جمعه 27 تیر 1404

این محصولات را نخرید + اسامی

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
این محصولات را نخرید + اسامی

اقتصادنیوز: روابط عمومی سازمان غذا و دارو اعلام کرد تعدادی از رژلب‌های جامد و مایع که فاقد مجوزهای بهداشتی لازم هستند، در سطح بازار مشاهده شده‌اند و مصرف آن‌ها می‌تواند خطراتی برای سلامت مصرف‌کنندگان به همراه داشته باشد.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، روابط عمومی سازمان غذا و دارو از شناسایی و اعلام اسامی جدیدی از فرآورده‌های آرایشی لب فاقد مجوز خبر داد.

اسامی این محصولات به شرح زیر است:

رژلب جامد: ROMANTIC MATTE DANI ONE MODA (مخملی) VOV FARMASI (مات) FLORMAR ORIFLAME

رژلب مایع / برق لب: Karite ROMANTIC MATTE LIPGLOSS ROMANTIC MATTE WARDABEAUTY EMELIE (براق‌کننده) Flormar (برق لب)

روابط عمومی سازمان غذا و دارو تأکید کرد این محصولات به دلیل نداشتن مجوزهای ایمنی و بهداشتی در اولویت اقدامات نظارتی و جمع‌آوری قرار دارند.

از شهروندان خواسته شده در صورت مشاهده این اقلام در سطح عرضه، موضوع را از طریق سامانه‌های نظارتی به سازمان غذا و دارو اطلاع دهند.

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید