دوشنبه 3 شهریور 1404

اقتصادی وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادی وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: مدتی پس از سفر ناکام رضا پهلوی به سرزمین‌های اشغالی که حواشی بسیاری را به همراه داشت، بیش از 30 نماینده پارلمان جعلی رژیم صهیونیستی در نامه‌ای به مسئول نهاد سیاست خارجی این رژیم از واژه «آذربایجان جنوبی» در قبال استان‌های شمالغربی کشور نام بردند.

اقتصادنیوز: همشهری به شکایت نیروی انتظامی از این روزنامه بخاطر چاپ کاریکاتور سردار احمدرضا رادان واکنش نشان داد.

اقتصادنیوز: با وجود اینکه شهردار تهران در نشست خبری دو روز قبل خود وعده داد امسال احداث اولین خط تراموا در پایتخت آغاز می‌شود و حتی درباره جزئیات فنی اجرای آن نیز توضیحاتی ارائه کرد، رئیس شورای شهر تهران با قطعیت آغاز احداث تراموا در 1402 را رد کرد.

اقتصادنیوز: در تازه‌ترین تحول از مذاکرات ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، خبرنگار وال‌استریت ژورنال کرده که آژانس نصب مجدد دوربین‌ها را در تاسیسات غنی‌سازی ایران آغاز کرده است.

اقتصادنیوز: اعتماد در یادداشتی به اظهارات اخیر وزیرکار پرداخته است.

اقتصادنیوز: اطلاعات در یادداشتی به نقد سیاست خارجی دولت ابراهیم رئیسی پرداخت.

یورو آسیا دیلی (روسیه) در تحلیلی از تحولات قفقاز جنوبی نوشت: در پس زمینه‌ای از پایان جنگ روسیه و اوکراین، گفته شده که روس‌ها آماده ارائه کمک نظامی به ارمنستان و اعزام ناظران به مرز ارمنستان و جمهوری آذربایجان هستند.

دولت ترکیه پیش‌بینی کرده درآمدهای حاصل از گردشگری این کشور در سال جاری میلادی به رکورد 56 میلیارد دلار برسد؛ رقمی که می‌تواند از درآمدهای خالص نفتی ایران پیشی بگیرد.

بامداد روز چهارشنبه ویدئویی از بمباران یک پایگاه مقاومت در غزه توسط اسرائیل منتشر شد.

زیباکلام در روز معلم از دانشگاه تهران گلایه کرد.

روند افزایشی نرخ شاخص ارزی طی معاملات روز گذشته برای دومین بار در هفته اخیر متوقف شد. در حالی که قیمت دلار غیررسمی در معاملات یک هفته اخیر روند افزایشی جدیدی را آغاز کرده و از سطوح قیمتی کانال‌های 50 و 51 هزار تومانی به پله چهارم کانال 55 هزار تومانی در روز دوشنبه رسیده بود، دیروز این روند متوقف شد و قیمت ارز مذکور به سطوح قیمتی مرز 2 کانال 54 و 55 هزار تومانی بازگشت.

اقتصادنیوز: تصمیم فدرال رزرو برای نرخ بهره می تواند بیت کوین را به بالای 30 هزار دلار برگرداند.

برخی منابع خبری از حمله جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به مناطق شمال غربی غزه خبر می‌دهند.

عضو هیات رئیسه مجلس گفت: گزارش هیات نظارت بر رفتار نمایندگان درباره اظهارات آقای احمد علیرضابیگی مبنی بر اهدای 75 دستگاه خودروی شاسی بلند به نمایندگان از سوی وزارت صمت، به قوه قضائیه ارسال شد.

در تازه‌ترین تحول از مذاکرات ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، خبرنگار وال‌استریت ژورنال خبر داده که آژانس نصب مجدد دوربین‌ها را در تاسیسات غنی‌سازی ایران آغاز کرده است. لارنس نورمن خبرنگار وال‌استریت ژورنال ظهر روز سه‌شنبه 2 مه - 12 اردیبهشت در توییتی نوشت: شایعات تایید شد، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی توانسته است نصب مجدد دوربین‌های حذف شده و... را در ایران آغاز کند. انتظار می‌رود...

حسن روحانی در دوره انتخابات ریاست‌جمهوری سال 96 در سالن 12 هزار نفری آزادی این هشدار را به همه داد که اگر این گروه قدرت را به‌صورت رسمی در دست بگیرند دیگر کسی جلودارشان نیست: «من این‌ها را می‌شناسم. این‌ها روزی در جلسه‌ای تصمیم گرفته بودند در پیاده‌روهای تهران دیوار بکشند و مردانه، زنانه در پیاده‌رو ایجاد کنند. همانطور که در محل کارشان بخش‌نامه جنسیتی زنانه و مردانه اعلام کردند.»