اقتصاد مقاومتی
اقتصاد مقاومتی
محمود محمدی گفت: شعار سال یک راهبرد و جهت دهنده به فعالیتهای مسئولان است.
احمد علی مقدم گفت: تمرکز بر روی تولید، سبب افزایش رشد اقتصادی، درآمد و در نتیجه تقویت اعتماد ملی، ایجاد اشتغال، رفاه مردم و کاهش تورم کشور می شود.
دبیرکل انجمن علمی اقتصاد شهری ایران گفت: اکوسیستم تولید و کسب و کار در کشور ما هنوز دانش بینان نشده است؛ تولید دانش بنیان، قدرت رقابتپذیری اقتصاد ما را در مقیاس منطقهای و جهانی افزایش میدهد و در راستای تحریمناپذیری حرکت میکند.
رئیس مجمع عالی کارآفرینان گفت: برای دستیابی به شرایط اقتصادی بهتر در کشور و گذر از شرایط نامناسب فعلی باید تمام نهادهای اقتصادی کشور ملزم به اجرای سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی شوند.
معاون اقتصادی استاندار گلستان با اشاره به اینکه مهمترین عنصر در اجرای اقتصاد مقاومتی افزایش سهم مردم است، گفت: استراتژی اصلیمان برای تحول اقتصادی در استان «از مردم برای مردم» است؛ اینکه مردم را در خدمت مردم قرار دهیم و دولت تنها روابط را تنظیم و تسهیلگری کند؛ الگوهایی در حوزه اقتصادی موفق هستند که دولت در آنها تنها نقش تسهیلگری داشته باشد.
عید نوروز را به همه خانوادههای ایرانی و افراد ایرانی در هر نقطه عالم تبریک عرض میکنم. عیدتان مبارک باشد هممیهنان عزیز. بخصوص به خانوادههای عزیز شهیدان، به جانبازان عزیز، به خانوادههای محترم آنها، و به همه ایثارگران تبریک عرض میکنم و یاد شهیدان بزرگوارمان و یاد امام عزیزمان را گرامی میدارم.
درحالی مقام معظم رهبری بیش از یک دهه است به مسئله اقتصاد توجه دارند اما شواهد حاکی از این است که عملکرد مسئولان اجرایی در جهت عکس این موضوع پیش می رود.
نماینده مردم گرگان و آق قلا در مجلس شورای اسلامی توجه به دانشبنیانها را راه میانبر تحقق اقتصاد مقاومتی دانست و گفت: هر چقدر به امور دانش بنیان بیشتر توجه کنیم به اقتصاد مقاومتی نزدیک تر خواهیم شد.
یک کارشناس اقتصادی گفت: اقتصاد دانش بنیان اقتصادی است که کاربرد دانش و اطلاعات در آن اهمیت بالایی داشته و تولید و توزیع، مبتنی بر آن شکلگرفته است.
حمید کمالی گفت: در خصوص اهمیت تولید همین بس که تولید، کلید حل مشکلات اقتصادی کشور و راه اصلی عبور از شرایط سخت اقتصادی بوده و تمام اقتصادهای موفق دنیا از طریق تولید به رشد اقتصادی دست یافته اند.
رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیام نوروزی سال 1401 به نکات مهم و متعددی در چند حوزه پرداختند. این گزارش می کوشد به تبیین این نکات بپردازد.
ایران نیازمند افزایش بهرهوری، بهروزرسانی صنایع و تقویت ظرفیت نوآوری است تا بتواند در زنجیرههای ارزش جهانی نقش ایفا کرده و صنایع بومی و سنتی را تقویت کند.
نامگذاری سال 1401 که مزین به تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرینی است با نگاه عمیق به ظرفیتهای بالقوه در زمینههای گوناگون که به وضوح قابلیت دسترسی دارد، میتواند با هدف اوج گیری توان اقتصاد ملی و اقتصاد پس از رونق تولید و اشتغالزایی که محور عمده اقتصاد ملی است، هدفهای بنیادی کشور را محقق کند.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: بهترین روشهایی که برای خنثی سازی و بیاثر کردن تحریمها وجود دارد بحث اقتصاد دانشبنیان است.