اعطای امتیاز خارج از نوبت خودرو به کارکنان سازمان حج و زیارت با اقساط 4 ساله!+ سند
به گزارش خبرنگار حج و زیارت خبرگزاری فارس، در حالی که دولت با اجرای سیاستهای مختلف از رانت در خرید خودرو جلوگیری و خودروسازان را مکلف به فروش خودرو در بورس کالا یا از طریق قرعهکشی کرده است، برخی از شرکتهای خودروساز و همچنین سازمانهای دولتی از این اقدام تخطی میکنند.
اعطای امتیاز خارج نوبت خودرو به سازمان حج و زیارت
سازمان حج و زیارت که زیر مجموعه وزارت ارشاد است، در اقدامی خارج از نوبت و البته بدون قرعهکشی اقدام به اعطای ماشین جک s5 1500 کرده است که با هماهنگی کرمان خودرو، این ماشینها با تخفیف به قیمت یک میلیارد و 18 میلیون و 350 هزار تومان به کارمندان سازمان حج و زیارت اعطا میشود و بر اساس برنامه اعلام شده، این خودروها تا سه ماه آینده تحویل خواهد شد.
عرضه این خودروها خارج از نوبت و البته بدون قرعهکشی در اقساط 24، 36 و 48 ماهه است و حتی در این ثبتنام محدودیتهای عرضه خودروها برای عموم که نداشتن پلاک فعال است، در نظر گرفته نشده است.
سود بیش از 400 میلیونی کارکنان حج و زیارت از عرضه بدون نوبت خودرو
همچنین با توجه به بازپرداخت طولانی مدت هزینه خودرو، بسیاری از کارمندان سازمان حج و زیارت متقاضی دریافت این خودروها شدهاند و برخی هم درصدد فروش امتیاز خود به غیر هستند؛ تا جایی که این امتیاز تا حدود 200 میلیون تومان هم در حال خرید و فروش است. چرا که قیمت این خودرو در بازار آزاد حدود یک میلیارد و 500 میلیون تومان است!
این امر در حالی است که بسیاری از مردم چندین بار در قرعهکشیهای خودرویی نامنویسی کرده و پذیرفته نشدند و در هفتههای اخیر بیش از 10 میلیون نفر در قرعهکشی یکی از شرکتهای خودروساز شرکت کردند.
این اقدام سازمان حج و زیارت در رابطه با اعطای خودرو با قیمت پایینتر از بازار به نوعی رانت در اعطای خودرو به شمار میرود که خبرگزاری فارس از مسؤولان وزارت صمت خواستار پیگیری این موضوع و لغو چنین امتیازی است.
به گزارش فارس، در سالهای گذشته نیز چندین دستگاه خودروی دیگنیتی به مدیران سازمان حج و زیارت با وامهای کمبهره و البته به قیمت پایینتر از بازار عرضه شد.
پایان پیام /