اجرای بسته ویژه حمایتی 3 گروه از بیماران صعب العلاج در هفته آینده
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت کشور از اجرای بسته ویژه حمایتی 3 گروه از بیماران صعب العلاج در هفته آینده خبر داد و گفت: لیست ارائه خدمات از سوی معاونت درمان وزارت بهداشت تایید و در سامانههای بیمه سلامت بارگذاری شده و در انتظار تاریخ اجرایی آن از سوی وزارت بهداشت هستیم.
محمد مهدی ناصحی مدیرعامل سازمان بیمه سلامت کشور در گفتگو با خبرنگار اجتماعی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ درباره حمایت از بیماران صعب العلاج و بیماران خاص اظهار داشت: برای بیماریهای صعبالعلاج و نادر بستههای خدمتی تدوین شده که در هفته آینده 29 بیماری در 3 گروه بیماری تحت پوشش بیمه صددرصدی یا حداکثری قرار خواهند گرفت.
ناصحی با بیان این که لیست ارائه خدمات از سوی معاونت درمان تایید و بستههای خدمتی در سامانههای ما بارگذاری شد، اظهار داشت: بیماران خاص و صعبالعلاج همچون بیماران (پی. کی. یو) و (ام. پی. اس) جزو این گروه هستند که علاوه براینکه که تحت پوشش بیمه قرار دارد، در تلاشیم تا این بیماران خدمات بیشتری همچون بحث دارویی، مراقبتهای بستری یا اقدامات سرپایی را دریافت کنند.
وی در ادامه با بیان این مطلب که اقدامات لازم درمورد اجرای بسته ویژه حمایتی انجام شده و در انتظار تاریخ روز اجرایی آن از سوی وزارت بهداشت هستیم، گفت: همچنین اقدامات لازم در اجرای این طرح در استانها نیز انجام شده و هفته آینده اعلام و اعمال خواهد شد.
گفتنی است؛ زهرا شیخی سخنگوی کمیسیون بهداشت مجلس نیزبا بیان اینکه خبرهای خوبی برای حمایت بیماران خاص و صعب العلاج در راه است، اظهار داشت: مجلس در تبصره 17 قانون بودجه 1401مبلغ 50هزار میلیارد ریال به صورت صدرصدی و همچنین 20هزار میلیارد ریال از محل تسهیلات قرض الحسنه تبصره 16برای پرداخت به جامعه هدف یعنی بیماران خاص و صعب العلاج پیش بینی کرده است.
شیخی ادامه داد: در تکالیف صندوق بیماریهای خاص و صعب العلاج بر اساس قانون و مفاد اساسنامه، بدون توسعه تشکیلات نمایندگی و شعبه جدید باید تامین مالی مطلوب بیماری های خاص و صعب العلاج انجام شود و تعهدات صندوق مازاد بر تعهدات بیمه پایه و تکمیلی است و فهرست بیماریهای خاص و صعب العلاج باید توسط وزارت بهداشت اعلام شود که این کار انجام شده است.
وی تصریح کرد: ارکان صندوق ارکان سازمان بیمه سلامت است و برقراری پوشش بیمه پایه افراد فاقد بیمه بر اساس ماده 70 قانون برنامه ششم توسعه بوده و 5 درصد از اعتبارات مصوب این صندوق برای محافظت مالی مناسب تر در اختیار مدیرعامل قرار می گیرد از سویی برای سازماندهی این صندوق شورای سیاست گذاری در وزارت بهداشت، کارگروه کشوری و استانی و دبیرخانه دائمی بیماران خاص و صعب العلاج در بیمه سلامت تشکیل شده است.