جمعه 9 آذر 1403

اجلاس روسای آموزش و پرورش مجازی برگزار می شود

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
اجلاس روسای آموزش و پرورش مجازی برگزار می شود

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش گفت: باید منابع مالی پایدار برای نظام آموزشی ایجاد کنیم و از مجلس و دیگر دستگاه‌ها می‌خواهیم به ما کمک کنند.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش گفت: باید منابع مالی پایدار برای نظام آموزشی ایجاد کنیم و از مجلس و دیگر دستگاه‌ها می‌خواهیم به ما کمک کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، نشست خبری رئیس ستاد برگزاری سی و هفتمین اجلاس مدیران و رؤسای آموزش و پرورش کشور صبح یکشنبه برگزار شد.

قاسم احمدی لاشکی معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش در این جلسه با بیان اینکه این اجلاس چهارشنبه الی جمعه این هفته به مدت سه روز برگزار خواهد شد، گفت: سی و شش دوره از این اجلاس تاکنون برگزار شده است و امسال شاهد برگزاری سی و هفتمین دوره این اجلاس هستیم.

وی با بیان اینکه فرصت چندانی پس از انتخاب وزیر برای برنامه‌ریزی این اجلاس نداشتیم، افزود: مایل بودیم که این اجلاس به صورت حضوری برگزار شود اما به دلیل کمبود وقت و عدم برنامه‌ریزی مناسب ناشی از تغییر وزیر، این دوره از اجلاس به صورت حضوری و مجازی برگزار می‌شود.

لاشکی در تشریح چگونگی برگزاری این اجلاس گفت: قرار بر این شده است که مسئولان آموزشی هر استان در مرکز همان استان به صورت حضوری گرد هم بیایند و به صورت مجازی همه استان‌ها در اجلاس شرکت داشته باشند و نهاد مرکزی برگزار کننده هم در اردوگاه باهنر تهران است. علاوه بر معاون اول رئیس جمهور، مسئولان سازمان‌هایی همچون برنامه و بودجه و شماری از مقامات دولت حضور خواهند داشت. رؤسای سازمان‌های تابعه آموزش و پرورش همچون سازمان نوسازی مدارس و کانون پرورش فکری کودکان هم در این اجلاس حضور دارند.

وی در تشریح اهداف این اجلاس گفت: تبیین برنامه‌های وزارت آموزش و پرورش در تحقق برنامه‌ها و مطالبات مقام معظم رهبری از اهداف این اجلاس است. رئیس جمهور محترم 12 مأموریت را به جناب آقای صحرایی سپردند و این اجلاس محلی برای برنامه‌ریزی برای تحقق این 12 مأموریت است. اجرای سند تحول و برنامه‌ریزی برای سال تحصیلی جدید دو موضوع اصلی اجلاس است.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش افزود: یکی دیگر از اهداف این اجلاسیه، تقویت تبادلات و تعاملات وزارت آموزش و پرورش با دیگر دستگاه‌های حاکمیتی است. آموزش و پرورش به مثابه یک امر ملی است و همه دستگاه‌ها باید کمک کار وزارت آموزش و پرورش در امر تعلیم و تربیت باشند. یکی دیگر از کارکردهای ده گاه تقویت مدارس دولتی است.

وی با طرح این سوال که آیا مدارس شاهد و مدارس نمونه دولتی هم جز مدارس دولتی محسوب می‌شوند یا خیر؛ گفت: به همین دلیل در این اجلاس به دنبال طراحی و اجرای یک برنامه ملی برای سرشماری و رصد آخرین وضعیت مدارس دولتی و ارتقای آن هستیم. همچنین در این اجلاس به دنبال تبیین جایگاه نظام تعلیم و تربیت در برنامه هفتم توسعه هستیم.

لاشکی با اشاره به لزوم تقسیم کار ملی برای پیاده‌سازی سند تحول گفت: سندی که سال‌ها قبل طراحی و ابلاغ شده است باید اجرایی شود. سند در بسیاری از موارد اجرایی شده و در بسیاری از موارد نیز نیازمند اصلاح و بازبینی است. در این اجلاس به موضوعات مطرح شده در خصوص اجرای این سند می‌پردازیم.

وی با اشاره به کاهش بودجه آموزش و پرورش نسبت به سال گذشته گفت: ما به دنبال یک درصد ثابت از بودجه عمومی برای آموزش و پرورش هستیم باید منابع مالی پایدار برای نظام آموزشی ایجاد کنیم و در این اجلاس از مجلس و دیگر دستگاه‌ها می‌خواهیم در این زمینه به ما کمک کنند.