یک‌شنبه 4 آذر 1403

اقدام عجیب شبکه ترون / حذف USDC از بلاکچین Tron

وب‌گاه گسترش مشاهده در مرجع
اقدام عجیب شبکه ترون / حذف USDC از بلاکچین Tron

در همین راستا، سخنگوی این شرکت می‌گوید: به عنوان بخشی از چهارچوب مدیریت ریسک خود، سیرکل به طور مداوم مناسب بودن همه بلاکچین‌هایی را که USDC در آنها پشتیبانی می‌شود، ارزیابی می‌کند.

سیرکل (Circle)، صادرکننده یواس‌دی کوین (USDC)، اعلام کرده که پشتیبانی از این استیبل کوین را در بلاکچین ترون متوقف می‌کند. این حرکت در بحبوحه تلاش استراتژیک این شرکت برای عرضه اولیه و عمومی سهام (IPO) خود در ایالات متحده انجام می‌شود.

این تصمیم نشان‌دهنده تعهد سیرکل به حفظ USDC به عنوان یک استیبل کوین با پشتوانه دلار قابل اعتماد، شفاف و مطمئن است.

در همین راستا، سخنگوی این شرکت می‌گوید: به عنوان بخشی از چهارچوب مدیریت ریسک خود، سیرکل به طور مداوم مناسب بودن همه بلاکچین‌هایی را که USDC در آنها پشتیبانی می‌شود، ارزیابی می‌کند.

البته، به گفته سیرکل، انتقال این استیبل کوین از شبکه به طور ناگهانی رخ نخواهد داد، بلکه به تدریج خواهد بود. طبق گزارش‌ها، تا فوریه سال 2025، مشتریان این شرکت می‌توانند نسبت به انتقال USDC از ترون به سایر بلاکچین‌ها اقدام کنند. کاربران همچنین می‌توانند USDCهای مبتنی بر ترون را مستقیماً با ارز فیات، از طریق خود سیرکل یا صرافی‌ها و کارگزاری‌ها، بازخرید نمایند.

تصمیم سیرکل با استراتژی رشد و جاه‌طلبی‌های گسترده این شرکت برای انجام IPO مطابقت دارد. سیرکل که از سال گذشته در نظر داشت سهام خود را در بازار عمومی عرضه کند، هفته گذشته برای عرضه اولیه سهام خود در ایالات متحده ثبت نام کرد.

در حالی که این شرکت از ارائه هرگونه جزییات خاصی خودداری کرده، به نظر می‌رسد که حذف پشتیبانی از USDC در شبکه ترون، گامی در جهت مطابقت با استانداردهای نظارتی باشد.

سال گذشته، کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده شکایتی را علیه بنیانگذار ترون، جاستین سان، و دیگر شرکت‌هایش به اتهام دستکاری بازار تنظیم کرد. البته سان این ادعاها را رد کرده و اعلام کرده است که این دعوا فاقد اعتبار است.

ترون (Tron) چیست؟

ترون (Tron)، پروژه بلاک چینی بوده که به هدف ایجاد اکوسیستمی بزرگ و توزیع شده برای محتوا و خدمات دیجیتال ایجاد شده است. این پروژه امکان ایجاد و به‌اشتراک‌گذاری محتوای دیجیتال را به صورت غیرمتمرکز و رایگان فراهم می‌کند. ترون رمزارز بومی به نام ترونیکس (TRX) دارد که در بازار ارزهای دیجیتال معامله شده و از آن برای پرداخت کارمزد، داشتن حق عضویت، حق رأی و حق استفاده از خدمات شبکه ترون استفاده می‌شود.

ترون از الگوریتم اجماع اثبات سهام نمایندگی‌شده یا DPOS (مخفف Delegated Proof of Stake) استفاده کرده و می‌تواند 2000 تراکنش در ثانیه را پشتیبانی کند. ترون با حذف واسطه‌گران، مستقل بودنِ سازندگان محتوا را تضمین کرده و به آن‌ها اجازه می‌دهد که با کاربران خود مستقیماً در ارتباط باشند و سود خود را بدون کسر هزینه دریافت کنند. هدف اصلی ترون ایجاد بستری برای ارتقاء و بهبود حوزه‌های مختلف اقتصادی و دیجیتالی است. از جمله اهداف اصلی ارز دیجیتال ترون می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

* ایجاد بستری برای محتوا: ترون به عنوان بستری برای ارائه خدمات و محتوای دیجیتال از جمله ارزهای دیجیتال، بازی‌های آنلاین، ارتباطات اجتماعی و محتوای مرتبط با بلاک چین طراحی شده است.

* ایجاد محتوا بر اساس اندیشه‌های مستقل: ترون به اندیشه‌های آزاد و مستقل عقیده دارد و به کاربران امکان می‌دهد تا به صورت مستقل و بدون هیچ‌گونه محدودیتی، محتوا را تولید و ارائه کنند.

* حمایت از ابزارهای توسعه: ترون ابزارهای توسعه‌دهندگان را برای تولید و پیاده‌سازی برنامه‌ها و dAppهای مبتنی بر بلاک چین فراهم می‌کند.

* مقیاس‌پذیری بهبود یافته و سرعت بالا: شبکه ترون برای پشتیبانی از حجم بالای تراکنش‌ها و بهبود سرعت و کارایی شبکه طراحی شده است.

* قابلیت توسعه و ارتقا: ترون در قالب بلاک چینی توسعه‌پذیر و متن‌باز به‌همراه فناوری‌های نوآورانه خود، قصد دارد تا در صنعت ارزهای دیجیتال به پروژه‌ای موفق و معتبر تبدیل شود.

از آنجا که ارز دیجیتال ترون بر پایه بلاک چین خود ترون اجرا می‌شود، می‌توان از توکن‌های معتبری به نام TRX (ترون) به عنوان واحد ارزی در این شبکه برای تراکنش‌ها و پرداخت‌ها استفاده کرد. با توجه به اهداف و قابلیت‌های منحصر‌به‌فرد ترون، این پروژه به عنوان رقیبی قابل‌توجه برای ارزهای دیجیتال مطرح در دنیای کریپتوکارنسی شناخته می‌شود و جایگاه خود را در بازار رمزارزها به‌عنوان پروژه‌ای قدرتمند و با اهداف جامع، تثبیت کرده است.