اقتصاد کشور
اقتصاد کشور
اقتصادنیوز: بازار ارز رسمی در سال 1403 یکی از پرتلاطمترین دورههای خود را سپری کرد. شوک سیاسی ناشی از درگذشت رئیسجمهور وقت، برگزاری انتخابات زودهنگام و استقرار دولت جدید، زنجیرهای از تحولات ساختاری و سیاستهای ارزی را به راه انداخت. حذف سامانه نیما، برنامه یکسانسازی نرخ رسمی و آزاد و در نهایت برکناری وزیر اقتصاد، بازتابی از تقابل سیاسی و اقتصادی در کشوری بود که نرخ ارز آن نهفقط...
یک فعال اقتصادی گفت: دولت با تدوین و ارائه بستههای تشویقی جذاب مانند کاهش مالیات، اعطای تسهیلات بانکی کمبهره و حذف موانع واردات فناوریهای نوین، میتواند سرمایهگذاری را به عرصه تولید سوق دهد.
ورامین - عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی گفت: «سرمایه گذاری برای تولید» راهگشای اقتصاد کشور است.
تهران - رئیس فراکسیون کشاورزی پویا و امور عشایر مجلس شورای اسلامی گفت: متأسفانه در هفت دهه گذشته، یعنی 70 سال اخیر، نرخ رشد سرمایهگذاری در بخش کشاورزی بهطور متوسط از 5 درصد فراتر نرفته است.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی قم گفت: دولت با تدوین و ارائه بستههای تشویقی، میتواند سرمایهگذاری را به عرصه تولید سوق دهد.
نظام بانکی کشور در حالی وارد سال «سرمایه گذاری برای تولید» شده است که 92درصد از تامین مالی اقتصاد کشور رابه دوش می کشد اما هنوز نتوانسته انتظارات مردم و سرمایه گذاران را در پرداخت تسهیلات برآورده سازد
دولت نبایستی خود تحریککننده فعالیتهای غیرمولد در اقتصاد باشد و شرایط بیثباتی را تشدید نماید.
دنیای اقتصاد: تعطیلات نوروز است و مخاطبان این یادداشت انتظار خواندن خبر خوش یا تحلیل مثبت از «بازار مسکن در سال جدید» را دارند؛ اما از آنجا که معیار همه تحلیلهای روزنامه «دنیایاقتصاد»، واقعبینی نسبت به اوضاع و شرایط موثر بر تحولات است، لازم است در این مقاله کوتاه «واقعیت مسکن 1404» مورد رصد و بررسی قرار بگیرد.
به اعتقاد من سال 1404 سال سختی برای اقتصاد ایران است. اقتصاد ایران در یک دوراهی تصمیم است که آیا میخواهد به زندگی مردم بهبود ببخشد یا میخواهد همچنان نرخ تورم فزاینده باشد. در دهه 1390 متوسط نرخ تورم حدودا 20 درصد بود، اما اکنون نرخ تورم به عدد 30 تا 40 درصد رسیده است. ادامه این روند بسیار خطرناک است. اکنون زمان تصمیمگیری شجاعانه و بخردانه است.
عضو اتاق ایران گفت: مسیر تحقق شعار «سرمایهگذاری برای تولید» بدون ایفای نقش مؤثر و مستقیم دولت و حاکمیت امکانپذیر نیست و مهمترین وظیفه دولت کاهش موانع و بروکراسیهای اداری و قانونی است.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، یحیی آل اسحاق، رئیس اتاق بازرگانی ایران و عراق با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در رابطه با شعار سال گفت: چه برنامهای که رئیسجمهور محترم ارائه میکنند، چه مشکلاتی که در گذشته با آن مواجه بودیم و چه فرمایشات اخیر رهبری در خصوص سرمایهگذاری، همگی به یک نقطه مشترک باز میگردند و آن این است که بدون سرمایهگذاری، تحقق تولید و رشد اقتصادی امکانپذیر...
عضو اتاق ایران تاکید کرد: با تمرکز بر سرمایهگذاری در تولید، رفع موانع، بهرهبرداری از ظرفیتهای اقلیمی و حمایت از تولیدکنندگان، میتوان به توسعه اقتصادی و رفاه عمومی دست یافت.
عضو اتاق ایران تاکید کرد: «تولید» اسم رمز رشد و توسعه اقتصادی است و کشوری که از تولید بیبهره باشد، با نتایجی جز وابستگی، بیکاری و افت درآمد سرانه و کاهش رفاه عمومی روبهرو نخواهد شد.
رئیس اتاق بازرگانی ایران و عراق گفت: اگر سرمایهگذار به فضای حاکم بر اقتصاد اعتماد نداشته باشد، با هیچ وعده و وعیدی حاضر به سرمایهگذاری در تولید نخواهد شد.
دولت نبایستی خود تحریککننده فعالیتهای غیرمولد در اقتصاد باشد و شرایط بیثباتی را تشدید نماید.
یک فعال اقتصادی گفت: دولت با تدوین و ارائه بستههای تشویقی جذاب مانند کاهش مالیات، اعطای تسهیلات بانکی کمبهره و حذف موانع واردات فناوریهای نوین، میتواند سرمایهگذاری را به عرصه تولید سوق دهد.