آینده منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس
محمدرضا پیرحسینلومدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس گفت: این منطقه در طول 27 سال فعالیت، نقشی بیبدیل در تقویت زیرساختهای صنعتی، افزایش ظرفیتهای تولیدی و ارتقای جایگاه ایران در زنجیره جهانی ارزش، بهویژه در صنعت فولاد و آلومینیوم ایفا کرده است.
دنیای اقتصاد - بندرعباس - محمدرضا پیرحسینلو ادامه داد:. امروز، منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس نهتنها بهعنوان قطب صنایع معدنی و فلزی کشور شناخته میشود، بلکه نمادی از توانمندیهای ملی در بهرهگیری از ظرفیتهای جغرافیایی و اقتصادی کشور به شمار میرود.
حضور شرکتهای بزرگ و معتبر، ایجاد دهها هزار شغل مستقیم و غیرمستقیم و تأمین سهم قابلتوجهی از صادرات غیرنفتی کشور، نشاندهنده جایگاه راهبردی این منطقه در اقتصاد ایران است.
وی، همچنین گفت: این دستاوردها بدون همت، تخصص و تلاش شبانهروزی کارکنان و مدیران شاغل در منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس ممکن نبود.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس، همچنین پشتکار و خلاقیت مدیران، کارکنان و ذینفعان این منطقه ویژه اقتصادی را ستود و در ادامه بر مسئولیت مشترک در افزایش اشتغال و تولید، ارتقای بهرهوری، رشد و پرورش نیروی انسانی تأکید و بیان کرده است: چشمانداز ما، حرکت بهسوی بهرهوری بیشتر، توسعه فناوریهای نوین و رعایت استانداردهای زیستمحیطی است.
با تلاش جمعی میتوانیم این منطقه را نهتنها در سطح ملی، بلکه در سطح بینالمللی بهعنوان الگویی از توسعه پایدار معرفی کنیم.