اختصاص اعتبار پنج هزار میلیارد ریالی به پروژه انتقال آب سد آزاد به بخش کشاورزی کردستان
سپری با اشاره به انتقال آب سد آزاد به دشت های شرقی این استان، گفت: با بهره برداری از این پروژه چهار هزار و 300 هکتار باغ در شهرستان سنندج احداث می شود.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فرید سپری رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان در گفتگو با خبرنگار کردتودی، از بهره برداری این پروژه تا سال آینده خبر داد و گفت: بالغ بر چهار و هزار800 میلیارد ریال اعتبار برای این پروژه تولیدی در نظر گرفته شده است و انتظار داریم که با تخصیص و جذب به موقع اعتبار مورد نیاز زمینه برای بهره برداری از آن در اردیبهشت ماه سال 1401 فراهم شود.
وی در خصوص میزان اشتغال توسعه باغات در بخش کلاترزان و طول مسیر این سامانه انتقال آب سد آزاد به دشت های شرقی استان، یادآور شد: در صورت بهرهبرداری از این چهار هزار و 300 هکتار باغ در پایاب سد آزاد برای هزار و 500 نفر اشتغالزایی میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان اظهار کرد: آب مورد نیاز شبکه فرعی آبیاری تحت فشار اراضی پایاب سامانه انتقال سد آزاد از محل سامانه خط انتقال این سد به سد قوچم و در هفت نقطه آبگیر تامین شده و مقرر است بر اساس برنامه مصوب اولیه در سطح چهار هزار و 300 هکتار از اراضی شیب دار روستاهای بخش کلاترزان در محور سنندج - مریوان تا روستای حسین آباد محور سنندج - دیواندره شبکه آبیاری قطرهای اجرا شود.
وی افزود: هدف از اجرای طرح، تامین آب مورد نیاز طرح توسعه باغات در اراضی شیب دار و مستعد منطقه، رفع محرومیت زدایی و افزایش تولید بخش کشاورزی است و پیش بینی میشود با اجرای طرح برای 1500 نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم ایجاد شغل شود.
سپری در بخش دیگری از سخنانش ضمن اشاره به ظرفیت ها و استعدادهای بالای استان کردستان در بخش کشاورزی، اظهار کرد: کمک به مردم را در اولویت و صدر وظایف خود قرار داده و تمام هم و غم خود را فراهم آوردن زمینه تولید و توسعه بخش کشاورزی قرار داده ایم.
وی با اشاره به ظرفیت های بالای استان کردستان در بخش کشاورزی، بیان کرد: ایجاد اشتغال مضاعف آنهم برای قشر سخت کوش و مولد در مناطق روستایی استان کردستان از دیگر اولویت های اصلی ما به شمار می رود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان به تولید ثروت در کشور به عنوان یکی از شعارهای مهم دولتمردان اشاره کرد و افزود: پروژه انتقال آب سد آزاد به دشت های شرق استان که از سال 1390 در دستور مطالعه قرار گرفته محرکه ای برای استعداد یابی و احداث 4300 هکتار باغ در سطح شهرستان سنندج به شمار می رود.
وی با اشاره به اهمیت این پروژه، ادامه داد: امیدواریم علیرغم تمام سختی های راه که یکی از آنها شیب فراوان منطقه است، این پروژه به زودی به بهره برداری برسد تا زمینه برای ایجاد واحداث باغات جدید در این مسیر فراهم شود.
انتهای پیام /