افتتاح همزمان 22بازار میوه و ترهبار در پایتخت
به گزارش خبرگزاری فارس، آیین افتتاح و بهرهبرداری رسمی از 22بازار میوه و ترهبار شهرداری تهران در یکصدمین پویش امیدوافتخار امروز - شنبه بیست و یکم بهمن ماه سال 1402- باحضور علیرضا زاکانی شهردار تهران، حسین نظری معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران، مهدی پیرهادی رئیس کمیسیون سلامت محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران، مهدی بختیاری زاده سرپرست سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران، قدرت اله محمدی مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران و جمعی از مدیران شهری برگزار شد.
مهدی بختیاری زاده، سرپرست سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران در این مراسم اظهار کرد: در سازمان میادین و میوه و تره بار شهرداری تهران در ابتدای دوره جدید مدیریت شهری، 290 بازار به صورت فعال داشتیم که 61 درصد محلات را پوشش میداد. با تدبیر شهردار تهران قرار شد 100 بازار را در این دوره تاسیس کنیم و سطح خدمات را گسترش دهیم.
وی افزود: تکلیف سازمان در سال 1402 تاسیس 40 بازار در سطح شهر تهران بود که چند بازار در طول سال افتتاح شد. امروز 20 بازار دیگر همزمان افتتاح می شود و دو بازار نیز به سطح وسعت و خدماتشان افزود شده است.
بختیاری زاده گفت: با احتساب بازارهایی که تاکنون افتتاح شده است، 81درصد محلات تهران تحت پوشش سازمان میادین و میوه و تره بار شهرداری قرار گرفته است و تا پایان سال با افتتاح هایی که انجام می شود، سطح خدمات و تعداد بازارها افزایش مییابد.
وی افزود: با این 22 بازار 460هزار نفر از خدمات بازارها در 15 منطقه استفاده خواهند کرد. ضمن اینکه نزدیک به همین تعداد هم در این بازار ها مشغول به کار خواهند شد.
سرپرست سازمان مدیریت میادین میوه و ترهبار شهرداری تهران تصریح کرد: برای افزایش سطح فروش و خدمات، بحث فروش مجازی در سطح شهر تهران از امروز آغاز خواهد شد و افراد میتوانند کالای مورد نیاز خود را با همان قیمت در میادین و بازارهای میوه و تره بار شهرداری تهران انلاین خرید کنند.
وی با اشاره به اینکه در سال پیش رو از دو منظر افزایش و گسترش کمی بازارها و توسعه کیفی محصولات و البته ارتقای کیفیت برخورد با شهروندان در دستور کار است، اظهار کرد: در نباشیم این دوره مدیریت شهری خدمات بهتری را به مردم ارائه کنیم.
بختیاری زاده با بیان اینکه از معاون خدمات شهری و شهردار تهران تشکر میکنم، تاکید کرد: از شهرداران مناطق هم بابت کمکهایی که به سازمان کردند و مدیرعامل سابق سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران هم بابت تلاش های شبانه روزیشان تشکر میکنم.
*نظری: نحوه برخورد و احترام به شهروندان در میادین میوه و ترهبار شهرداری خط قرمز ماست
حسین نظری، معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران در این مراسم گفت: اعیاد پیش رو و سال جدید، روزهای پرتلاشی برای همکاران ما در شهرداری تهران و خاصه معاونت خدمات شهری شهرداری تهران رقم میزند و ما شکرگزار این فرصت خدمت هستیم. تدبیر شورا و شهردار تهران در مورد سازمان میادین و میوه و تره بار شهرداری افزایش کیفیت، کمیت، تنوع، همراه قیمت مناسب و توسعه و دسترسی محلی مطلوب است.
وی افزود: رضایت مردم بالاترین شاخص برای ماست و استقبال مردم به معنای کیفیت خدمات دهی مناسب است که امیدوارم روز به روز رشد داشته باشد. علاوه بر موضوع کیفیت، تعداد، تنوع و... به موضوع نحوه برخورد و احترام به شهروندان نیز تاکید ویژه داریم و این مهم خط قرمز ماست، اگر بازاری این موارد را رعایت نکند مورد اصلاح و بازنگری قرار خواهد گرفت.
نظری با پرداختن به اهمیت مقوله کیفیت ادامه داد: سعی داریم لباس یکدست حتما همه کارکنان استفاده کرده ضمن اینکه درج نام بر روی لباس همکاران در سازمان میادین و میوه و تره بار را در دستور کار داریم. ارائه چرخ دستی در بازارها در جایی که ظرفیت داشته باشند هم برای رفاه بیشتر شهروندان در دستور کار است. در ابتدای مدیریت شهری بالغ بر 250 بازار داشتیم. برای افزایش این تعداد مقرر شد که 100 میدان و بازار اضافه کنیم. اگر 100 زمین را تملک میکردیم، 100 بازار را افتتاح میکردیم که بابت این موضوعدکه صد زمین تاکنون تملک نشده از مردم عذرخواهی میکنم.
وی با اشاره به اینکه در سطح شهر تهران به 135 بازار میوه و تره بار نیاز داریم و اگر زمین تملک شود، این بازارها بازار افتتاح خواهد شد، گفت: سازمان میوه و ترهبار شهرداری تهران در قیمت گذاری تره بار و گوشت و مرغ موثر است و از سازمان میادین الگو برداری میشود.
* تاکید رئیس کمیسیون سلامت محیط زیست بر اهمیت پایش و سنجش سموم برخی میوهها و سبزیجات
مهدی پیرهادی، رئیس کمیسیون سلامت محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران در این مراسم اظهار کرد: افزایش کیفیت محصولات کشاورزی و همچنین افزایش میادین و بازارهای میوه و ترهبار شهرداری تهران یکی از اقدامات خوب و جهادی این دوره مدیریت شهری است. انشاءلله تا پایان دوره مدیریت شهری 100 بازار میوه و تره بار عملیاتی خواهد شد.
وی با اشاره به اهمیت پایش و سنجش سموم برخی میوهها و سبزیجات و همچنین اقلام پروتئینی و مواد غذایی از جمله گوشت و مرغ گفت: این مورد باید در میادین میوه وترهبار مورد توجه قرار بگیرد چرا که پایش و سنجش سموم در محصولات پروتئینی و میوهجات بسیار مهم است.
پیرهادی ادامه داد: بهزودی شاهد افتتاح آزمایشگاه مجهز در سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران خواهیم بود.
رییس کمیسیون سلامت و محیط زیست شورا با بیان اینکه تاکید ما بر راهاندازی این آزمایشگاه و پایش محصولات است، افزود: در بودجه سال آینده 30 میلیارد تومان جهت تجهیز و راهاندازی آزمایشگاه ویژه پایش و سنجش سموم در میادین میوه و ترهبار پیشبینی شده است.
پایان پیام /