سه‌شنبه 6 آذر 1403

افتتاحیه دوره مستندنوردی سفیرفیلم با حضور وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
افتتاحیه دوره مستندنوردی سفیرفیلم با حضور وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو، در مراسمی که با حضور سید محمد حسینی وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد، دوره جدید مستندسازی سفیرفیلم رسماً آغاز به کار کرد. این دوره با هدف شناسایی و پرورش مستندسازان مستعد طراحی شده است. در این مراسم سید محمد حسینی درخصوص اهمیت فیلم مستند گفت: مستند توانایی تغییر نگرش دارد ما در فیلم مستند می‌توانیم با نقد سازنده از وضعیت فعلی به وضعیت...

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو، در مراسمی که با حضور سید محمد حسینی وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد، دوره جدید مستندسازی سفیرفیلم رسماً آغاز به کار کرد. این دوره با هدف شناسایی و پرورش مستندسازان مستعد طراحی شده است.

در این مراسم سید محمد حسینی درخصوص اهمیت فیلم مستند گفت: مستند توانایی تغییر نگرش دارد ما در فیلم مستند می‌توانیم با نقد سازنده از وضعیت فعلی به وضعیت مطلوب برسانیم. با پژوهش دقیق و کار عمیق در فیلم مستند می‌توان یک موج را آغاز کرد و منجر به تغییر قوانین و اصلاح رویکرد‌ها شود همچون کاری که دوستان ما در سفیرفیلم توانستند در موضوعات مختلف انجام بدهند.

حسین کیانی؛ مدیر مجموعه مستندسازی سفیرفیلم، نیز در سخنانی به بیان اهمیت تربیت نیروی مستندساز متعهد و متخصص پرداخت. وی با اشاره به اینکه افتخار ما در سفیرفیلم انتخاب مسیری ست که به حل مسائل کشور و انقلاب منجر می‌شود، تصریح کرد: آن چیزی که سفیرفیلم را با دیگر مجموعه‌های مستندسازی متمایز می‌کند این است که اتمسفر سفیرفیلم در افراد حس دغدغه‌مندی و حس مسائل کشور را پر رنگ می کند.

محمدمهدی شعاعی؛ مسئول دوره مستندنوردی سفیرفیلم نیز در این مراسم به تشریح ویژگی‌های این دوره پرداخت. وی با اشاره به اینکه این دوره حاصل بیش از 6 ماه کار پژوهشی ما و بررسی ده سال فعالیت‌های کانون تربیت تخصصی سفیرفیلم است، ابراز امیدواری کرد که این دوره رقابتی به ارتقای سطح آموزش مستندسازی در کشور کمک کند. شعاعی با تاکید بر رقابت تنگاتنگ میان 50 شرکت‌کننده، اهمیت آموزش‌های تخصصی و عملی در کنار مباحث نظری را خاطرنشان ساخت. وی همچنین از تقسیم‌بندی دوره به چهار پودمان رقابتی خبر داد که در هر پودمان، شرکت‌کنندگان با چالش‌های جدیدی روبرو خواهند شد.

شعاعی همچنین افزود: تاکنون کانون تربیت تخصصی سفیرفیلم توانسته است برای بیش از 100 کار اولی، بستر تولید فراهم کند. ما در این کانون بیش از 40 اثر، از جمله آیتم‌های تلویزیونی، مستند‌های کوتاه و نیمه‌بلند، را با همکاری کار اولی‌ها تولید کرده‌ایم که این اتفاق در کمتر مرکز مستندسازی رخ می‌دهد.

محسن آقایی، از مستندسازان باسابقه و پیشکسوت سفیرفیلم، نیز در این مراسم به بیان تجربیات خود در حوزه مستندسازی پرداخت و به شرکت‌کنندگان توصیه‌هایی برای موفقیت در این مسیر ارائه کرد. او همچنین بیان داشت تنها راهی که یک مستندساز میتواند یک اثر جریان ساز در کشور بسازد و منتظر اثر گذاری در جامعه باشد این است که تمام زندگی و رسالت خود را ساخت آن مستند بداند.

گفتنی است، این افتتاحیه دوره 12 ماهه با حضور جمعی از علاقه‌مندان به حوزه مستندسازی 28 شهریور 1403 در خانه اندیشه ورزان برگزار شد.

افتتاحیه دوره مستندنوردی سفیرفیلم با حضور وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد 2