اصولگرایان
اصولگرایان
اعلام نتایج انتخابات مجلس یازدهم به صورت غیر رسمی نشان داد از بازگشت برخی از نمایندگان ادوار به صحن بهارستان دارد.
هنگامی که مهمترین سرلیست انتخاباتی از دادن کوچکترین پاسخ به انواع و اقسام مسائل پیرامون خود و فرزندان و لیست خود دریغ میکند، چگونه مردم میتوانند به این لیست واحد رأی بدهند؟ در حالی که در دنیای امروز حتی یکی از این اتهامات برای بیرون رفتن از سیاست کفایت میکند.
اگر مجادله حداد عادل با جوانترهای اصول گرا با تمثیل «چنار - پاجوش» سر و صدا کرده 15 سال قبل هم در جریان استیضاح علی کردان داستان مباحثه «چنار - کدو بُن یا بوته کدو» مورد توجه قرار گرفت
زعیمزاده نوشت: با وجود فضای اعتراضی حاکم بر طیفهایی از مردم که منجر به تحریم 10 تا 15 درصدی انتخابات از سال 98 تا 1402 شده است (نسبت به مشارکت 50 تا 55 درصدی معمول در انتخاباتهای مجلس)، ایده تحریمخواهی تبدیل به یک نیروی سیاسی موثر نشده است.
شبکه خبری الجزیره در گزارشی از مشارکت مردم در این دوره از انتخابات با اشاره به حضور پررنگ داوطلبان زن، از اقبال چشمگیر و گسترده بانوان ایرانی در مراکز رای گیری ابراز شگفتی کرد.
حسینیه ارشاد، حسینیه جماران، مسجد لرزاده، ستاد انتخابات وزارت کشور و... امروز میزبان سیاسیونی بودند که برای رأی دادن در انتخابات مجلس دوازدهم و خبرگان ششم پای صندوق های رأی رفتند.
رسانههای غربی، امروز (جمعه) روایتگر حضور پرشور مردم در پای صندوقهای رای بودند و این حضور را عامل افزایش اقتدار منطقهای و جهانی جمهوری اسلامی ایران ارزیابی کردند.
حدادعادل به انتقادات اخیر اصولگرایان درباره ماجرای «پاجوش ها» واکنش نشان داد و گفت: عدهای سودشان را در برپا کردن جنجال در این زمینه میدانند.
سخنگوی شورای نگهبان گفت: تاکنون تخلف خاصی گزارش نشده است و مردم میتوانند از طریق سامانه مردم ناظر تخلفات احتمالی را با مستندات ارسال کنند.
جهانبخش خانجانی گفت: عدم مشارکت مردم و عدم تأثیرگذاری آنها سبب شده قدرت عاقله یا جمع با خردی که میتوانند به دولت کمک کنند، دور باشند. وقتی شما مشاورین امین و افراد تأثیرگذار را نداشته باشید، طبیعی است که از دانش لازم برای مدیریت مشکلات کشور برخوردار نیستید.
پیش بینی ها از میزان مشارکت در انتخابات متفاوت است، برخی امیدوارانه نگاه می کنند و برخی با شک و شبهه و حتی ناامیدانه.
اواخر دیماه سالجاری که برخی رسانهها از آغاز فعالیتهای انتخاباتی علی لاریجانی خبر داده بودند، دفتر او طی اطلاعیهای این اخبار را از سر بیصداقتی توصیف کرده و آن را رد کرد. اما او حالا با بالا گرفتن هیجان انتخابات وارد میدان شده و صریحا با حمایت از کاندیداهای حوزههای شهرستانی ادعای گذشته خود را رد میکند.
انگار حاکمیت یکدست فعلی، اصولگرایان را راضی نکرده است و همین چند انتقادی که در مجلس از دولت میشود را هم طاقت شنیدن ندارند، برهمین اساس هم افرادی را وارد لیست های خود می کنند که چشم و گوش بسته مطیع دولت باشند.
یک فعال اصلاحطلب گفت: وقتی آن 110نفر از اصلاحطلبان بحث روزنهگشایی را مطرح کردند مشخص شد که احتمالا در جبهه اصلاحات شاهد انشعابی خواهیم بود.
مهاجری می گوید: الان که دوران کوتولههای سیاسی آغاز شده و آنها میدانداری میکنند طبیعی است که اختلافات پر حرارت ایجاد شود و مهار هم نخواهد شد.