دوشنبه 5 آذر 1403

استاندار: نخبه کشی از آفت های نظام مدیریتی ایلام است

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
استاندار: نخبه کشی از آفت های نظام مدیریتی ایلام است

ایلام - ایرنا - استاندار ایلام یکی از آفت های نظام مدیریتی در استان را استفاده نکردن از تجربیات نخبگان و مدیران سابق عنوان و بر لزوم اصلاح این رویه تاکید کرد.

قاسم سلیمانی دشتکی روز شنبه در نشست اعضای شورای اداری استان با قدردانی از تلاش های مجموعه نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی طی چهار سال گذشته و آرزوی موفقیت برای نمایندگان منتخب استان در دوره جدید اظهار داشت: یکی از آفت های نظام مدیریتی در استان کوتاه بودن دوره مدیریت بویژه در میان نمایندگان مجلس است که بیشتر تک دوره ای هستند.

وی خواستار انجام فعالیت های پژوهشی برای بررسی دلایل یک دوره ای بودن نمایندگی در ایلام شد و افزود: نمایندگان در 2 سال اول حضور در صحن مجلس آشنایی چندانی با قوانین و مقررات ندارند و در سال های سوم و چهارم با کسب تجربه بر امور مسلط می شوند ولی این زمان برای انجام وظایف محوله بسیار کم است.

مدیران کمترین چالش را با نمایندگان ایلام در مجلس داشتند

استاندار ایلام گفت: خوشبختانه همراهی و هماهنگی تیم مدیریتی استان با مجموعه نمایندگان بسیار خوب بود و کمترین چالشی طی این مدت با وجود برخی اختلاف دیدگاه ها داشتیم.

سلیمانی دشتکی با انتقاد از برخی رویه ها بویژه در استان های کوچکی همچون ایلام مبنی بر تخریب مدیران سابق و نمایندگان آنرا نخبه کشی توصیف کرد و یادآور شد: باید از تجربیات مدیران و نمایندگان سابق استان که نتیجه سال ها حضور در مناصب مختلف بوده برای پیشبرد امور و جلوگیری از آزمون و خطا کردن بهره برد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به توفیقات استان در سال های اخیر بویژه در 2.5 سال گذشته اشاره و تاکید کرد: جذب حدود 490 هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری و آماده افتتاح بودن چندین پروژه بزرگ به ارزش 300 هزار میلیارد ریال موفقیت بزرگی است که در سال های اخیر با تلاش مجموعه مدیریتی استان و همراهی نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی محقق شده است.

وی اضافه کرد: وزارت نفت پروژه های بزرگی را در استان در دست اجرا دارد که تکمیل نهایی چندین پروژه پتروشیمی و ان جی ال و پالایشگاه نویدبخش ورود استان به چرخه استان های صنعتی کشور است، پروژه هایی در استان در مراحل اجرا قرار دارند که روزگاری برای مردم ایلام آرزو محسوب می شدند.

نمود سرمایه گذاری ها در ایلام را سال های آینده می بینیم

استاندار ایلام گفت: سال گذشته به نسبت سال 97 رشد 200 درصد سرمایه گذاری را در استان شاهد بودم که از این نظر رتبه نخست کشور را جذب کردیم که نمود آنرا در سال های آینده شاهد خواهیم بود.

سلیمانی دشتکی با اشاره به برخی اظهارنظرها در خصوص نرخ فقر و نرخ فلاکت در استان تاکید کرد: نرخ فلاکت شامل افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی می شود که باید از منظری جدا مورد ارزیابی کارشناسی قرار گیرد.

روند شیوع کرونا در ایلام کنترل شده است

وی همچنین به شیوع کرونا در استان اشاره کرد و افزود: وضعیت شیوع این بیماری در استان کاملا کنترل شده است و تعداد فوتی ها و موارد بستری نیز به شکل قابل ملاحظه ای کاهش یافته است و موارد جدید نیز در نتیجه بیماریابی صورت گرفته شناسایی شده اند.

نماینده حوزه شمالی استان در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست گفت: تلاش برای برخورداری کارکنان دستگاه های اجرایی استان از مزایای مناطق جنگی، تخصیص 45 درصد آب سامانه گرمسیری به ایلام، افزایش سهمیه استان برای تامین خوراک واحد الفین پتروشیمی و رایزنی برای مشارکت بیشتر وزارت نفت در پروژه های انرژی از جمله فعالیت های صورت گرفته نمایندگان استان طی چهار سال گذشته بوده است.

تخصیص یک هزار و 540 میلیارد ریال برای اتصال ایلام به شبکه راه آهن

سلام امینی افزود: اتصال استان به شبکه ریلی همواره از خواسته های مردم ایلام بوده که با رایزنی های صورت گرفته یک هزار و 540 میلیارد ریال برای اجرای این پروژه تخصیص یافته که هم اکنون در مرحله پیمان سپاری و تجهیز کارگاه است و امیدواریم در سفر رییس جمهوری به ایلام شاهد آغاز فعالیت اجرایی آن باشیم.

نماینده حوزه جنوبی ایلام در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: سهم استان از محل نفت از 300 میلیارد ریال سال 95 به 95 میلیارد ریال در سال 96 با رایزنی صورت گرفته افزایش یافت.

اشتغال 150 نفر در میدان نفتی دانان آبدانان

شادمهر کاظم زاده اضافه کرد: راه اندازی پتروشیمی و ان جی ال دهلران با بیش از یک میلیارد دلار سرمایه گذاری و اشتغال هزاران نفر، آغاز فعالیت اجرایی میدان نفتی دانان در آبدانان با سرمایه گذاری 12 هزار میلیارد ریال و اشتغال 150 نفر و رایزنی برای ایجاد پتروشیمی دره شهر از جمله فعالیت های نمایندگان استان با همراهی مجموعه مدیریتی ایلام بوده است که نویدبخش آینده روشن ایلام است.

معاون امور عمرانی استاندار ایلام نیز در این نشست به گزارشی در خصوص اقدامات صورت گرفته برای بازسازی مناطق آسیب دیده از سیل فروردین ماه 98 پرداخت و گفت: این سیل مخرب منجر به قطع آب سه شهر و قطع برق 37 روستا شده و در 300 نقطه شاهد ریزش و رانش زمین بودیم.

احمد کرمی افزود: 34 هزار هکتار اراضی کشاورزی زیر آب رفت و یک هزار و 200 کیلیومتر از راه های اصلی و فرعی و روستایی بین 10 تا 80 درصد آسیب دیدند.

وی تاکید کرد: هفت هزار و 950 میلیارد ریال در پی رایزنی های صورت گرفته برای بازسازی مناطق و زیرساخت های آسیب دیده استان تخصیص یافت که 2 هزار و 800 میلیارد ریال در بخش مسکن برای بازسازی 21 هزار واحد، 2 هزار و 480 میلیارد ریال در بخش کشاورزی، 2 هزار و 620 میلیارد ریال در بخش زیربنایی و صنعت و 38 میلیارد ریال در بخش امور اجتماعی منظور شد که بیش از 70 درصد این اعتبارات محقق شد.

ایلام جزو پنج استان برتر کشور در بازسازی مناطق آسیب دیده از سیل

معاون استاندار ایلام یادآور شد: شیوع ویروس کرونا روند بازسازی مناطق آسیب دیده را تا حدودی کند کرد ولی با این وجود 14 هزار واحد برای دریافت تسهیلات به بانک های عامل معرفی شده اند و پیش بینی می کنیم تا حدود سه ماه آینده روند بازسازی به پایان برسد و بر اساس ارزیابی ها ایلام جزو پنج استان برتر کشور در بازسازی مناطق آسیب دیده از سیل است.

وی با اشاره به جابجایی روستای چم شیر شهرستان سیروان گفت: هم اکنون روند ساخت 262 واحد مسکونی در منطقه جدید جریان دارد

رییس دانشگاه علوم پزشکی ایلام نیز در این نشست از شناسایی 24 مورد جدید مبتلا به ویروس کرونا در استان طی 24 ساعت گذشته خبر داد و گفت: یک نفر نیز طی مدت یاد شده جان خود را از دست داده است.

فعالیت سه هزار و 600 کادر درمانی ایلام برای مقابله با کرونا

دکتر محمد کریمیان یادآور شد: سه هزار و 600 نفر از کادر درمانی استان هم اکنون در حوزه مقابله با ویروس کرونا فعالیت می کنند و 22 مرکز 24 ساعته و 16 ساعته فعال هستند.

وی با اشاره به تدوین 80 پروتکل بهداشتی از ابتدای شیوع کرونا در استان از ثبت نام 23 هزار واحد صنفی در استان در چارچوب اهداف ستاد ملی مبارزه با کرونا خبر داد.

مدیرعامل شرکت توزیع برق ایلام نیز در این نشست گفت: پارسال 6 میلیارد و 400 میلیون ریال پاداش مدیریت مصرف در حوزه های مختلف به استان ایلام تعلق گرفت.

234 مگاوات سهمیه برق ایلام در فصل تابستان

هادی شیرخانی با اشاره به آغاز فصل گرما در کشور افزود: میزان کسری تامین برق کشور چهار هزار و 680 مگاوات است که سهم ایلام از این مقدار 17 مگاوات است که امیدواریم با رعایت الگوی مصرف با قطعی در فصل تابستان مواجه نباشیم.

وی سهمیه برق استان برای فصل گرما را 234 مگاوات عنوان کرد و یادآور شد: جلوگیری از خاموشی ها نیازمند همکاری مردم و مسوولان است تا بتوانیم این بازه زمانی را پشت سر بگذاریم.

*س_برچسب‌ها_س*