پنج‌شنبه 8 آذر 1403

احمد علیرضابیگی: دولت می‌خواهد با گفتار درمانی کشور را اداره کند / مردم شعارهای رئیسی را باور نمی‌کنند

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
احمد علیرضابیگی: دولت می‌خواهد با گفتار درمانی کشور را اداره کند / مردم شعارهای رئیسی را باور نمی‌کنند

رویداد 24 نوشت: احمد علیرضابیگی نماینده تبریز می‌گوید: به دولتمردان توصیه می‌کنیم که در صدد تحکیم انسجام داخلی برآیند و محور برنامه‌ریزی‌ها در همه امور چه در سیاست داخلی و چه در اقتصاد، مشارکت دادن مردم باشد. یعنی مردم باید در حوزه اقتصاد و سیاست مشارکت کنند. الان هیچ زمینه‌ای برای مشارکت مردم وجود ندارد و مردم می‌بینند که نمی‌توانند در حوزه اقتصاد و سیاست موثر واقع شوند.

«قطار پیشرفت در حال حرکت است»، «همه چیز در بازار تحت کنترل است»، «خبرهای خوبی در حوره اقتصادی و معیشتی داریم» اینها بخشی از جملات رییس‌جمهور است که منتقدان آن را شعارهای تهی توصیف می‌کنند. احمد علیرضابیگی نماینده تبریز در واکنش به این مسئله به رویداد24 می‌گوید: بستگی دارد خبرهای خوب را چه چیزهایی معنی کنید؟ اگر خبر خوب این است که ارتباطات خارجی در حال رونق گرفتن است و وضع اقتصاد خوب خواهد شد و قیمت دلار کاهش می‌یابد، این شعارهای آقای رئیسی را مردم باور نمی‌کنند. موضوع ما در دیپلماسی خارجی بستگی به این دارد که ما در درون خودمان و داخل کشور بتوانیم شرایط مسامحه ملی را برقرار کنیم. از این‌رو تا زمانی که پذیرفتن حقانیت ملت، امکان‌پذیر نشده است، تصور اینکه بتوانیم تغییری را در روابط بین‌الملل شاهد باشیم، نباید متصور بود.

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها می‌گوید: اساساً استحکام ملی ما بر مبنای اراده مردم برقرار است و هرچقدر میزان مشارکت مردم تضعیف شود، استحکام ملی ما دچار آسیب و خدشه خواهد شد چون قدرت ما به عنوان جمهوری اسلامی ایران یک قدرت درون‌زا است و برخاسته از اراده مردم است. وقتی ضعف این قدرت را شاهد می‌شویم در روابط بین‌الملل هم نمی‌توانیم توفیقی به دست بیاوریم. حتی متحدان ما از این برقراری ارتباط این‌طور برداشت می‌کنند که ما به دنبال ثبات خودمان هستیم بنابراین مردم ما، خبرهای خوش را اگر فقط در قالب حرف باشد، باور ندارند.

علیرضابیگی می‌گوید: در مذاکرت خارج از کشور، چون از موضع ضعف وارد گفت‌وگو می‌شویم حتماً به ضرر ملت ایران خواهد بود. به دولتمردان توصیه می‌کنیم که در صدد تحکیم انسجام داخلی برآیند و محور برنامه‌ریزی‌ها در همه امور چه در سیاست داخلی و چه در اقتصاد، مشارکت دادن مردم باشد. یعنی مردم باید در حوزه اقتصاد و سیاست مشارکت کنند. الان هیچ زمینه‌ای برای مشارکت مردم وجود ندارد و مردم می‌بینند که نمی‌توانند در حوزه اقتصاد و سیاست موثر واقع شوند. سیاست داخلی کشور باید بر محوریت مردم طراحی و برنامه‌ریزی شود که اگر این‌طور باشد زمینه ثبات و تحکیم انسجام داخلی را فراهم خواهد کرد.

وی در پاسخ به اینکه چرا با وجود شرایط نامساعد اقتصادی، دولت اوضاع و احوال کشور را عادی جلوه داده می‌شود؟ گفت: طبیعی است هیچ کسی نمی‌گوید ماست من ترش است و دولت هم بنا دارد با گفتار درمانی شرایط کشور را اداره کند، ولی ما حتماً نیازمند اقدامات عملی برای جلب مشارکت و امیدوار کردن مردم هستیم. مردم می‌خواهند در تغییرات، عاملیت داشته باشند و خودشان تغییرات را اعمال کنند. حتی اگر تصور می‌کنیم که به نیابت از مردم می‌توانیم تغییرات را انجام دهیم، همین موضوع هم مورد قبول مردم نخواهد بود. مردم می‌خواهند نقش مستقیم در ایجاد تغییرات داشته باشند.

بیشتر بخوانید:

216217

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1786516