سه‌شنبه 17 مهر 1403

اشتغال‌آفرینی تعاونی‌ها با استفاده از ظرفیت‌های شرکت‌های دانش‌بنیان

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
اشتغال‌آفرینی تعاونی‌ها با استفاده از ظرفیت‌های شرکت‌های دانش‌بنیان

رئیس اتاق تعاون خراسان جنوبی گفت: مهم‌ترین برنامه اتاق تعاون برای پیشرفت فناوری و نوآوری در مشاغل تعاونی به جهت اشتغال‌آفرینی استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق در این زمینه است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ غلام‌حسین حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار خاورستاناظهار کرد: رویکرد اتاق تعاون استان، استفاده از ظرفیت شرکت های دانش بنیان و خلاق در زمینه پیشرفت فناوری و نوآوری در مشاغل تعاونی به جهت اشتغال آفرینی است.

رئیس اتاق تعاون خراسان جنوبی ادامه داد: خلاقیت، ایده‌پردازی و ارائه طرح های نوین از مهم ترین ارکان کارآفرینی است، قطعا شرکتی می تواند در این مسیر موفق باشد که در کنار داشتن ایده های نوین و دانش بنیان با تشکیل تیم قوی مدیریتی کار علمی و تجاری سازی را انجام دهد.

به گفته وی شرکت های تعاونی دانش بنیان، توسعه اقتصادی بر پایه دانش و تحقق اهداف علمی و اقتصادی در راستای گسترش اختراع و نوآوری را دنبال می کند.

وی با بیان اینکه با تمرکز بر شرکت های خلاق و دانش بنیان در این بخش می توانیم موجبات اشتغال آفرینی مردم را بیش از پیش فراهم آوریم اظهار داشت: استارت تاپ ها و مراکز دانش بنیان به عنوان کانون فکر و ایده باید ایده های خود را برای سرمایه گذاران مطرح تا از این طریق به اشتغال و کسب و کار کمک کنند.

وی افزود: خوشبختانه این استان در بحث کار آفرینی و ایده های خلاقانه و جدید در سطح کشور مطرح بوده است و جوانان و جویندگان کار باید کار گروهی و تعاون را اولویت خود قرار دهند چرا که آینده در اختیار افرادی است که به پشتوانه اندیشه و تفکر خلاق بتوانند تیم سازی کرده و مجموعه های نوگرا، پویا و متناسب با نیاز بازار کار را بنیان گزارند.

حسینی با اشاره به ضرورت وجود برنامه جهت مشخص نمودن راهبرد اساسی از ایده های اقتصادی علمی و دانش بنیان گفت: وجود یک برنامه ی منسجم و دقیق باعث سرعت و دقت در انجام فرمایشات مقام معظم رهبری می شود.

وی اظهار داشت: بایر تمامی دستگاه های اجرایی طرح های خود را در کارگروه های مربوطه مطرح و جمع بندی نهایی به همه ابلاغ و حمایت همه جانبه انجام شود.

وی با تاکید بر اهمیت راه اندازی شرکت های دانش بنیان گفت: اولویت پرداخت تسهیلات بایستی به منظور راه اندازی، تکمیل و توسعه طرح‌های تولیدی دانش بنیان و دارای ظرفیت اشتغال بالا باشد.

وی از تعاونی ها به عنوان مهم‌ترین و لایق‌ترین بخش مردمی اقتصادی یاد کرد و اظهار داشت: ایجاد کرسی تعاون در دانشگاه ها باعث ترویج کار گروهی در بین جوانان و تشکیل تیم های اشتغال آفرین و دانش بنیان و جمع بندی ایده های خلاق و نوآور می شود.

انتهای پیام /