اشتغالزایی برای 23 نفر با راهاندازی کارگاه خیاطی
بانوی کارآفرین با راهاندازی کار خیاطی علاوه بر آموزش کسب و کار به دهها نفر از جوانان جویای کار، برای 23 نفر نیز اشتغال ایجاد کرده است.
بانوی کارآفرین با راهاندازی کار خیاطی علاوه بر آموزش کسب و کار به دهها نفر از جوانان جویای کار، برای 23 نفر نیز اشتغال ایجاد کرده است.
به گزارش خبرنگار مهر، «فاطمه لطیفی» بانوی کارآفرین از شهرستان خوسف در استان خراسان جنوبی و متولد سال 1355 است. وی که دارای مدرک سیکل است از همان نوجوانی به خیاطی علاقمند بوده و از جوانی آن را به عنوان شغل خودم انتخاب کرده است.
وی در این باره میگوید: خانواده من به ادامه تحصیل من علاقمند بودند با ورود به شغل خیاطی مخالف بودند ولی چون من آن را دوست داشتم این کار را ادامه دادم تا به این جایگاه رسیدم. از آنجایی هم که من پشتکار فراوانی هم در این مسیر داشتم توانستم با سعی و تلاش فراوان موفق شوم.
این کارآفرین حوزه خیاطی ادامه داد: فعالیت در این مسیر و در شغل خیاطی خالی از مسائل و مشکلات ریز و درشت نبود. کمبود اعتبار یکی از موانع و سختیهایی بود که تا امروز با آن روبرو بوده و هستم. ولی کمیته امداد کمکهای فراوانی در این مسیر به من کرد و توانستم کار خودم را بسط و گسترش بدهم.
لطیفی در توضیح کار خود خاطرنشان کرد: من کار خیاطی را از سال 1380 آغاز کردم که تا امروز چیزی در حدود 21 سال است که مشغول این کار هستم. از آنجایی هم که کار خیاطی ما به صورت گروهی بوده و ادارات و مکانهایی همانند مدارس را پوشش میدهیم اداره کار و تعاون به ما پیشنهاد کرد با تأسیس یک تعاونی میتوانیم موفقیتهای بیشتری را در این کار کسب کنیم.
وی در ادامه صحبتهای خود عنوان کرد: ما تعاونی را هم تأسیس کردیم و سعی کردیم تا حوزه فعالیتهای خود را هم بیش از پیش گسترش بدهیم. البته ما با شیوع بیماری کرونا روبرو شدیم و به همین دلیل هم حوزه کاری خودمان را به تولید ماسک تغییر دادیم. تقریباً نزدیک به یک سال و نیم به کار تولید ماسک مشغول بودیم.
این کارآفرین با تشکر از حمایتها و پشتیبانیهای کمیته امداد اضافه کرد: امروز مقداری از سمت و سوی مشکلات مالی در سختی و فشار هستیم. اما از کمیته امداد نهایت تقدیر و تشکر را میکنم که با 130 میلیون تومان کمکی به به من کردند بخش زیادی از مشکلات من را برطرف کردند و هم تعاونی و هم بخش خیاطی را سر و سامان دادم.
لطیفی آشنایی خود با کمیته امداد اشاره کرد و گفت: از زمانی که تصمیم گرفتم کار خودم را گسترش بدهم و به کمیته امداد مراجعه کردم تا امروز چیزی در حدود 5 سال میگذرد. من از آن زمان تا امروز سه نوبت از کمیته امداد وام گرفتم که ابتدا 50 میلیون تومان به من وام دادند، سپس 30 میلیون تومان دیگر از آنها وام گرفتم و در مرحله آخر نیز سال گذشته بود که با توسعه کارم مبلغ 50 میلیون تومان دیگر از آنها وام گرفتم.
وی به برنامههای امسال کارگاه خیاطی خود اشاره کرد و افزود: با توجه به شیوع کرونا مقداری کارها کساد شده ولی ما تصمیم داریم که امسال با خرید مجدد پارچه دوباره کار خود را از سر بگیریم.
این کارآفرین تصریح کرد: تعداد اعضای خیلی برای من مهم نیست و هرکسی که تمایل به انجام کار داشته باشد میتواند با ما همکاری کند. ضمن اینکه هر کس که نیازمند به کار باشد میتواند در این کارگاه خیاطی مشغول کار شود.
این بانوی خوشفکر ادامه داد: در این کارگاه خیاطی تعداد 8 نفر به صورت مستقیم و تعداد 15 نفر هم به صورت غیرمستقیم با ما همکاری میکنند. ضمن اینکه تعداد زیادی از جوانان را تا امروز آموزش خیاطی دادهام به صورتی که امروز هر خیاطی که در شهر خوسف فعالیت میکند اغلب از شاگردان من بودند.
وی در پایان گفت: توصیهای که به جوانان دارم این است که اصلاً منتظر نباشند که کسی به آنها کاری را پیشنهاد بدهد. بلکه خودشان باید حرکت کنند و برای خود ایجاد اشتغال کنند.