اصلاح قانون انتخابات
اصلاح قانون انتخابات
بهادری جهرمی گفت: ما حامی و موافق هرگونه روش، سازوکار و فرایندی هستیم که به مشارکت حداکثری مردم در انتخابات کمک کند.
میرسلیم خود را طرفدار فیلترینگ معرفی کرد و افزود: من به توئیتر میآیم تا به آنهایی که فکر میکنند مخالفتی با من دارند بگویم شما مخالف نیستید، شما اغوا شدهاید.
مُنیبان نوشت: معاون اول رئیس دولت دوازدهم میگوید: بنده قصد ندارم برای انتخابات مجلس دوازدهم لیست بدهم.
مصطفی میرسلیم خود را طرفدار فیلترینگ معرفی کرد و افزود: ممیزی لازم است زیرا ما نمی توانیم در را باز بگذاریم، مردم هم برای انجام کار درست می توانند از فیلترشکن استفاده کنند.
میرسلیم گفت: فکر میکنم طبق فهرست ما حدود 150 نفر از ویژهخواری شاسی بلند ها بهرهمند شده بودند که البته همه آنها نماینده مجلس نبودند، نمایندگان مستقیم درگیر نبودند و به اسم خانواده و اقوام خودرو گرفته بودند.
هرچند طرح تناسبی شدن انتخابات که با هدف افزایش مشارکت انتخابات و حضور همه جناح ها در مجلس ارائه شده است اما با ابهاماتی در اجرا مواجه است.
میرسلیم در مورد پرونده فساد مطرح شده در دوران شهرداری آقای قالیباف نیز گفت: رشوه ای جهت جلب آرا صورت گرفته است، آن مبلغ 65 میلیارد تومان که در سال 1395 جهت تراکم مبادله شده بود، و مبلغ مذکور بین تشکیلات هلدینگ یاس، تجارت نوین و یکی از نمایندگانی که در کمیسیون عمران بوده و مسئولیت گروه تحقیق و تفحص هم با او بوده، رد و بدل شده است.
در حالی که مجمع تشخیص مصلحت نظام 17 خرداد ماه را موعد اعلام نظر رسمی خود درباره مصوبه شفافیت اعلام کرده بودند اما با گذشت یک ماه از این موعد وضعیت شفافیت قوای 3گانه همچنان مشخص نیست.
در حالی که مجمع تشخیص مصلحت نظام 17 خرداد ماه را موعد اعلام نظر رسمی خود درباره مصوبه شفافیت اعلام کرده بودند اما با گذشت یک ماه از این موعد وضعیت شفافیت قوای 3گانه همچنان مشخص نیست.
سعید شریعتی با بیان اینکه حجاریان شرط نگذاشته است، بلکه شرایط جامعه را تشریح کرده است، گفت: طرفداران جنبش زن، زندگی و آزادی باید در انتخابات نماینده داشته باشند.
فعال سیاسی اصولگرا با اشاره به احتمال کاندیداتوری علی لاریجانی گفت: اگر ارزیابی آقای لاریجانی این باشد که رئیس مجلس نمیشود، در انتخابات شرکت نمیکند. برداشت بنده این است که در واقع ایشان در شرایطی نامزد میشوند که مطمئن باشند میتوانند به ریاست مجلس برسند.
برگزاری انتخابات تناسبی میتواند به افزایش مشارکت در انتخابات، تحزبگرایی و جلوگیری از وارد شدن نامزدهای یک لیست به مجلس کمک کند.
علی لاریجانی تصمیم برای ورود به انتخابات مجلس ندارد. افرادی که میگویند ایشان به انتخابات ورود میکند، بهتر است دلایل خود را نیز مطرح کنند. آقای لاریجانی صراحتا اعلام کرده بود که قصد ورود به انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی را ندارد.
فرارو نوشت: «آقای لاریجانی تصمیم برای ورود به انتخابات مجلس ندارد. افرادی که میگویند ایشان به انتخابات ورود میکند، بهتر است دلایل خود را نیز مطرح کنند. آقای لاریجانی صراحتا اعلام کرده بود که قصد ورود به انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی را ندارد. چند ماه پیش من در مصاحبهای این موضوع را اعلام کردم و از ایشان نقل قول کردم و خود آقای لاریجانی نیز سخن من را تایید کرد.
انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در تاریخ جمعه 11 اسفند 1402 برگزار خواهد شد. به گفته دبیر ستاد انتخابات کشور: «اگر طرح اصلاح قانون انتخابات نهایی و به قانون تبدیل شود، از 16 مرداد ثبت نام اولیه از داوطلبان انتخابات مجلس شورای اسلامی آغاز میشود.» با نزدیک شدن به این بازههای زمانی مهم، پرسشهایی پیرامون حضور یا عدم حضور «علی لاریجانی» مطرح شده است.