سه‌شنبه 6 آذر 1403

اعلام موجودیت فراکسیون راهبردی مجلس یازدهم + جزئیات مرام‌نامه فراکسیون

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
اعلام موجودیت فراکسیون راهبردی مجلس یازدهم + جزئیات مرام‌نامه فراکسیون

در نشستی که با حضور جمعی از منتخبان مجلس شورای اسلامی در دوره یازدهم برگزار شد، فراکسیون راهبردی مجلس یازدهم اعلام موجودیت کرد.

به گزارش ایسنا، نخستین نشست فراکسیون راهبردی مجلس شورای اسلامی عصر سه‌شنبه با حضور جمعی از منتخبان این مجلس در مجموعه فرهنگی شهدای انقلاب اسلامی برگزار شد.

در این نشست که به ریاست حجت الاسلام و المسلمین محمدرضا میرتاج‌الدینی منتخب مردم تبریز، آذرشهر و اسکو برگزار شد، محمد باقر قالیباف، سید مصطفی میر سلیم، الیاس نادران حضور داشتند.

احیای نگاه کلان و تفکر راهبردی در مجلس، تدوین برنامه راهبردی مجلس یازدهم با اولویت بندی مسائل و مشکلات جامعه، هم اندیشی و تضارب آرایه ویژه در مسائل مهم و اساسی کشور و اقدام به موقع نسبت به طرح‌های مهم و سازنده و دوری از روزمرگی غیر مفید در مجلس از جمله اهداف این فراکسیون عنوان شده است.

در مرام نامه فراکسیون راهبردی مجلس یازدهم نیز فعالیت در راستای رهنمودهای رهبر معظم انقلاب و بر اساس مصالح کشور و دفاع از حقوق مردم، مسئله محوری و چاره اندیشی برای مشکلات اساسی جامعه، عملکرد فراجناحی و قرار گرفتن نگاه تخصصی به عنوان اصل و استفاده از نظرات و تجربه و تخصص همه نمایندگان عضو و ارتباط با مرکز پژوهش ها و مدیران با تجربه و نخبگان جامعه و به خصوص مشاوران جوان و نخبه جهت بهره‌مندی از تجربه، دانش، تخصص و ایده‌های نو در حوزه‌های مختلف به عنوان خط مشی این فراکسیون تعیین شده است.

قرار است انتخاب شورای مرکزی و هیئت رئیسه فراکسیون بعد از شکل‌گیری مجلس انجام شود.

همچنین قرار است پس از شکل‌گیری این فراکسیون حداقل ده موضوع از میان موضوعاتی نظیر جهش تولید، حمایت از معیشت اقشار آسیب پذیر جامعه، اصلاح نظام بانکی کشور، مسأله مسکن طبقات پائین و متوسط جامعه، مبارزه با فساد، نظارت جدی بر دستگاه‌های اجرایی، چاره جویی برای اشتغال، اصلاح روند خصوصی سازی، اصلاح نظام گمرکی، اصلاح نظام مالیاتی، اصلاح نظام بیمه‌ای، سیاست‌های جمعیتی و تشویق فرزندآوری، اصلاح نظام یارانه ای، اصلاح ساختار بودجه ای، شبکه ملی اطلاعات و حمایت از پیام‌رسان های داخلی، اصلاح قوانین محیط زیست و دفاع از آن، اصلاح قوانین معادن، اصلاح قانون انتخابات، رفع موانع خود تحریمی، نظارت موثر بر دولتمردان و مجریان به عنوان مسائل اصلی و مهم کشور تعیین شود و اعضای فراکسیون درباره آنها به همفکری بپردازند.

انتهای پیام