در بیش از هزار نقطه از جهان افزود: مهاجرت البته از نگاهی میتواند نیکو و دارای دستاوردهای مثبت باشد ولی خروج نخبگان و دانشگاهیان در سطح وسیع و به این شکل ناپسند است و برای آن باید به چارهاندیشی پرداخت.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی سلامت را مستلزم نگاه جامع معنوی، فرهنگی و علمی و پیشگیری را بخش مهم و اساسی آن دانست و بیان کرد: پرداختن به معیشت، کرامت و منزلت کارکنان بسیار مهم است. در برنامه هفتم توسعه نیز به مبحث سلامت به خوبی پرداخته شده است؛ اگر چه در برنامه با وجود نگاه جامع خود، به دلیل سنگینی، بسیاری از موارد آن دستنیافتنی به نظر میرسد و این مساله را میبایست با توجه به برنامههای سالانه جبران کرد.
اعرافی پرداختن به ضرورت تدوین پیوست سلامت برای برنامهها و دستگاههای مختلف افزود: در برنامههای سالانه باید به مسایل معیشتی، کرامت و منزلت پرستاران بیشتر و بهتر پرداخته شود.
وی با پرداختن به ضرورت ارتباط مستمر با جامعه پرستاری به ویژه در بزنگاهها گفت: درخواست من، گردآوری و مدون ساختن مسایل و برنامه، روشن ساختن ارتباط هر مساله و بخش از برنامه با دستگاههای گوناگون و مستندسازی آنها است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با تقدیر از تولید علم در حیطه پرستاری و جایگاه و رتبه آن در منطقه افزود: میباید تحقیقات هر چه بیشتر کاربردی شود و به سوی مسایل و معضلات سوق داده شود و مطالعات لازم در هر زمینه صورت پذیرد.
آیتالله علیرضا اعرافی در پایان گسترش خدمات پرستاری و بالینی در منزل را با توجه به افزایش جمعیت سالمندان در جامعه، بسیار حایز اهمیت و مطلوب ارزیابی کرد.