از 28 نامزد انتخابات خبرگان در قم، تنها دو نفر تائید صلاحیت شدهاند
ایرنا نوشت: از میان 57 نفر ثبت نام کنندگان اولیه برای انتخابات میان دورهای خبرگان رهبری در قم دو نفر تایید صلاحیت شدند.
مرتضی حیدری فرماندار قم اعلام کرد: از میان 57 نفر ثبت نام کننده برای شرکت در رقابت های اولین دوره انتخابات میاندورهای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری در این استان دو نفر تایید صلاحیت و 26 نفر دیگر رد صلاحیت شدند.
وی گفت: از میان این ثبت نام کنندگان همچنین 29 نفر پیشتر اعلام انصراف کرده بودند.
حیدری اضافه کرد: بنابر آیین نامه انتخابات، فرمانداری ظرف امروز و فردا (1 و 2 بهمن ماه جاری) مراتب را به داوطلبان اعلام و آنها نیز طبق تبصره 2 ماده 16 این آیین نامه سه روز (از 3 تا 5 بهمن ماه) فرصت خواهند داشت اعتراض مکتوب خود را ارائه نمایند.
وی افزود: شورای نگهبان نیز از 6 تا 16 بهمن فرصت رسیدگی به شکایات و بررسی مجدد صلاحیتهای داوطلبان انتخابات میان دورهای خبرگان رهبری را خواهد داشت.
در همین حال نتایج بررسی صلاحیتهای نامزدهای یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی ایران نیز پیشتر اعلام شده بود.
فرماندار قم گفته بود: از 201 نفر نام نویسی شده برای شرکت در رقابتهای انتخابات مجلس شورای اسلامی در این استان، صلاحیت 79 داوطلب در قم توسط هیات نظارت تایید و 115 نفر دیگر رد شد و هفت نفر نیز انصراف دادند.
وی گفت: از 201 نامزد ثابت نام کننده در قم، 172 نفر آقا و 29 تن خانم بوده که هیات اجرایی از این تعداد صلاحیت 28 تن را احراز نکرده است.
وی ادامه داد: هیات اجرایی استان در مرحله اول صلاحیت 173 تن را تایید کرده است که از این تعداد 153 تن آقا و 19 تن خانم بوده است، ضمن اینکه 17 کاندیدای آقا و 10 کاندیدای خانم در این مرحله توسط هیات اجرایی رد صلاحیت شدند.
فرماندار قم، با اشاره به انصراف هفت کاندیدا در قم گفت: در مرحله اول و در زمان بررسی صلاحیتها توسط هیاتاجرایی 2 تن و در مرحله رسیدگی هیات نظارت پنج تن از ادامه حضور در روند بررسی صلاحیتها به عنوان نامزد انصراف دادهاند.
انتخابات میاندورهای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری و یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، دوم اسفندماه سالجاری برگزار خواهد شد. سه نماینده از حوزه انتخابیه قم راهی مجلس شورای اسلامی میشوند؛ همچنین این استان یک نماینده در مجلس خبرگان رهبری دارد.
217217
کد خبر 1344632