دوشنبه 1 بهمن 1403

استارتاپی ویژه کارآفرینی دختران دانشجو در دانشگاه‌ها راه‌اندازی می‌شود

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
استارتاپی ویژه کارآفرینی دختران دانشجو در دانشگاه‌ها راه‌اندازی می‌شود

تهران - ایرنا - معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: استارتاپی در زمینه کارآفرینی و اشتغال دختران دانشجو در تمام دانشگاه‌های کشور راه‌اندازی می‌شود.

معصومه ابتکار روز یکشنبه در نشست واکاوی تجربه زیسته دختران دانشجو که به مناسبت 16 آذر روز دانشجو به همت جهاد دانشگاهی به صورت مجازی برگزار شد، اظهار داشت: براساس برنامه ریزی های انجام شده استارتاپ های خاص دختران دانشجو در سطح دانشگاه ها راه اندازی می کنیم تا از مهارت و خلاقیت آنها برای پیوند به بازار کار در سال های آینده استفاده کنیم.

وی افزود: در این بخش نیاز است هماهنگی های بین بخشی لازم انجام شود.

معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده همچنین گفت: برنامه ریزی شده تا امسال گنگره بزرگداشت 17 هزار زن شهید، جانباز و آزاده با همکاری بنیاد شهدا و امور ایثارگران برگزار شود. بیش از هشت هزار شهید زن در کشور به ثبت رسیده است که کمتر از آنها نامی در بزرگداشت ها و کوچه ها می بینیم.

ابتکار همچنین در خصوص راهبرد افزایش فعالیت دانشجویان دختر، گفت: باید تلاش کنیم زنان و دختران همپای مردان از فرصت ها و ظرفیت های کشور استفاده کنند، در این زمینه سال گذشته شاخص هایی تدوین و به استان ها، دانشگاهیان و صاحب نظران اعلام شد البته بخشی از این شاخص ها نیازمند مشارکت مردم و جوانان است.

وی درمورد حضور زنان در عرصه آموزش عالی کشور تاکید کرد: وضعیت زنان از نظر کمی در آموزش عالی مناسب است، 30 درصد اساتید دانشگاه ها را زنان تشکیل می دهند و در عرصه های مختلف نقش آنها برجسته است.

وی همچنین درمورد برگزاری جشنواره هایی برای بزرگداشت زنان ایرانی در عرصه علم گفت: جشنواره زن و علم با عنوان جایزه مریم میرزاخانی هر ساله برگزار می شود و امسال پیش بینی شده جایزه پروانه فرزانه در بخش زیست پزشکی همزمان با جایزه زن در علم و مریم میرزاخانی این جایزه اهدا می شود.

معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده در این نشست به حضور زنان در عرصه های مختلف جامعه اشاره و تاکید کرد: در دوران انقلاب اسلامی و پس از آن زنان هیچ گاه از اهداف خود عقب نشینی نکردند و امام خمینی (ره) مسیر را برای ورود آنها به عرصه های مختلف باز کردند.

ابتکار ادامه داد: در زمان پیروزی انقلاب همه افراد انقلابی مثل امام راحل فکر نمی کردند و در بسیاری زمینه ها به مرحله عمل که رسیدند مثل تفکر خود عمل نکردند. به عنوان مثال در دانشگاه تهران بین زنان و مردان دیوار کشیدند که به محض اطلاع به امام خمینی، ایشان دستور دادندکه دیوارها را از بین ببرند.

وی یادآور شد: تفکر امام (ره) پیشرو و مترقی بود و کمال انسانی زن را در تحولات فکری و اخلاقی جامعه در نظر می گرفتند، همچنین به زنان دیدگاه مبارز داشتند که باعث شد آنها به غیر از نقش زنانگی خود ماهیت دیگری نیز در خود ببینند و در دوران دفاع مقدس بسیار مشارکت داشته باشند. ادامه دارد...

*س_برچسب‌ها_س*