اصولگرایان
اصولگرایان
دبیرکل حزب موتلفه اسلام درباره جایگاه لیست «شورای وحدت» در نتایج انتخابات تهران، تصریح کرد: شورای وحدت تبلیغ لازم را نداشت. این شورا دنبال راه اندازی پارلمان استانی بود ولی پول نداشت.
نزاع های سیاسی اخیر با محوریت منتخبین اول مردم تهران در انتخابات مجلس دوازدهم طی روزهای گذشته نشان داد که تا چه اندازه سیاست در ایران مستعد حاشیه ها و اظهار نظرهای زودهنگام است تا جایی که هنوز مجلس جدید تشکیل نشده برای ترکیب هیئت رئیسه آن تعیین تکلیف می شود و جریان های سیاسی بی اعتنا به واقعیتها درباره آن با هم به نزاع بر می خیزند!
جلایی پور گفت: مشی کلی جناب آقای خاتمی و اظهارات اخیرشان در طراز رهبری تکثرپذیر این جریان و نشانگر این است که رای ندادنشان در این دوره نه انتخابی استراتژیک که نوعی تلاش برای همدلی عاطفی با ناراضاییان رایندهنده بوده است.
امیر حسین یادش باشد که همه کسانی که امروز او آنها را باندباز و قبیله گرا و غیرشفاف و مسوولیت ناپذیر و... می نامد، روزی با شعارهایی حتی ارزشی تر از آنچه در ثابتی و دیگران دادند، وارد عرصه سیاست شدند و آرام آرام تبدیل شدند به همین هایی که اکنون هستند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، ادامه اختلافات و دعواها میان برخی از منتخبان نمایندگی مجلس با رئیس مجلس و مجلس یازدهم، در هفته بعد از پایان انتخابات مجلس، حتی واکنش رهبر انقلاب را نیز به همراه داشت. رهبر انقلاب اظهارات اینچنینی را عامل تلخ کردن کام مردم و موثر در کارایی مجلس دوازدهم دانستند. بعد از صحبتهای رهبر انقلاب یکی از افرادی که در این مدت اظهارنظرهای زیادی درباره قالیباف...
ادعای گزافی نیست اگر محمود نبویان را در کنار جواد کریمی قدوسی دوقلوهای پارلمانی ضدبرجام و ضدظریف بدانیم. مرور اظهارات نبویان و اظهاراتش در مجلس نهم و مجلس یازدهم نشان از این دارد که رویکرد او درقبال برجام تغییر قابلتوجهی نداشته است.
در انتخاباتهای مختلف همه کاندیداها در کنار ارائه ایدههای ایجابی از رویکردهای سلبی نیز برای پیروزی استفاده کردهاند اما تجربه انتخاباتهای ریاست جمهوری 76 به بعد نشان میدهد توازن کنشهای سیاسی به سمت ایدههای سلبی سنگینی کرده است.
نماینده انزلی در مجلس گفت: جامعه امروز تنوع طلب و به دنبال حرفهای نو است. امروز مجموعههایی که حرفهای نو بزنند و در خصوص جریان حکمروایی ایدههای جدید داشته باشند، مورد توجه قرار میگیرند.
ادامه اختلافات و دعواها میان برخی از منتخبان نمایندگی مجلس با رئیس مجلس و مجلس یازدهم، در هفته بعد از پایان انتخابات مجلس، حتی واکنش رهبر انقلاب را نیز به همراه داشت.
متاسفانه در کشور ما، واژه «مردم» بیمحابا در ادبیات سیاسی، اجتماعی و اقتصادی و حتی نخبگان به کار گرفته میشود؛ بدون اینکه هیچ مستند علمی مبنی بر آنچه به مردم نسبت داده شده، بیان شود.
برخی از اصلاحطلبان که معتقد بودند باید از هر روزنهای برای ارسال پیغام ملت به حاکمیت استفاده کرد، تجربه حمایت از اعتدالیون را در دستور کار قرار دادند و در تهران به رغم اینکه جبهه اصلاحات بیانیه داده بود که در انتخابات شرکت نخواهیم کرد، از لیست علی مطهری حمایت کردند
جریان اصولگرایی نه تنها در تهران بلکه در کل کشور هم خوب عمل نکردند.
آنطور که از شواهد و قراین مشخص است مجلس دوازدهم، مجلس پرچالشی برای قالیباف خواهد بود.
امام جمعه مشهد گفت: بنده لازم میدانم از همه شما مردم دلداده حماسهآفرین برای شرکت در دو انتخابات سرنوشت ساز تشکر کنم.
خطیب نماز جمعه تهران اظهار داشت: در این چند ماه منتهی به انتخابات بمباران تبلیغاتی بود اما با این بمباران تبلیغاتی این میزان مشارکت قابل قبول است.
اگر مجلس یازدهم و دولت سیزدهم که با روی کار آمدنشان حاکمیت یکدست را تشکیل دادند، عملکردی مناسب و مثبت و تاثیرگذار داشتهاند، چرا نتوانستهاند که اثری روی مشارکت در انتخابات بگذارند و مردم را پای صندوقها بکشانند؟