سه‌شنبه 4 شهریور 1404

ابطحی: پزشکیان اهل شوآف نیست / دولت چهاردهم در مجموع عملکرد موفقی داشته است / توصیه به رییس جمهور برای پالایش کابینه

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
ابطحی: پزشکیان اهل شوآف نیست / دولت چهاردهم در مجموع عملکرد موفقی داشته است / توصیه به رییس جمهور برای پالایش کابینه

سید محمدعلی ابطحی فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: یکی از بهترین رویکردها در طول یک سال گذشته، رویکرد شخص رئیس جمهور است؛ به خاطر اینکه رئیس جمهور شجاعانه و جسورانه مسائل را دنبال کرد و هیچ گاه به سراغ شوآف نرفت.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سید محمدعلی ابطحی فعال سیاسی اصلاح طلب، با اشاره به عملکرد دولت چهاردهم در طول یک سال گذشته، بیان کرد: واقعیت این است که یک سال گذشته بحران‌های زیادی پیش آمد. یک سال ابتدایی دولت چهاردهم، شاید یکی از پربحران ترین سال های تاریخ سیاسی معاصر بود. دولت چهاردهم همین که توانست وضعیت موجود را حفظ کند و در جنگ 12 روزه ظالمانه توانست خدمات را به موقع به مردم ارائه کرده و سیاست خارجی را فعال نگه دارد، دستاورد مهمی است.

بنا بر روایت ایسنا، وی اظهار کرد: دولت چهاردهم توانست در برابر دشمنی های شدید اسرائیل به صورت مستقیم بایستد؛ این مهمترین دستاورد دولت چهاردهم است. اگر همه وزرای دولت نیز در طول یک سال گذشته پا به پای رئیس جمهور از خودگذشتگی کرده و تلاش می کردند تا اهدافی که رئیس جمهور در دوران کاندیداتوری قول داده بودند، اجرایی شود امروز عملکرد دولت نمره بالاتری کسب می کرد، اما در مجموع دولت چهاردهم به تناسب شرایط سختی که بر کشور گذشت، عملکرد موفقی داشته است.

رئیس جمهور هیچ گاه به سراغ شوآف نرفت

این فعال سیاسی اصلاح طلب تصریح کرد: یکی از بهترین رویکردها در طول یک سال گذشته، رویکرد شخص رئیس جمهور است؛ به خاطر اینکه رئیس جمهور شجاعانه و جسورانه مسائل را دنبال کرد و هیچ گاه به سراغ شوآف نرفت. رئیس جمهور رفتار مردمی دارد و همچنان از خود همانند گذشته حفاظت کرد. پیشنهاد بنده به رئیس جمهور این است که اگر وزرا یا مسئولانی هستند که در طول یک سال گذشته نشان دادند عملکرد خوبی ندارند، بدون رودربایستی آنان را کنار بگذارد. رئیس جمهور باید هرچه سریع تر افراد ناکارآمد را کنار گذاشته و با نفس تازه به مسیر خود ادامه دهد.

دستگاه سیاست خارجی هر کاری که می تواند برای رفع تحریم ها انجام دهد

وی تاکید کرد: توصیه دوم بنده به دستگاه سیاست خارجی دولت است. هر کاری که می توانند برای رفع تحریم ها انجام دهند. جامعه از مجموعه های تحریمی خسته شده است. پیشنهاد سوم بنده به دولت این است که به جامعه مدنی و مردم توجه بیشتری داشته باشند و از ظرفیت مردم جامعه مدنی بیشتر استفاده کنند.

29221

کد خبر 2107237