اعمال پرفضیلت شب نیمه شعبان و ولادت «حضرت مهدی (عج)»
یک کارشناس علوم قرآنی گفت: شب نیمه شعبان به عنوان برادر شب «قدر» معروف است، در روایتی از «امام باقر (ع)» آمده است که میفرمایند: شب نیمه شعبان پس از «لیله القدر» مهمترین شب محسوب میشود، خداوند در این شب به بندگان خود فضل عطا میکند.
سید احمد ستوده کارشناس علوم قرآنی در گفت و با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان پیرامون اعمال شب نیمه شعبان گفت: شب نیمه شعبان، شب بسیار مبارکی است و بسیاری از «ائمه معصومین (ع)» فضیلتهای فراوان این شب را بر شمردهاند.
وی در همین راستا بیان کرد: مناجات و دعا در این شب فراوان سفارش شده است، از جمله اعمال مهم نیمه شعبان «غسل» است که باعث تخفیف گناهان میشود، همچنین «احیاء» این شب به نماز و دعا و استغفار مورد تاکید قرار داده شده است، در روایت آمده است که هر کس شب نیمه شعبان را احیاء دارد نمیرد دل او در روزی که دلها بمیرند.
- بیشتر بخوانید:
- برای مطالعه آخرین مطالب و گفتوگوهای مذهبی اینجا کلیک کنید
ستوده قرائت زیارت «امام حسین (ع)» را در شب نیمه شعبان عملی مهم خواند و ابراز کرد: خواندن زیارت «امام حسین (ع)» عملی ارزشمند در شب نیمه شعبان است، همچنین بر صلوات شعبانیه و دعای ماه شعبان نیز توصیه شده است. این کارشناس علوم قرآنی با اشاره به فضیلت قرائت «دعای کمیل» در شب نیمه شعبان بیان کرد: خواندن «دعای کمیل» ثواب بسیاری در شب نیمه شعبان دارد همچنین بیان اذکار «سبحان الله»، «الحمدلله»، «الله اکبر» و «لا اله الا الله» هر کدام صد مرتبه پر فضیلت است، تا خداوند تعالی گناهان گذشته او را بیامرزد و برآورد حاجتهای دنیا و آخرت برآورده کند. وی افزود: شب نیمه شعبان به عنوان برادر شب «قدر» معروف است، در روایتی از «امام باقر (ع)» آمده است که میفرمایند: شب نیمه شعبان پس از «لیله القدر» مهمترین شب محسوب میشود، خداوند در این شب به بندگان خود فضل عطا میکند. ستوده در همین راستا اظهار کرد: تمام «ائمه معصومین (ع)» تاکید دارند غروب نیمه شعبان غسل برای تخفیف گناهان و نماز مغرب را با این غسل برگزار کردن فضیلت فراوانی دارد همچنین سفارش شده احیاء در شب نیمه شعبان حتما همراه با دعا، استغفار و مناجات باید برگزار شود.
این کارشناس علوم قرآنی خاطرنشان کرد: توجه داشته باشید که «مناجات شعبانیه» افضل اعمال شب نیمه شعبان است، «امام سجاد (ع)»» در شب نیمه شعبان همواره احیاء داشتند و از شب تا به صبح به مناجات و دعا همچنین استغفار برای مردم زمان میگذراندند.