افاضات نسنجیده!
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد علی پیوندی؛ طی چند هفته اخیر کشور عزیزمان ایران شاهد برخی فتنهها و حرکات آشوبگرانه بوده که البته معتقدیم همین فتنهها چهره واقعی، ضد ایرانی و ضد میهنی مدعیان دروغین وطن دوستی را نمایان ساخته و همچنین خباثت و شرافت نداشته دشمنان اسلام، انقلاب و مردم غیور ایران را بیش از پیش بر همگان آشکار میکند. اما نکته مهمی که در خصوص فتنه کنونی وجود دارد،...
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد علی پیوندی؛ طی چند هفته اخیر کشور عزیزمان ایران شاهد برخی فتنهها و حرکات آشوبگرانه بوده که البته معتقدیم همین فتنهها چهره واقعی، ضد ایرانی و ضد میهنی مدعیان دروغین وطن دوستی را نمایان ساخته و همچنین خباثت و شرافت نداشته دشمنان اسلام، انقلاب و مردم غیور ایران را بیش از پیش بر همگان آشکار میکند.
اما نکته مهمی که در خصوص فتنه کنونی وجود دارد، هماهنگی بی سابقه عناصر داخلی و خارجی برای نبرد تمام عیار رسانهای جهت دمیدن در آتش اغتشاشات است که برخی هنرمندان هم از این قافله عقب نماندند. البته امیدواریم اظهار نظرهای غیرحرفهای از روی دلسوزی باشد نه به قصد بازی با روح و روان مردم یا خدای ناکرده دلخوش کردن به وعدههای فریبنده و پوچ دشمنان قسم خورده ایران.
یکی از این اظهار نظرها پست اینستاگرامی سرکار خانم الناز شاکردوست به مناسبت چهلم مرحومه مهسا امینی است که وی در آن گفته: (طبق قانون اساسی اگر تظاهرات 21 روز طول بکشد، ارتش باید به نفع مردم وارد عمل شود / طبق قانون اگر 3/5 درصد از مردم یک کشور تظاهرات کنند باید رفراندوم انجام شود) ملت شریف ایران تاکنون از اظهارنظرهای نسنجیده برخی سلبریتیها کم غرامت نداده که به عنوان مثال میتوان به شهادت یک روحانی در پی انتشار پستی از سوی خانم مهناز افشار در سال 98 اشاره کرد.
سرکار خانم شاکردوست؛ اینجانب به عنوان دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشته حقوق که چندی است عمر خود را صرف خواندن و یادگیری قانون کشور نموده و قانون اساسی را نیز مطالعه کرده ام چند سوال از شما دارم:
اول) آیا تابحال قانون اساسی کشور را مطالعه کرده اید؟
دوم) اگر مطالعه کرده اید میشود آن اصولی که در پست اینستاگرامی خود به آنها استناد کرده اید اعلام کنید تا ما دانشجویان نیز مطالعه کنیم یا اگر اصلاحیه جدید قانون اساسی است، از قانون جدید بی نصیب نمانیم؟
سوم) جهت اطلاع، جمعیت کنونی ایران حدود 85 میلیون نفر است که 3/5 درصد آن میشود حدود 3 میلیون نفر. کدام عقل سلیم این را میپذیرد که به خواسته عدهای بسیار قلیل، نوع حکومت کشور به رأی عمومی گذاشته شود؟ هرچند حضور میلیونی مردم ولایتمدار و شهیدپرور ایران اسلامی در مراسم تشییع سردار دلها آن هم پس از گذشت بیش از چهل سال از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، خود حکایت از همدلی بیشتر مردم با نظام مقدس جمهوری اسلامی دارد.
چهارم) آیا میدانید شرایطی که لزوم برگزاری همه پرسی (رفراندوم) را محقق میسازد کدامند؟
پنجم) قانون اساسی یک کشور اختصاص به آن کشور دارد و هیچ منطقی ذکر کلمه مبهم (یک کشور) در نص صریح آن را نمیپذیرد. پس شما با چه منطقی این را پذیرفته و در آن پست خود اینگونه نوشته اید؟ مگر اینکه قانون اساسی کشور دیگری را مطالعه کرده باشید!
ان شاءالله پاسخهای مستدل و منطقی برای این پرسشها داشته باشید، اما اگر افاضاتی که فرموده اید قانون من درآوردی خودتان هست لطفاً آن را برای خودتان نگه دارید و جار نزنید.
در پایان تقاضا دارم هرگونه طرح بحث، تحلیل، بررسی و گفتگو در خصوص جوانب حقوقی و قانونی مسائل کشور را به اهل فن آن واگذار کنید و وقت خود را به اعتلاء و پیشرفت صنعت سینما و هنر بازیگری اختصاص دهید. محمدعلی پیوندی مسئول رسانه ناحیه بسیج دانشجویی استان هرمزگان انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.