جمعه 26 اردیبهشت 1404

احسان علیخانی

احسان علیخانی

وب‌گاه خبر آنلاین

روزنامه جوان نوشت: مهران مدیری در اولین قسمت از «مسابقه دورهمی» از کپی بودن جزء به جزء آن سخن گفت و اینکه سعی کردیم خیلی خوب کپی کنیم، کپی درجه یک داشته باشیم، این مهم است و کپی هم باید درجه یک باشد!

وب‌گاه خبر آنلاین

خراسان نوشت: پرونده سری چهارم برنامه «دورهمی» همزمان با پایان سال 99، بسته شد و قسمت آخر این برنامه 30 اسفند با حضور احسان علیخانی، روی آنتن رفت. اکنون قرار است از جمعه 21 خردادماه، سری پنجم این برنامه با شمایل و ساختاری کاملا متفاوت، در قالب یک مسابقه به شبکه نسیم بازگردد.

وب‌گاه فرارو

حرکت بزرگ و انسانی پرویز پرستویی، رسول خادم، علی کریمی، احسان علیخانی و سایر کسانی ککه کمک کردند تا دانش‌آموزان محروم صاحب تبلت شوند و بتوانند درس بخوانند واقعا قابل تقدیراست.

وب‌گاه مشرق نیوز

وب‌گاه خبر آنلاین

مریم نوابی‌نژاد، کارگردان «محاکات»، از نبود خلاقیت و تکراری بودن داستان‌های سریال‌ها گله دارد و می‌گوید هدفش از ساخت این برنامه، معرفی داستان‌های تازه به فیلمسازان است.

وب‌گاه خبر آنلاین

فرهیختگان نوشت: برای ماه رمضان امسال برنامه‌ها و سریال‌هایی ساخته شدند که از همان ابتدا هم میزان استقبال بینندگان از آنها قابل پیش‌بینی بود. ترکیب ناهمگون سریال‌ها و بی‌توجهی به نیازهای مخاطب و پخش «آنچه آماده بوده» به‌جای گزینش بهترین‌ها از همان ابتدای ماه نشان می‌داد که قرار است با چه آثاری روبه‌رو شویم.

خبرگزاری دانشجو

گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو - تا همین چند سال پیش اغلب مردم اوقات سحرگاهی خود را در ماه مبارک رمضان با برنامه‌های رادیو سپری می‌کردند. بسیاری از مردم طی سال‌ها با برنامه‌های رادیویی در اوقات سحرگاهی انس گرفته‌اند تا اینکه چند سال پیش فرزاد جمشیدی با برنامه سحرگاهی‌اش در شبکه یک سیما، پای بخش قابل توجه‌ای از مردم را به برنامه سحرگاهی تلویزیون باز کرد. این برنامه سحرگاهی که خیلی...

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - تهیه‌کننده ویژه برنامه رمضانی «دعوت» گفت: ماه عسل یک برنامه اجتماعی با رویکرد عام بود؛ اما «دعوت» برنامه اجتماعی با رویکرد خانواده است و نمی‌توان آن را شبیه به ماه عسل دانست.

وب‌گاه عصر ایران

احسان علیخانی: دلتنگ و بی تاب «ماه عسل» هستم و دیر یا زود به فضای آن برمی‌گردم.

خبرگزاری دانا

از میان برنامه های فراوان افطاری و سحرگاهی رسانه ملی، برنامه «زندگی پس از زندگی» علارغم پخش از شبکه چهارم سیما و با وجود تبلیغات اندک رسانه ای، توانسته نظر مخاطبان و منتقدان رسانه را به خود جلب کند.

وب‌گاه خبر آنلاین

ایرنا نوشت: سردبیر ویژه‌برنامه افطار «دعوت» می‌گوید: «می‌خواستیم افرادی مثل امام‌جماعت محله جذامی‌ها و غسال کرونایی‌ها را به برنامه بیاوریم، اما چون سوژه‌ها غم‌انگیز بودند، از طرح‌شان منصرف شدیم.»

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - سردبیر ویژه‌برنامه افطار شبکه به نام «دعوت» می‌گوید: افرادی مثل امام جماعت‌محله جذامی‌ها و غسال کرونایی‌ها را می‌خواستیم به برنامه بیاوریم؛ اما چون این سوژه‌ها غم‌انگیز بودند از طرح‌شان منصرف شدیم.

وب‌گاه مشرق نیوز

من همیشه سعی می‌کنم گفت‌وگو فضای صمیمانه و طبیعی خودش را پیش ببرد؛ در واقع مخاطب حس کند، من و مهمان برنامه در خانه او نشسته‌ایم

وب‌گاه عصر ایران

خبرگزاری ایسنا

یک برنامه ساز تلویزیون درباره اینکه چرا اغلب ویژه برنامه‌های افطار رمضان مدت هاست پرداختی قصه گویانه پیش گرفته‌اند، می گوید: 10 سال است سلیقه مخاطب را به آنجا رسانده ایم که لحظه افطار قصه بشنود؛ طبیعی است با این دگرگونی ذائقه که در طول یک دهه توسط مسوولان رسانه اتفاق افتاده است، همه شبکه ها در این لحظه به سمت قصه گویی بروند.

خبرگزاری دانا

برنامه های سحر وافطار تلویزیون چند سالی است که از معضل «کپی کاری» رنج می برند و همین باعث شده تا مخاطبان رغبت کمتری برای دیدن این برنامه ها داشته باشند.