یک‌شنبه 30 دی 1403

یک اصولگرا: با تخریب یکدیگر نه فضا انتخاباتی می‌شود، نه مشارکت بالا می‌رود

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
یک اصولگرا: با تخریب یکدیگر نه فضا انتخاباتی می‌شود، نه مشارکت بالا می‌رود

مثلث آنلاین نوشت: یک فعال سیاسی اصولگرا گفت: ممکن است برخی گروه‌های سیاسی دنبال تخطئه یکدیگر باشند که کار درستی نیست.

هنوز آن طور که انتظار می‌رود، فضای سیاسی انتخاباتی نشده است؛ این در حالی است که در دوره‌های قبل شاهد بودیم که در ماه‌های منتهی به انتخابات بحث از انتخابات هم در میان مردم و هم در میان سیاسی‌ها به شدت داغ بود اما علت چیست؟

امیررضا واعظ آشتیانی، فعال و تحلیلگر مسائل سیاسی، درباره این موضوع گفت: «من باورم این است که هنوز فرصت تا انتخابات وجود دارد اما به تدریج گروه‌ها و جریان‌ها باید بستر انتخابات را فراهم کنند. باید گروه‌های سیاسی یکدیگر را مورد هجمه قرار ندهند، بحث‌های خود را مطرح کنند اما تخریب نکنند. ممکن است برخی گروه‌های سیاسی دنبال تخطئه یکدیگر باشند که کار درستی نیست. اگر قرار است تنور انتخابات داغ شود باید با ادبیاتی این کار انجام شود که نگاه مردم امیدوارانه شود. با تخریب‌کردن، نه فضا انتخاباتی می‌شود نه مشارکت بالا رقم می‌خورد. واقعا چرا گروه‌های سیاسی به عنوان پیشگامان سیاست زبان مناسبی در سیاست به کار نمی‌گیرند تا مردم نسبت به عرصه سیاست‌ورزی نگاهی مثبت داشته باشد؟ این شیوه مواجهه گروه‌های سیاسی با یکدیگر ایجاد نگرانی و یأس می‌کند و آن بخشی از جامعه که مقید به رعایت اخلاف هستند، نسبت به این شرایط نگران می‌شوند».

او ادامه داد: «دشمنان همین را می‌خواهند که ما خودمان با دست خودمان فضای انتخاباتی را ضعیف نشان دهیم و مردم را به سمت یأس و ناامیدی ببریم. نباید ابزار دشمن شویم، بلکه باید آنچه دشمن علیه نظام و انقلاب نقشه می‌کشد را خنثی کنیم. باید گروه‌های سیاسی به این تحلیل برسند که امروزِ ایران با دیروزش متفاوت است و نمی‌شود با همان روش‌ها شور انتخاباتی ایجاد کرد».

این تحلیلگر مسائل سیاسی همچنین بیان کرد: «میل به شرکت در انتخابات به مسائل اقتصادی هم مربوط می‌شود. دولت باید اقداماتی انجام دهد که مشکلات رفع شود. دولت سزدهم دو سال است که مسئولیت را بر عهده دارد. دولت باید اقداماتی انجام می‌داد که مردم احساس می‌کردند که مشکلات در حال حل شدن است. دولت در تأمین مایحتاج عمومی تلاشش را کرده است اما کافی نیست. دولت کارهای نکرده و ناکارآمدی‌های دولت را قبل را به ارث برده و همه این موضوع را می‌دانیم اما به هر حال دولت هم باید تلاش بیشتری انجام دهد».

واعظ‌آشتیانی در پایان گفت: «باید نقاط ضعف نقد کارشناسی شود و همه از تخریب یکدیگر دور شویم. دولت هم در قبال انتقادها انفعالی برخورد نکند. دولت باید انتقادها را بشنود و بهترین‌ها را برگزیند و رفع کند. مدیران شایسته هم به کار بگیرد تا بتوانند در حوزه‌های مسئولیتی‌شان اتفاقات خوبی را رقم بزند».

بیشتر بخوانید:

216217

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1790864