اجرای دقیق دستورالعملهای بهداشتی مبارزه با کرونا در خوابگاه ها
مدیرکل دانشجویی وزارت بهداشت گفت: دانشگاهها باید در زمان بازگشایی دستورالعملهای بهداشتی ستاد ملی مبارزه با کرونا را در فضای خوابگاهی به دقت و روزانه اجرایی کنند.
مدیرکل دانشجویی وزارت بهداشت گفت: دانشگاهها باید در زمان بازگشایی دستورالعملهای بهداشتی ستاد ملی مبارزه با کرونا را در فضای خوابگاهی به دقت و روزانه اجرایی کنند.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت (مفدا)، نشست دبیران شوراهای صنفی دستیاران و دانشجویان دکترای تخصصی با رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت و مدیرکل دانشجویی وزارت بهداشت برای پیگیری مطالبات دانشجویان در حوزه رفاهی و خوابگاهی برگزار شد.
رحمان خدابندهلو مدیرکل دانشجویی وزارت بهداشت با اشاره به سؤال یکی از فعالان دانشجویی در خصوص سنوات تحصیلی دانشجویان، گفت: در این خصوص با معاونت آموزشی مذاکراتی انجام شده تا سنوات مجاز تحصیلی هر مقطع را به ما اعلام کنند، برای سال تحصیلی جدید در خصوص خوابگاههای دانشجویی بر این اساس رفتار خواهیم کرد.
وی در خصوص چگونگی اجرای دستورالعملهای بهداشتی در فضای خوابگاهی دانشگاههای علوم پزشکی در دوران شیوع کرونا، اطهار داشت: در زمان بازگشایی دانشگاهها و همین حالا که برخی از دانشجویان در خوابگاهها هستند، دانشگاهها باید بر اساس دستورالعملهای ستاد ملی مبارزه با کرونا رفتار کرده و دستورالعملهای بهداشتی مد نظر ستاد را در فضای خوابگاهی به دقت و روزانه اجرایی کنند. در شرایط فعلی باید ببینیم روند بیماری به چه سمتی پیش میرود زیرا این موضوع در اختیار ما نیست.
در ادامه دکتر بهزاد تدین معاون تسهیلات صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت در خصوص سؤال یکی از فعالان شورای صنفی در خصوص استفاده دو منظوره از خوابگاه دانشجویی به شکل دولتی و مشارکتی، گفت: تنها یک مورد در این خصوص وجود داشته که طی مکاتبه صورت گرفته بنا شد این مورد اصلاح شود. زیرا خوابگاهی که دولتی است نمیتواند چنین ادعایی داشته باشد، چنین چیزی از نظر ما خلاف است و وجود ندارد.
معاون تسهیلات صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت در خصوص وام شهریه به دانشجویان شهریهپرداز، اظهار داشت: ما در این خصوص چهار میلیارد تومان در سال 98 اعتبار در صندوق داشتیم در حالی که 50 هزار دانشجوی شهریهپرداز در دانشگاههای علوم پزشکی حضور دارند.
وی گفت: در این خصوص سیاست دولت و کشور این است که دانشجویان شهریه پرداز محل درآمدی برای دانشگاه باشند. بر این اساس اگر دانشجویان ابهامی دارند باید بدانند دانشجوی شهریه پرداز باید برای گذراندن تحصیل خود شهریه بپردازد و دست صندوق برای این دسته از دانشجویان برای وام به آن صورت باز نیست. البته در صندوق رفاه دانشجویان در تلاش هستیم بتوانیم برای این دسته از دانشجویان نیز شرایطی برای گرفتن وام از بانک فراهم کنیم.
در این نشست دبیران شورای صنفی دانشجویان علوم پزشکی شهید بهشتی، سبزوار و ایران و دبیر شورای صنفی دستیاران و دانشجویان دکتری تخصصی (Ph.D) به بیان موضوعاتی از جمله حذف ماده 25 آیین نامه اسکان یا اصلاح آن در جهت اختصاص خوابگاه به دانشجویان تحصیلات تکمیلی، افزایش کمک هزینه مربوط به وام ودیعه مسکن مخصوص دستیاران و دانشجویان دکتری متاهل، راه اندازی سامانه خرید کالا (فروش کالا به صورت وام به دانشجویان) افزایش وامهای دانشجویی، چگونگی تخصیص اعتبار بازسازی خوابگاهها، بیمه و وام دستیاری پرداختند.