اصلاح طلبان: رادیکالها 4 درصد بیشتر نیستند!
انتقادات درونی نسبت به برخی تصمیم سازان و رادیکالهای جریان اصلاحات پس از انتخابات مجلس شورای اسلامی در این جبهه شدت یافته است.
سرویس سیاست مشرق - بررسیها نشان میدهد انتقادات درونی نسبت به برخی تصمیم سازان و رادیکالهای جریان اصلاحات پس از انتخابات مجلس شورای اسلامی در این جبهه شدت یافته است.
اصلاح طلبان ساختاری که به صورت مستمر در حال به چالش کشیدن مشارکت طیف اصلاح طلبان مشارکت جو در انتخابات هستند، آنان را به زمان پریشی و حتی خیانت متهم می کنند!
از سوی دیگر اما شنیده میشود برخی از چهرههای قدیمی جریان اصلاحات با اشاره به اینکه اقدام به تحریم از سوی اصلاح طلبان ساختاری تلاش برای مشروعیت زدایی از حکومت بوده تاکید دارند، این روش که باید از حکومت مشروعیتزدایی کرد به نظر من این استراتژی طی سالهای متعدد شکست خورده است.
اصلاحطلبان میانهرو در اینباره میگویند: دوستانی که فکر میکنند میتوانند با صندوق رای مشروعیت یک حکومت را و به خصوص نامشروع بودن آن را تعیین تکلیف کنند چنین اقدامی زمانی معنا پیدا می کند که مشارکت در انتخابات زیر 20 درصد یا 10 درصد باشد نه انتخاباتی با مشارکت بالای 40 درصد.
این چهرهها همچنین با انتقاد از شیفت رادیکالهای جریان اصلاحات از سیاست ورزی با تقابل با نظام تاکید می کنند، توهمی در میان برخی اصلاح طلبان وجود دارد و واقعا هم توهم و ناشی از تحلیل غلط است که میگوید ما تعیینکننده هستیم، اصلاحطلب و منتقدی که در انتخابات مشارکت نمیکند باید توجه داشته باشند که این حرف را از اوایل انقلاب برانداز و سلطنت طلب گفتند که در انتخابات شرکت نمیکنیم و انتخابات نمایشی است و... براندازها موفق نشدند و انتخابات هم مسیر خود را رفته است.
به باور این چهرههای اصلاح طلب، متوهمانی که به اسم جریان اصلاح طلبی کنش می کنند، درصدشان بیش از 4 تا 5 درصد نیست.