چهارشنبه 3 بهمن 1403

اعلام موجودیت "جریان فرهیختگی بانوان اهواز" برای انتخابات شورای شهر

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
اعلام موجودیت "جریان فرهیختگی بانوان اهواز" برای انتخابات شورای شهر

اهواز - ایرنا - "جریان فرهیختگی بانوان اهواز بزرگ" با شعار "من هستم، رای می‌دهم و ثابت می‌کنم نیمی از جامعه هنوز زنده است!" برای معرفی 13 کرسی در شورای اسلامی شهر اهواز، با تمرکز بر توان علمی و شایسته سالاری در راستای بهبود وضعیت عمران و توسعه کلانشهر اهواز فعالیت رسمی خود را آغاز کرد.

جریان فرهیختگی بانوان اهواز بزرگ، با انتشار بیانیه شماره یک خود اعلام کرده است که جریانی مستقل، فراقومی، فراجناحی و پایبند به قانون اساسی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.

در این بیانیه آمده است: پنج دوره از شورای شهر کلانشهر اهواز می‌گذرد و ما همچنان با مدیریت شهری نارسا، ناتوان و بحران‌ساز دست و پنجه نرم می‌کنیم؛ اگر به پنج دوره گذشته نگاهی گذرا بیندازیم، جز تنش و کنترل نسبی بحران‌های ناشی از نبود تخصص و تدبیر به امر دیگری بر نخواهیم خورد، گویا همه می‌آیند، تنها امانتدار معضلات و مساله‌های این شهر باشند و در پایان هر دوره، آنها را به دوره‌های بعدی تقدیم کنند.

این بیانیه می‌افزاید: باید به صراحت اشاره کرد که نه تنها چهره مردانه شورای شهر (در پنج دوره گذشته) نتوانسته به حل مسایل و بحران‌های این شهر کمک کند، بلکه بر مساله‌های اهواز نیز افزوده است؛ بیش از نیمی از جامعه را بانوان تشکیل می‌دهند، در صورتی که از جایگاه‌های متوازنی در سطوح مختلف مدیریت شهری به نسبت جمعیتشان برخوردار نبوده و درمقابل مردان فرصت‌های برابری را در اختیار نداشته‌اند. این امر خود در تصدیق اقامه تبعیض - ناخواسته - در این باب، اظهرمن الشمس است. به راستی آیا وقت آن نرسیده که به مدیریت خودخواهانه تک جنسیتی پایان داد و از استعدادهای فوق العاده بانوان اهوازی در راستای توسعه و عمران کلانشهر اهواز بهرمند شد؟

در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: از این رو پیش از نگاشتن بیانیه شماره یک از سوی جمعی از فعالان اجتماعی - سیاسی بانوان اهواز بزرگ، سعی شد با یک جریان منطقی در 2 گام، موجودیت گفتمان «من هستم، رای می دهم و ثابت می‌کنم نیمی از جامعه زنده است!» را به عنوان یک تحول استراتژیک و نقطه تحول گفتمان بانوان اهوازی در سطوح کلان مدیریت جامعه اعلام و به عنوان یک کنش جدی در مناسبات اجتماعی - سیاسی مطرح کرد.

این بیانیه می‌افزاید: در جلسات و نشست‌های پی در پی بانوان نخبه و فعال اجتماعی - با رعایت پروتکل‌های بهداشتی - و هم‌اندیشی با نخبگان و فرهیختگان کلانشهراهواز در خصوص ششمین دوره انتخابات شورای شهر اهواز، جریان فرهیختگان بانوان اهواز ضمن حمایت قاطع از فهرست بانوان فرهیخته اهواز با 13 کرسی، در گام اول و نیز با تمرکز بر توان علمی و شایسته سالاری شروع به فعالیت رسمی خواهد کرد.

در ادامه این بیانیه آمده است: جریان فرهیختگی بانوان اهواز بزرگ، به نشان اعتراض به اندیشه‌های واپسگرایانه‌ای که سبب خاموشی و عزل بیش از نیمی از جامعه این کلانشهر داشته و دارد، پدید آمده است. این جریان با اتکا بر ظرفیت فوق العاده علمی، توان اجرایی و نگاه مدرن بانوان و نیز حامیان، نخبگان و فرهیختگانی که نگاهشان فراجنسیتی است، می‌کوشد اهواز بزرگ را از تنش‌ها و بحران‌های کنونی برهاند، آن چه مسلم است، تاریخ شهادت می‌دهد که تجربه ورود زنان درسطوح کلان مدیریت در شرایط بحرانی تا چه اندازه می‌تواند نجات بخش بوده و شرایط را به حالت پایدارو قابل قبول بازگرداند، لذا ضرورت حکم می‌کند که در وهله اول تمام بانوان دغدغه‌مند این شهر از جریان فرهیختگی بانوان اهواز بزرگ حمایت کامل را داشته باشند و پس از آن همیاری وهم اندیشی نخبگان اهوازی به طور قطع مایه مباهات متمدنانه عزیزان خواهد شد.

این بیانیه تاکید کرده است: جریان فرهیختگی بانوان اهواز بزرگ، با تمرکز بر بهبود وضعیت عمران و توسعه کلانشهر اهواز پا به عرصه انتخابات گذاشته است.

بر اساس این گزارش، انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا همزمان با انتخابات ریاست جمهوری 28 خرداد در سراسر کشور در 88 شهر و 2 هزار و 362 روستای خوزستان برگزار می‌شود.

761 نفر در ششمین دوره انتخابات شورای شهر در حوزه انتخابیه اهواز ثبت نام کردند که 739 نفر برای انتخابات شورای شهر اهواز و 22 نفر برای انتخابات شورای شهر الهایی بوده است. از میان این داوطلبان، 86 درصد مرد و 14 درصد زن هستند. صلاحیت 631 نفر از داوطلبان انتخابات ششمین دوره شورای شهر در اهواز و الهایی تایید و 83 نفر از داوطلبان از سوی هیات نظارت بر انتخابات شهرستان رد شد که 80 نفر مربوط به اهواز و سه نفر مربوط به الهایی بوده است.

*س_برچسب‌ها_س* *س_پرونده خبری_س*