اتصال فناوریهای نوین به نظام مسائل کشور مؤثرترین مسیر برای رفع چالشهاست
سرپرست ستاد توسعه فناوری آب، اقلیم و محیط زیست معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری در بازدید از شهرک علمی و تحقیقاتی استان اصفهان، راه برونرفت از چالشهای کشور را اتصال فناوریهای نوین به این مشکلات عنوان کرد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محمد همت؛ سرپرست ستاد توسعه فناوری آب، اقلیم و محیط زیست معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری از شهرک علمی و تحقیقاتی استان اصفهان بازدید کرد و پس از آن در نشستی با مسئولان، فناوران و صنعتگران این مجموعه بر مدیریت و توسعه فناوریهای نوین و اتصال آنها به نظام مسائل کشور به عنوان مسیر میانبر غلبه بر چالشهای آینده یاد کرد.
وی افزود: هماندیشی در راستای حل چالشهای شرکتهای مستقر و مسائل آبی استانی و کشوری و استفاده از فناوریهای نوین با بهرهگیری از ظرفیتهای شرکتهای فناور یک ضرورت است.
سرپرست ستاد توسعه فناوریهای آب، اقلیم و محیطزیست از عزم جدی این ستاد در حمایت از تمامی شرکتهای دانشبنیان که ایده، طرح یا محصولی در زمینه آب و حل چالشهای آبی دارند خبر داد.
همت تاکید کرد: دنیا به سمتی حرکت کرده است که اهمیت مدیریت، حفظ و توسعه منابع آبی روزبهروز بیشتر میشود. با توجه به مطالعات اخیر جهانی و رویکرد تمام کشورها کارآمدترین و مؤثرترین راهبرد برای رفع چالش آبی استفاده از فناوریهای مدرن و جدید است اما متأسفانه این ادبیات در عمل برای ایران کمتر توجه شده است در حالی که چنین رویکردی موجب نشاط آبی کشور خواهد شد. به گفته وی، بهرهگیری از پتانسیل و توان فناوری داخلی استراتژی متمرکز بر دانش، راهبرد حل چالشهای آبی کشور خواهد بود.
حمایت معاونت علمی از ارائه پایاننامهها در حوزه آب و محیط زیستسرپرست ستاد توسعه فناوریهای آب، اقلیم و محیطزیست در ادامه محورهای چهارگانه طرحهای پیشران این ستاد در سال جاری را تشریح کرد و از شرکتهای فناور برای مشارکت در این طرحهای محوری و مسئلهمحور دعوت کرد.
در این نشست چندین شرکت فعال در حوزه آب و محیط زیست به بیان دغدغهها و مشکلات در حوزه تخصصی مرتبط با محصولات و خدمات شرکتها پرداختند. در ادامه سرپرست ستاد از چندین شرکت دانشبنیان این شهرک، بازدید کرد.