ابتکار عملیاتی رئیسی برای نجات محیطزیست اقدامی روبهجلو و سازنده است / گردوغبار امروز نتیجه کمکاری روحانی در بهرهگیری از ظرفیتهای کشورهای همسایه است
سلیمی بابیان اینکه ابتکار عملیاتی رئیسی برای نجات محیطزیست و برگزاری نشست وزیران و مقامات ارشد زیستمحیطی 11 کشور یک اقدام روبهجلو، سازنده و مثبت است، گفت: زندگی بشر در این حوزه کاملاً به هم گرهخورده است و قطعاً یک کشور نمیتواند بهتنهایی مسائل زیستمحیطی را حل کند و لذا باید از ظرفیتهای سایر کشورها بهره برد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام علیرضا سلیمی نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس و عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفتگو با دیار آفتاب؛ در خصوص ابتکار عملیاتی رئیسی برای نجات محیطزیست و برگزاری نشست وزیران و مقامات ارشد زیستمحیطی 11 کشور که به ایران دعوتشدهاند، گفت: مسائل زیستی کاملاً بههمپیوسته هستند و نمیتوان یک دیواری بین کشورهای همسایه کشید و ارتباطات را قطع کرد و به دلایلی که بسیار روشن است درگذشته این تعامل و ارتباطات با کشورهای همسایه به فراموشی سپردهشده است و به همین جهت به کشورمان آسیبهای جدی وارد شد.
وی افزود: مردم و خصوصاً کشاورزی به دلیل بیتوجهی به ظرفیتهای کشورهای همسایه در حوزه محیطزیست آسیبهای زیادی دیدند و گردوغبار امروز در کشور هدیه کمکاریهای دولت گذشته در حوزه محیطزیست و استفاده از ظرفیتهای کشورهای همسایه است.
سلیمی با اشاره به کمکاریهای دولت روحانی و گره زدن همه مشکلات به برجام بیان کرد: وارد شدن خسارتهای بسیار جدی در حوزههای مختلف زیستمحیطی نتیجه کمکاریهای دولتهای گذشته است و کشاورزان را امروز دچار نگرانی شدید کرده و بهسلامت انسان آسیبهای بزرگی وارد کرده است.
وی بابیان اینکه ابتکار عملیاتی رئیسی برای نجات محیطزیست و برگزاری نشست وزیران و مقامات ارشد زیستمحیطی 11 کشور یک اقدام روبهجلو، سازنده و مثبت است، گفت: زندگی بشر در این حوزه کاملاً به هم گرهخورده است و قطعاً یک کشور نمیتواند بهتنهایی مسائل زیستمحیطی را حل کند و لذا باید از ظرفیتهای سایر کشورها بهرهگیری کرد.
نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس افزود: تالابها، کانونهای گردوغبار و مسائل زیستمحیطی برای کشور اهمیت زیادی دارد و باید با مشارکت و ایجاد تفاهم با سایر کشورهای همسایه آنها را حل کرد.
وی خاطرنشان کرد: در کنوانسیونهای بینالمللی قواعد و سازوکار مشخص است و باید با یک فهم مشترک مسائل زیستمحیطی حل شود و البته اقدامات باید استمرار داشته باشند چراکه این کانونهای آلاینده و مشکلات در طی دهها سال به وجود آمده و نیاز به اقدامات طولانیمدت دارد.
انتهای پیام /