جمعه 9 آذر 1403

اخلاقیات در جامعه اسلامی تقویت شود

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
اخلاقیات در جامعه اسلامی تقویت شود

مولوی فاروقی با تأکید بر اینکه اخلاقیات باید در جامعه تقویت شود، گفت: جهان اسلام امروز به خاطر فاصله گرفتن از قرآن و سیره پیامبر اسلام (ص) گرفتار این مصیبت‌ها و اضطراب‌ها شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خاورستان، مولوی غلام حیدر فاروقی امام جمعه اهل سنت بیرجند امروز در دیدار جمعی از علمای اهل سنت و تشیع با آیت الله سید علیرضا عبادی نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی که در آستانه مبعث حضرت رسول اکرم (ص) انجام شد، اظهار کرد: پیامبر (ص) فرمودند بهترین عملی که باعث می‌شود انسان به بهشت برود، ابتدا تقوا و سپس اخلاق نیکو است.

وی افزود: آنچه در این مناسبت‌ها می‌توان تکرار کرد و تذکر داد در حقیقت اخلاق و سیره پیامبر است و اگر امروز مسلمانان آن طور که باید به سیره پیغمبر متمسک بودند ما این مصایب و مشکلات را نداشتیم.

امام جمعه اهل سنت بیرجند بیان داشت: جهان اسلام امروز به خاطر فاصله گرفتن از قرآن و سیره پیامبر اسلام (ص) گرفتار این مصیبت‌ها و اضطراب‌ها شده است.

مولوی فاروقی در ادامه گفت: خداوند متعال از پیامبرش در قرآن عظیم در جمله‌ای بسیار کوتاه می‌فرماید، ای پیامبر شما دارای اخلاق بسیار بزرگی هستید همچنین وقتی از صحابه درخصوص پیامبر سوال کردند، فرمودند ما از رفتار، گفتار و اخلاق پیامبر به فرامین قرآن پی می‌بریم.

وی تصریح کرد: آنچه می‌طلبد این است که ما مسلمانان باید تلاش کنیم همان طور که قرآن هم دستور داده به رفتار، گفتار و اخلاق پیامبر تاسی بجوییم و شخصیت ایشان برای ما الگو و سرمشق باشد.

امام جمعه اهل سنت بیرجند افزود: اینکه فقط زبانی بگوییم اهل بیت (ع) را دوست داریم، کافی نیست و اگر به دنبال شعار، عملی نباشد ارزشی هم ندارد.

مولوی فاروقی عنوان کرد: امروز آنچه می‌بینیم اینکه دین اسلام، قرآن و پیامبر غریب واقع شده است و تبلیغات جهان و ضعف و ناتوانی مسلمانان در جهان اسلام را می‌بینیم.

وی گفت: اخلاق کریمه یکی از اهداف بعثت پیامبر اسلام (ص) است و اخلاقیات باید در جامعه تقویت شود.

انقلاب اسلامی وحدت مذاهب را عملی کرد

در ادامه حجت‌الاسلام مصیب خزاعی، امام جمعه درمیان هم در این نشست اظهار داشت: بعثت پیامبر اسلام (ص) حادثه‌ای بسیار بزرگ و مهم است که مردم را برای بیدار شدن برانگیخت؛ بعثت یعنی بیداری و اینکه اختلافات، تفاخر و سایر رفتارها کنار گذاشته شود بلکه به وحدت جامعه رسیدگی شود.

وی با بیان اینکه در تاریخ به وحدت و اهل بیت (ع) جفا شده است گفت: امام ملاک جنگ را ستیزه‌جویی می‌داند نه صرف عقیده مختلف و امروز برخی شیعیان و اهل سنت کوته‌بین که به تعبیر مقام معظم رهبری انگلیسی هستند، گاهی اصلا مدارا و وحدت را بر نمی‌تابند.

حجت الاسلام خزاعی ادامه داد: وحدت یعنی تقریب مذاهب و امروز باید افتخار کنیم انقلاب اسلامی وحدت را عملی کرد و مجمع تقریب مذاهب خود یک بعثت است.

وی با بیان اینکه تفتیش عقاید در هیچ اداره‌ای انجام نمی‌شود و این از برکات انقلاب اسلامی استف افزود: امروز باید تبیین نسبت به انقلاب و وحدت را دنبال کنیم که وظیفه ما بوده و امروز یک جهاد است که اگر تبیین نکنیم دشمن تحریف می‌کند.

انتهای پیام /