چهارشنبه 3 بهمن 1403

ارسال 9 هزار اثر به جشنواره قرآنی دانشگاه پیام نور

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
ارسال 9 هزار اثر به جشنواره قرآنی دانشگاه پیام نور

مدیرکل اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پیام نور گفت: حدود نه هزار اثر وارد جشنواره کشوری قرآن و عترت دانشگاه پیام نور شد که هشت هزار اثر از بخش دانشجویی و مابقی از بخش اساتید و خواهران وارد جشنواره و رصد روی آنها انجام و آزمون برگزار شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صاحب نیوز؛ مهدی محمدی در اختتامیه بیست و پنجمین جشنواره کشوری قرآن و عترت دانشگاه پیام نور اظهار کرد: 660 نفر مجموعه فرهنگی کشور هستند که یک سال است تلاش کردند این حرکت رقم بخورد، حدود نه هزار اثر وارد جشنواره شد که هشت هزار اثر از بخش دانشجویی و مابقی از بخش اساتید و خواهران وارد جشنواره و رصد روی آنها انجام و آزمون برگزار شد.

مدیرکل اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پیام نور تصریح کرد: نهایتا به 98 اثر در بخش دانشجویی و 17 اثر در بخش اساتید و 27 اثر در بخش کارمندان رسیدیم؛ در بخش دانشجویی هفت بخش اصلی و 38 رشته مخصوص دانشجویی داشتیم، در بخش اساتید و کارمندان سه بخش اصلی و 13 رشته داشتیم به نظر می رسد نیاز است که ما فعالیت قرآن و عترت را تقویت کنیم.

وی افزود: نیاز است این جمعیت 20 تا 30 درصدی جوانان که در دانشگاه ها فعال، مومن و انقلابی هستند برای فکر سایر جوانان فعال شوند و هنرمندانه آن قشر باقی مانده را به جشنواره قرآن و عترت بیاورند.

محمدی بیان کرد: در این زمینه باید با همدلی و دقت بیشتری پیش رویم، انشالله این آثار به سمتی رود که ما بتوانیم فیلم های کوتاه و بعد بلند را بسازیم در فضای مجازی قرآن هنوز وارد زندگی ما نشده، انشالله تحقق امری در جشنواره قرآن و عترت سال آینده داشته باشیم.

در این مراسم مختاری سرپرست دانشگاه پیام نور استان اصفهان ضمن تقدیر و تشکر از همه مدعوین و دست اندرکاران این جشنواره عنوان کرد: در این رقابت قرآنی که بسیار ارزشمند است حدود 7 هزار و 127 دانشجو و هزار و 64 استاد حضور داشتند.

وی با بیان اینکه این جشنواره در مدت یکسال در بخش های مختلف تشکیل شد ابراز کرد: شرکت کنندگان در این جشنواره حایز رتبه های مختلف شدند.

وی با اشاره به کلام رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه قدر قرآن را بدانیم اظهار کرد: این بهترین کلامی است که اگر بدان جامه عمل بپوشانیم ما را به سعادت دنیا و آخرت می‌رساند.

وی ادامه داد: گم شده امروز جامعه ما معنویت برخواسته از قرآن و عترت است و این سن نوجوانی و جوانی بهترین سن برای انس با قرآن است. وی در بیان چرایی برپایی این جشنواره خاطرنشان کرد: فلسفه این جشنواره ها بازگشت به قرآن و عمل به قرآن است.

انتهای پیام /