اصلاح نقاط حادثه خیز در جادههای کشور نیازمند بودجه است
معاون راهداری گفت: 8 هزار میلیارد تومان اعتبار برای ارتقای رفع نقاط حادثه خیز بودجه اختصاص یابد چراکه اصلاح این نقاط در جادهها نیازمند بودجه است.
آقای رضا اکبری معاون راهداری سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای گفت: سالانه ما طبق یک فرآیند نقاط حادثه خیز را شناسایی میکنیم.
به گفته او، پروژههای ایمنسازی نقاط حادثهخیز تنوع زیادی دارد و از اجرای حفاظ بتنی گرفته تا اصلاح شیب شیروانی را در برمیگیرد، به طوریکه تاکنون 500 کیلومتر حفاظ بتنی در راههای کشور اجرایی شده که مهمترین آن حفاظ بتنی اتوبان تهران قم به طول 325 کیلومتر است.
اکبری گفت: در ادامه طرح ایمنسازی جادهها، 200 کیلومتر روشنایی در محورهای مختلف آماده بهرهبرداری است.
معاون راهداری کشور گفت:8 هزار میلیارد تومان برای ارتقای رفع نقاط حادثه خیز بودجه باید اختصاص یابد، اصلاح نقاط حادثه خیز در جادههای کشور نیازمند بودجه است.
او گفت: سال گذشته 350 پروژه به صورت ترکیبی از هر دو نوع پروژه در کشور تعریف و امروز به بهرهبرداری رسیده که 200 مورد از این پروژهها ملی و 150 پروژه هم از سوی استانها شناسایی شده که اعتبار لازم برای آنها تخصیص داده شد.
معاون راهداری سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای گفت: با برنامهریزی صورت گرفته بناست ایمنسازی نقاط جدید شناسایی شده از اول فروردین آغاز و بخش عمدهای از آنها در 6 ماه اول به پایان برسد.
او گفت: درحال حاضر 878 نقطه حادثهخیز جدید در کشور شناسایی شده که طبق برنامهریزی تا پایان سال در محدودههایی که ایمنسازی آنها اعتبار زیادی نیاز ندارد، مثل خط کشی، روشنایی نقطهای و نصب تابلو و... اقدام لازم صورت میگیرد.
اکبری با بیان اینکه نقاط حادثه خیز جادهای یکی از دلایل تصادفات در کشور است، گفت: با اصلاح این جادهها توسط سازمان راهداری شاهد کاهش سوانح رانندگی در این محورها هستیم.
باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت، تجارت و کشاورزی