پنج‌شنبه 8 آذر 1403

از «ازدواج اجباری» تا «نامگذاری جنجالی فرودگاه» / حواشی مجلس از کجا نشئت می‌گیرد؟

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
از «ازدواج اجباری» تا «نامگذاری جنجالی فرودگاه» / حواشی مجلس از کجا نشئت می‌گیرد؟

گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمدمهدی احمدی؛ هنوز جا پای نمایندگان مجلس یازدهم در خانه ملت سفت نشده بود که عده‌ای به اصطلاح بازنده این انتخابات دست به کار‌های غیر حرفه‌ای و زشتی زده اند و هر روز در حال رو کردن بخش‌هایی از تخریب‌های خود علیه مجلس هستند. جنجال از آنجا آغاز شد که خبری در فضای مجازی مثل یک بمب ترکید و صدایی داشت که هر بیننده و شنونده این خبر را متحیر می‌ساخت. «ارائه طرح...

گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمدمهدی احمدی؛ هنوز جا پای نمایندگان مجلس یازدهم در خانه ملت سفت نشده بود که عده‌ای به اصطلاح بازنده این انتخابات دست به کار‌های غیر حرفه‌ای و زشتی زده اند و هر روز در حال رو کردن بخش‌هایی از تخریب‌های خود علیه مجلس هستند.

جنجال از آنجا آغاز شد که خبری در فضای مجازی مثل یک بمب ترکید و صدایی داشت که هر بیننده و شنونده این خبر را متحیر می‌ساخت. «ارائه طرح ازدواج اجباری در مجلس»

طبق این طرح خیالی، جوانان مکلف بودند تا 28 سالگی ازدواج کنند و اگر این اتفاق نیفتد مجبور می‌شوند یک چهارم درآمد ماهیانه‌اشان را به افرادی که ازدواج کرده اند بپردازند.

اما این خبر از کجا نشئت گرفته و سر از فضای مجازی پیدا کرده بود. این موضوع در بخشی از یادداشتی منتصب به حجت‌الاسلام محمد ادریسی سردبیر نشریه سراج آمده بود که عده ای با سوءاستفاده از این موضوع نویسنده این طرح را نماینده مجلس و این پیشنهاد را به عنوان طرح در مجلس عنوان کرده بودند که همین موضوع باعث شد جنجالی در محافل رسانه‌ای و مجازی در کشور علیه مجلس ایجاد شود.

این فرد در توصیه‌ای به دولت و نهاد قانونگذاری کشور می‌گوید: «دولتمردان و دولت‌ها لازم است که «قانون تسریع و شتاب ازدواج» را حمایت یا اصلاح و تدوین و تصویب و اجرا کنند که این بهترین خدمت به جامعه و افراد و خود آن‌ها است و حفظ امنیت ازدواج‌ها را نیز بعد‌ها در نظر داشته باشند که برای توسعه اقتصادی که هدف دولت‌ها و حکومت‌ها است، ازدواج یک اصل اساسی و ضروری است. در اینجا قانون‌های دوازدگانه برای شتاب و تسریع ازدواج پیشنهاد می‌شود.»

حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی به صراحت اعلام می‌کند که اصلا چنین طرحی در مجلس از سوی هیچ‌کدام از نمایندگان مطرح نشده است و مباحث مطرح شده، فضاسازی علیه نمایندگان است.

وی افزود: به هیچ عنوان امکان بررسی و تصویب طرح‌هایی از این دست نظیر ازدواج اجباری در مجلس وجود ندارد و نمایندگان نیز وقت‌شان را صرف بررسی چنین اموری نمی‌کنند، زیرا اولویت‌های مهم دیگری نظیر مسائل اقتصادی و معیشتی در صدر امور نمایندگان قرار دارد.

عضو هیئت‌رئیسه مجلس در پایان خاطرنشان می‌کند: هدف برخی افراد مغرض، حاشیه‌سازی برای نمایندگان مجلس است تا از وظیفه اصلی‌شان که نظارت بر عملکرد دولت و نیز تصویب قوانین کارآمد در حوزه مسائل اقتصادی و معیشتی است، دور بمانند.

پروژه تخریب همچنان ادامه داد

بعد از مشخص شدن منشا طرح پوچ ازدواج اجباری و عدم نسبیت آن به مجلس و موج سواری مخالفان، پروژه تخریب بعدی علیه مجلس کلید می‌خورد. این بار افرادی که پشت ماجرای ازدواج اجباری بودند با سوء استفاده از بی خردی یک نماینده مجلس، ضربات بیشتری را وارد پیکر تازه نفس مجلس کرده و پازل تخریب‌های خود را تکمیل می‌کنند.

موضوع به آنجا بر می‌گردد که خبری با عنوان طرح مجلس برای تغییر نام فرودگاه مهرآباد به سپهبد سلیمانی در فضای مجازی منتشر می‌شود. جالب آنجا بود که طراح این طرح آن را دو فوریتی اعلام می‌کند که همین اتفاق مانند بنزینی بر روی آتش می‌شود.

در همین راستا و هجمه‌های گسترده مخالفان مجلس یازدهم، عضو هیئت رئیسه مجلس و مسئول اعلام وصول طرح‌ها و لوایح در مجلس مجبور می‌شود شخصا وارد میدان شود تا بتواند غائله‌ای را که در همین بدو تشکیل مجلس یازدهم مخالفان ایجاد کرده بودند را پایان دهد.

امیرآبادی فراهانی در گفتگویی در واکنش به مطرح شدن طرح‌های «ازدواج اجباری» و «تغییر نام فرودگاه مهرآباد»، می‌گوید: چنین طرح‌هایی در مجلس تدوین و امضا نشده و همچنین به هیئت رئیسه ارسال نشده است.

امیرآبادی فراهانی ضمن انتقاد از کسانی که به دنبال ایجاد حاشیه برای مجلس هستند، تاکید کرد: مردم در این دوره با امید به مجلس یازدهم رأی دادند و دنبال آن بودند که این مجلس در خدمت مردم باشد و برای آنان کار کند، اما برخی افراد از ابتدا می‌خواهند برای مجلس یازدهم حاشیه ایجاد کنند.

وی افزود: این افراد با طرح ازدواج اجباری یا تغییر نام فرودگاه مهرآباد، می‌خواهند بگویند که مجلس در تعیین اولویت‌ها مشکل دارد درحالی‌که اولویت اصلی مجلس، مسائل اقتصادی و فرهنگی و بخصوص معیشت مردم است.

امیرآبادی فراهانی گفت: مجلس یازدهم به دنبال حل اساسی مشکلات کشور با همکاری دولت است و به دنبال آن نیست که وارد حواشی شود.

وی تأکید کرد: البته بنا نیست که هر کسی در فضای مجازی مطلبی درباره مجلس شورای اسلامی مطرح کند، ما به آن پاسخ دهیم چرا که عده‌ای می‌خواهند مجلس را به حاشیه ببرند و نگذارند که مجلس به کار‌های اساسی خود برسد.

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی بیان کرد: ما نمایندگان مجلس شورای اسلامی نباید اجازه دهیم که این مجلس که بارقه امید در مردم برای حل مشکلاتشان و نظارت بر دولت را ایجاد کرده است، به سمت حواشی کشیده شود.

در همین راستا حسین میرزایی، نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجو، درباره حواشی که برخی علیه مجلس یازدهم ایجاد می‌کنند، اظهار داشت: این موضوع طبیعی است، یکسال آینده انتخابات ریاست جمهوری است و برخی دنبال ساختن چنین حواشی برای مجلس انقلابی هستند. وی ادامه داد: احتمالا پشت پرده این ماجرا‌ها مجموعه‌ای هستند که امروز بر دولت حاکم هستند و با عملکرد ضعیفی که در این مدت داشتند و نتوانستند نظر جامعه را بر خود موافق کنند و این پیش بینی را دارند که در انتخابات سال آینده توفیقی نداشته باشند دست به چنین اقداماتی می‌زنند.

وظیفه نمایندگان مراقبت از خود

هرچه هست باید این را گفت که مخالفان مجلس شورای اسلامی زودتر پروژه‌های تخریب هایشان را علیه مجلس یازدهم شروع کرده اند تا در سایه این اتفاقات نقاط ضعف خود را که زمانی عهده دار این نهاد قانونگذاری بودند را به ورطه فراموشی بسپارند. این پایان ماجرا نیست بلکه روزها و ماه های آینده باید منتظر حواشی دیگری باشیم.

در هر حال این را باید به صراحت به نماینتدگان مجلس یازدهم شورای اسلامی گوشزد کرد که کسانی منتظر نشسته اند تا مجلس یازدهم را تخریب و با دادن آدرس‌های غلط به مردم اقدامات مثبت و سازنده آن را زیر سوال ببرند. پس نمایندگان با اقدامات و حرکات غیرکارشناسی این بهانه را به دست مخالفان ندهند تا آن ها بتوانند بر روی آن سوار شده و با موج سواری کردن اقدامات خوب و سازنده مجلس یازدهم را تخریب کنند.

از «ازدواج اجباری» تا «نامگذاری جنجالی فرودگاه» / حواشی مجلس از کجا نشئت می‌گیرد؟ 2
از «ازدواج اجباری» تا «نامگذاری جنجالی فرودگاه» / حواشی مجلس از کجا نشئت می‌گیرد؟ 3