دوشنبه 5 آذر 1403

ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به طبقه کم‌برخوردار / نقش رسانه‌ها در آگاهی‌بخشی سرطان پستان

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به طبقه کم‌برخوردار / نقش رسانه‌ها در آگاهی‌بخشی سرطان پستان

رئیس پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی در نشست خبری "سومین پویش سراسری سرطان معتمد" گفت: یکی از اولویت‌های این پژوهشکده، پرداختن به طبقه محروم و کم‌برخوردار جامعه است و قصد داریم با فعالیت جهادی، بهترین خدمات بهداشتی و درمانی را به این گروه از جامعه ارائه کنیم.

به گزارش ایسنا، همزمان با فرارسیدن ماه اکتبر (ماه جهانی ارتقاء آگاهی بانوان در زمینه سرطان پستان)، "سومین پویش سراسری سرطان معتمد" از سوی جهاد دانشگاهی از 9 مهرماه تا 9 آبان‌ماه 1400 برگزار می‌شود.

دکتر رامین صرامی فروشانی، رئیس پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی (مرکز تحقیقات سرطان پستان) در نشست خبری معرفی برنامه‌های سومین پویش سراسری سرطان معتمد گفت: سرطان پستان در ایران و جهان، گوی سبقت را ربوده است و فارغ از جنسیت، مهم‌ترین عامل مرگ و میر بانوان در جهان محسوب می‌شود و این موضوع، اهمیت پرداختن به بیماری سرطان پستان را نشان می‌دهد.

پژوهشکده سرطان معتمد، قطب سرطان پستان کشور

دکتر صرامی فروشانی افزود: برنامه‌های آگاهی‌بخشی ماه اکتبر (ماه جهانی ارتقاء آگاهی بانوان در زمینه سرطان پستان) نیز با هدف پیشگیری، غربالگری، تشخیص و درمان به موقع سرطان پستان، هر سال در جهان برگزار می‌شود. پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی نیز به عنوان قطب سرطان پستان کشور، گام‌های استواری در حوزه آگاهی‌بخشی و درمان برداشته است و برنامه امسال نیز یکی از چندین برنامه‌ای است که تاکنون در این حوزه برگزار شده است.

ارائه بهترین خدمات بهداشتی و درمانی به طبقه محروم و کم‌برخوردار جامعه

رئیس پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی تأکید کرد: حضور مسئولین جهاد دانشگاهی در این نشست، اهمیت بحث سرطان پستان را که با سلامت بانوان جامعه در ارتباط است، نشان می‌دهد. پژوهشکده سرطان معتمد بیش از ربع قرن تجربه در حوزه آموزش، پژوهش و درمان سرطان پستان دارد و قطب درمان این بیماری در کشور محسوب می‌شود. سالانه بیش از 150 هزار بیمار از ایران و کشورهای همسایه به این پژوهشکده مراجعه می‌کنند. قصد داریم در برنامه‌های راهبردی این پژوهشکده، از ظرفیت بالای جهاد دانشگاهی بیشتر استفاده کنیم.

وی خاطر نشان کرد: یکی از اولویت‌های ما، پرداختن به طبقه محروم و کم‌برخوردار جامعه است. یکی از راهبردهای اساسی ما این است تا با فعالیت جهادی، بهترین خدمات بهداشتی و درمانی را به این گروه از جامعه ارائه کنیم. در همین راستا مجموعه‌ای در جنوبی‌ترین نقطه شهر درحال احداث است تا برترین خدمات پزشکی و درمان‌های نوین را به مردم منطقه ارائه کنیم.

آگاهی‌بخشی سرطان پستان، یک بحث خبری نیست

دکتر صرامی فروشانی افزود: برنامه راهبردی دیگر پژوهشکده سرطان معتمد این است که علاوه بر ارائه درمان‌های فوق تخصصی با بالاترین کیفیت ممکن، بحث درمان‌های جدید را نیز با جدیت پیگیری کنیم که این خدمات شامل سلول درمان، ژن درمانی و ویروس درمانی در مرز دانش موجود در جهان هستند. با همکاری شرکت‌های دانش بنیان، قصد داریم خدمات تشخیص و درمان منحصربفردی را ارائه کنیم.

رئیس پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی خاطر نشان کرد: در عین حال در حوزه آموزش نیز قصد داریم فعالیت‌های آموزشی و ترویجی را تنها به ماه اکتبر محدود نکنیم. بحث آگاهی‌بخشی برای پیشگیری و تشخیص زودهنگام سرطان پستان، یک بحث خبری نیست، بلکه اولویت مهمی است که رسانه‌ها باید در این زمینه ما را یاری کنند. آگاهی‌بخشی و پرداختن مناسب به این موضوع، به تشخیص به موقع و درمان سریع‌تر بانوان درگیر سرطان پستان منجر خواهد شد.

انتهای پیام