ارزیابی فرهنگیان در رتبه بندی باید توسط ارزیابان داخلی آموزش و پرورش انجام شود
محمد وحیدی گفت: گروه های ارزیاب که در قانون پیش بینی شده اند، از داخل مجموعه آموزش و پرورش هستند و نباید این گروه ها تبدیل به یک ساختار جدید در خارج از آموزش و پرورش شوند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد وحیدی، نماینده مردم شهرستان بجنورد، شیروان، مانه و سملقان، گرمه و جاجرم و رازوجرگلان در گفتگو با خبرنگار عصراترک با بیان اینکه طبق قانون رتبه بندی، معلمان در یک تا پنج رتبه قرار می گیرند، اظهارکرد: معلمان موظف هستند مدارک مورد نیاز را براساس شیوه نامه در سامانه رتبه بندی معلمان بارگذاری کنند.
وی با اشاره به اینکه کمیسیون آموزش مجلس اعتراضاتی نسبت به آیین نامه داشته است، گفت: مجلس در هیئت تطبیق قوانین، این اعتراضات را مورد بررسی قرار داد و بخش عمده ای از ایرادات آیین نامه طی مصوبه ای به دولت ابلاغ شد و این هیئت خواستار اصلاح موارد اعلام شده است.
وحیدی اضافه کرد: یکی از اصلاحاتی که انجام شد این است که معلمان پیمانی مهرآفرین که بر خلاف قانون از این شیوه نامه حذف شده بودند، مشمول طرح قرار گرفتند.
وی تاکید کرد: موضوع اصلی این است که فرآیند ارزیابی باید توسط گروه های ارزیاب داخل آموزش و پرورش انجام شود.
نماینده مردم پنج شهرستان خراسان شمالی در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه معلمان هر ساله توسط مدیران بالادستی ارزیابی می شوند و مدارک این ارزیابی ها را در اختیار دارند، افزود: امتیازات بخش های مختلف جمع بندی و در سامانه رتبه بندی لحاظ می شود.
وحیدی خاطرنشان کرد: گروه های ارزیاب که در قانون پیش بینی شده از داخل مجموعه آموزش و پرورش هستند و نباید این گروه ها تبدیل به یک ساختار جدید در خارج از آموزش و پرورش شوند.
وی یادآور شد: در قانون بودجه 1401، مبلغ 38 هزار میلیارد تومان برای رتبه بندی پول اختصاص یافته است.
نماینده مردم پنج شهرستان خراسان شمالی اضافه کرد: معلمان و فرهنگیان، سرمایه اجتماعی نظام هستند، بنابراین نظام نباید اجازه دهد که با پیام هایی در فضای مجازی باعث شوند که معلم از نظام و حاکمیت آسیب ببیند.
وحیدی افزود: در موضوع رتبه بندی یک سری از ظرفیت ها شامل شایستگی های عمومی و تخصصی دسته بندی می شود، شایستگی عمومی برای تمام فرهنگیان یکسان است، اما تفاوت رتبه بندی در حوزه تخصصی شان افراد را از یکدیگر متمایز می کند.
انتهای پیام /