اعلام برائت اصلاحطلبان از دولت اجارهای؟!
یک فعال سیاسی اصلاحطلب گفت: با توجه به برخورد نامناسبی که دولت دوم آقای روحانی با اصلاحطلبان کرد، شرایطی را به وجود آورده که احتمال تکرار ائتلاف با حزب اعتدال و توسعه دور از انتظار است.
به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون خبر ویژه خود نوشت: غلامرضا انصاری، نماینده سابق اصلاحطلب و عضو پیشین شورای شهر تهران، به روزنامه آرمان گفت: با توجه به شرایط ردصلاحیتها دیگر کسی برای جریان اصلاحات باقی نمانده که بتواند در انتخابات حضور جدی داشته باشد. نکته دیگری که در این زمینه وجود دارد احتمال ائتلاف اصلاحطلبان و اعتدالیون وجود دارد این است که با توجه به برخورد نامناسبی که دولت دوم آقای روحانی با اصلاحطلبان کرد و اغلب کاستیهایی که در دولت روحانی وجود داشت در نهایت به پای اصلاحطلبان نوشته شد شرایطی را به وجود آورده که احتمال تکرار این ائتلاف نیز دور از انتظار است. به هر حال به نظر میرسد که اصلاحطلبان مرغ عزا و عروسی اعتدالیون بودند که در هر دو جا نیز سربریده شدند.
وی در پاسخ این سؤال که «حزب اعتدال و توسعه عنوان کرده در انتخابات آینده لیست انتخاباتی ارائه خواهد کرد. تحلیل شما از این رفتار چیست؟ آیا این حزب میتواند به نقطه کانونی اجماع اعتدالگرایان و اصلاحطلبان تبدیل شود؟»، گفت: برخی گمان میکنند همیشه باید در قدرت حضور داشته باشند. این در حالی است که اگر این حزب در انتخابات آینده لیست انتخاباتی ارائه کند نتیجهای به همراه نخواهد داشت. حتی اگر فرض کنید برخی از افراد این لیست در مجلس نیز حضور داشته باشند سؤال این است که در مقابل اکثریت مجلس که در اختیار اصولگرایان قرار دارد چه کاری میتوانند انجام بدهند و قرار است چه اتفاقی رخ بدهد که شرایط کشور را بهتر کند؟ یک جریان سیاسی به جای اینکه چسبیده به قدرت باشد اگر برنامه و هدفگذاری برای آینده داشته باشد بهتر به نتیجه میرسد. این حزب اگر در انتخابات به پیروزی نیز برسد اجازه پیدا نمیکند برنامههای خود را پیاده کند و به همین دلیل نیز نمیتوان درصد موفقیتی برای این حزب در نظر گرفت.
یادآور میشود برخلاف اظهارات امروز انصاری، اصلاحطلبان روحانی و دولت او را به عنوان نامزد اجارهای و رحم اجارهای اصلاحطلبان اعلام کرده بودند و به هنگام تقسیم غنائم سیاسی و اقتصادی در دولت روحانی شریک شدند. در عین حالی برخی رویکردهای غربگرایانه آنها، اسباب سردرگمی و سوء مدیریت در دولت شد و نارضایتی شدید مردم را به همراه داشت به نحوی که نامزدهای این طیف در انتخابات قبلی مجلس و ریاست جمهوری نتوانستند رای مردم را جلب کنند.