از سین جیم شهرداری تا لزوم اصلاح نحوه برخورد شهرداری با متخلفان در کمیسیون ماده 100
عضویت 10 عضو شورای شهر در شعب دهگانه کمیسیون ماده 100 در سال پایانی شورای شهر پنجم تمدید شد.
به گزار ش ایسنا، موضوع انتخاب 10 نفر از اعضای شورای شهر تهران جهت عضویت در شعب دهگانه کمیسیون ماده 100 قانون شهرداریها تا پایان دوره پنجم در جلسه امروز شورا در دستور کار قرار گرفت و در جریان آن محسن هاشمی گفت: براساس قانون هر ساله باید نمایندگان شورا در شعب کمیسیون ماده 100 انتخاب شوند اما این بار هیچ کاندیدای جدیدی نداریم و به همین دلیل ابقای ده عضو فعلی مورد نظر است.
محمد سالاری رئیس کمیسیون شهرسازی با اشاره به اصلاح قانون کمیسیون ماده 100 گفت: این روزها مسئله اصلاح قانون کمیسیون ماده 100 مطرح است که جلساتش با حضور مسئولان ذیربط در این دوره مدیر یت شهری برگزار شد.
وی با بیان این که قانون فعلی نه تنها پیشگیرانه نیست بلکه تخلف را نیز به رسمیت شناخته گفت: تنها یک تبصره در این قانون است که به نقش پیشگیرانه شهرداریها توجه می کند اما حداقل در شهرداری تهران برای این مسئله که شهرداری چگونه با مقصران برخورد کند هنوز دستور العملی برای آن نوشته نشده است.
وی با بیان این که در قانون جدید اساس رویکرد پیشگیرانه است و شهرداری ها ضابط قضایی می شوند و باید جلوی تخلف را بگیرند، گفت: همچنین شهرداری ها می توانند با کسب دستور قضایی تخلفات ساختمانی را تخریب کند و اساسا رویکرد قانون جدید درآمد محور نیست.
در ادامه حجت نظری با بیان این که در شعب کمیسیون ماده 100 سیستم اجرایی شهرداری فشارهایی را به شعب وارد می کند، گفت: این فشارها شائبه زد و بند ایجاد می کند و حالا جای سوال است اگر این اتفاق رخ داد ما به عنوان عضو شورای شهر چه باید بکنیم؟ کنار برویم؟ یا از شورا بخواهیم وارد شود. چرا که شهرداری ابزار و لوازم خود را دارد و آنقدر حرفهای شدند که بلد هستند کار را قفل کند تا خواسته خود را پیش ببرند.
علی اعطا نیز در واکنش به سخنان نظری گفت: اگر به یاد داشته باشید سال قبل نمیخواستم در انتخابات شعب کمیسیون ماده 100 کاندید شوم چرا که ما با مشکلات مواجه هستیم و بعضا حتی بازرسی شهرداری در برخی سطوح زیرمجموعه کارشناسان ماده 100 را میبرد و سین جین می کند و می گویند فلانی نظرش چه بوده و این رفتارها نامناسب است هر چند که من در چند مورد موضوع را به رییس بازرسی مطرح کردم.
محسن هاشمی در واکنش به این اعتراضات گفت: همان موقع مسئله را بگویید تا همان مکان پیگیری شود و من اعلام می کنم که اگر به کسی فشار ناموزون وارد شد اطلاع دهند تا حتما پیگیری کنیم.
به گزارش ایسنا، نهایتا اعضای شورای شهر 10 عضو شورا را که در شعب کمیسیون ماده 100 حضور داشتند در سمت خود ابقا کردند و بر همین اساس میلانی، حبیب زاده، علیخانی، فراهانی، فخاری، نوری، نژاد بهرام، سالاری، اعطا و خلیل آبادی در سمت خود ابقا شدند.
حضور میرلوحی به عنوان ناظر عرضه سهام شرکتهای خدماتی شهروند و همشهری در بازار بورس
همچنین در ادامه اعضای شورای شهر معرفی ناظر و دو نفر کارشناس خبره برای حضور در برنامه عملیاتی اقدامات و زمان بندی اجرا جهت عرضه سهام شرکتهای خدماتی شهروند و همشهری در بازار بورس را بررسی کردند که حسن رسولی به عنوان خزانه دار شورا گفت: در آبان ماه اعضای شورای شهر مصوبه خوبی در خصوص ورود شهروند و همشهری به بازار بورس داشتند که در ماده سوم این مصوبه مقرر شد که در ترکیب هیات واگذاری یک نفر از اعضای شورای شهر به عنوان عضو ناظر و به پیشنهاد کمیسیون بودجه حضور داشته باشد و همچنین مقرر شد دو نفر صاحب نظر خبره به پیشنهاد کمیسیون بودجه و با تصویب شورای شهر در هیات نظارت عضو باشند.
وی ادامه داد: بر همین اساس میرلوحی به عنوان عضو ناظر شورا در هیات واگذاری و آقایان فخریه کاشان و دکتر اسلامی که آشنا و فعال به حوزه بازار بورس هستند و از متخصصین صاحب نظر در این حوزه محسوب می شوند را به عنوان دو نفر صاحب نظر خبره به صحن شورای شهر معرفی میکنیم.
به گزارش ایسنا اعضای شورای شهر در نهایت میرلوحی را به عنوان عضو ناظر و فخریه کاشان و دکتر اسلامی را به عنوان کارشناس خبره در هیات کارشناسی ورود شهروند و همشهری به بازار بورس معرفی کردند.
انتهای پیام