یک‌شنبه 4 آذر 1403

اقتصاد با تصمیم سازی پشت درهای بسته رونق نمی گیرد

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
اقتصاد با تصمیم سازی پشت درهای بسته رونق نمی گیرد

نماینده خانه ملت گفت: تصمیم‌گیری نباید پشت درهای بسته از سوی سیاست گذاران انجام شود بلکه تولیدکنندگان و تشکل ها باید خود تصمیم ساز و اداره‌کننده باشند.

نماینده خانه ملت گفت: تصمیم‌گیری نباید پشت درهای بسته از سوی سیاست گذاران انجام شود بلکه تولیدکنندگان و تشکل ها باید خود تصمیم ساز و اداره‌کننده باشند.

به گزارش خبرنگار مهر، روح‌اله ایزدخواه، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی درباره سرمایه گذاری با محوریت توسعه در اقتصاد داخل به مهر گفت: رونق اقتصاد منوط به رونق تولید بوده و معتقدم برای موفقیت باید کار در دست تولیدکنندگان در بخش‌های مختلف باشد. اداره تولید ممکن نیست مگر با مشارکت و مدیریت جامعه تولیدکننده.

وی افزود: در حالی که افراد در میدان تولید و در میانه معرکه دست و پنجه نرم می‌کند نباید تصمیم‌گیری پشت درهای بسته از سوی سیاست گذاران انجام شود بلکه تولیدکنندگان باید خود تصمیم ساز و اداره‌کننده باشند.

این نماینده خانه ملت اظهار کرد: هنگامی که پشت درهای بسته بخشنامه‌ها مصوب می‌شود در ادامه تولیدکننده باید برای احقاق حق خود بدود تا مانعی را رفع کند.

ایزدخواه با تاکید بر اینکه این رویه کشور را به اهداف مطلوب رهنمود نمی‌کند، عنوان کرد: تشکل‌ها در سیاستگذاری و تصمیمگیری باید نقش پررنگ‌تری داشته باشند.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اشاره به برنامه هفتم توسعه یادآور شد: در برنامه هفتم توسعه پیش‌بینی شده سالانه 8 درصد رشد محقق شود که سهم هر بخش تولید خدمات مشخص است.

او گفت: طی یک دهه گذشته رشد اقتصادی کشور پایین بوده و برای تحقق این هدف جامعه تولید باید در تصمیم‌سازی‌ها دخیل باشد.

ایزدخواه با تاکید بر اینکه ظرفیت جهش تولیدی و اقتصادی فراهم است، بیان کرد: دلیل عقب افتادن از برنامه‌های توسعهای پریشانی در حکمرانی بوده و اینکه کار به اهل آن واگذار نشده است.

این نماینده مجلس یازدهم در پایان گفت: صنعتگر خرد جمعی تولید است و اتحادیه‌ها نقش ریلگذاری در مدیریت تولید و صادرات را دارند و با کمک آنها می‌توان به اهداف رشد و توسعه دست یافت.

در ادامه علی رسولیان، رئیس هیأت‌مدیره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی گفت: یکی از مؤلفه‌های لازم در اشتغال، صادرات و توسعه اقتصادی تولید است. تولید باید رشد کند تا انتظارات ما در صادرات محقق شود.

وی با اشاره به بحث آموزش عنوان کرد: در حوزه آموزش خلأهای زیادی وجود دارد و آموزش فقط آموختن نکات فنی نیست بازاریابی هم موضوع مهمی در یافتن بازارهای هدف برای صادرات محصولات تولیدی در بخش‌های مختلف است. همچنین ایجاد کنسرسیوم صادراتی از دیگر راهکارها برای کسب درآمد بیشتر در اقتصاد خواهد بود.