ارتباط بین دانشگاه و تولیدکننده خرما در ایران ناچیز است
بندرعباس - ایرنا - ارتباط محیط آموزش عالی به خصوص دانشگاه با تولیدکنندگان خرما در ایران بسیار ناچیز است که انتظار میرود متولیان آموزش جامعه نسبت به رفع آن اقدام کنند.
دبیر کمیته تولید انجمن خرما کشور روز یکشنبه در حاشیه آغاز رویداد استارتاپی محصولات خرما در بندرعباس اظهار داشت: انتظار این است دانشگاهها برای حضور در بین تولید کنندگان محصولهای کشاورزی و روستاها پیش گام بوده و با خود فرهنگ بهرهگیری از دانش روز را در بین کشاورزان به خصوص تولیدکنندگان خرما توسعه، ترویج و گسترش دهند.
عنایت الله وکیلی پور خاطر نشان کرد: سالانه یک میلیون و 100 هزارتن خرما در کشور تولید میشود که درصورت ورود عملی و واقعی دانشگاهها به این عرصه زمینه افزیش بهرهوری در تولید این محصول را افزایش میدهد.
وی اشاره کرد: اکنون میزان بهرهوری در هکتار در ایران تنها 30 درصد است که این شایسته ایران نیست و انتظار میرود جوان دانشجو در زمینهای کشاورزی، نخلستانها، باغها و بین کشاورزان حضور مستمر داشته و به صورت عملی مهارت آموزی داشته باشد تا در هنگام دانش آموختگی در عرصه تولیدهای کشاورزی و باغی نقش موثری ایفا کند.
دبیر کمیته تولید انجمن خرما کشور ابراز داشت: همچنین بخش خرمای کشور نیاز به حمایت های دولت در زمینه آموزش و ترویج در زمینه تولید، حمایتهای مالی و بازاریابی دارد تا بتواند مسیر پیش روی خود را بهتر بپیماید.
وکیلی پور اشاره کرد: همچنین انتظار میرود دولت از صدور مصوبههای یک شبه در زمینه صادرات اجتناب کند تا صادر کنندگان بتوانند با برنامه ریزی در بازارهای جهانی حضور مستمری داشته و در رقابت با سایر رقبا موفق باشند.
استارتاپ محصولات خرما با هدف ترویج فرهنگ کارآفرینی برگزار شده است
رییس اداره پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی هرمزگان و دبیر رویداد استارتاپی محصولات خرما هم در این رویداد اظهار داشت: رویداد امروز با هدف ترویج فرهنگ کارآفرینی و کسب و کار برگزار شده که 42 نفر در آن شرکت کرده اند.
سلمان کمالی زاده ادامه داد: 35 ایده به دبیرخانه رویداد استارتاپی محصولات خرما رسیده که با داوری هشت داور حاضر در رویداد ایدههای دارای قابلیت بهتر برای تجاری سازی را انتخاب میکنند.
وی ادامه داد: در ادامه برنامه شرکت کنندگان نسبت به تشکیل تیمهای کاری و پرورش ایدههای اقدام می کنند و در پایان نیز گروههای کاری برتر توسط داوران معرفی میشوند.
برای صاحبان ایده و شرکت کنندگان برنامههای مشاوره شغلی و کارآفرینی، سیمنار پرورش ایده و خلاقیت و کارگاه آموزشی ثبت اختراع، تور فناوری بازدید از کارخانه تولید خرما و فرآوری آن، کارگاه آموزشی ارائه محصول و آموزش ارائه موثر برگزار میشود.
*س_برچسبها_س*