چهارشنبه 19 شهریور 1404

اجتماعی وب‌گاه الف

اجتماعی وب‌گاه الف

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش از جذب 50 هزار معلم و دبیر در سال‌جاری خبر داد.

رئیس ستاد بازگشایی مدارس با اشاره به توزیع کتب درسی گفت: بیش از 153 میلیون جلد کتاب در 990 عنوان تولید و در اختیار ادارات کل آموزش و پرورش استان‌ها قرار گرفت که امروز تقدیم دانش آموزان شد؛ در عین حال همه دانش‌آموزانی که در سامانه کتاب درسی ثبت سفارش داشتند، کتاب‌های خود را تحویل می‌گیرند.

وزیر علوم تحقیقات و فناوری حداکثر افزایش شهریه دانشگاه ها در سال تحصیلی جدید را اعلام کرد.

رئیس سازمان هواشناسی کشور گفت: سال آبی با کاهش 20 درصدی بارش نسبت به میانگین بلندمدت به پایان رسید و سومین سال متوالی کم‌بارش کشور را رقم زد.

نماینده ولی فقیه در خوزستان گفت: در نظام اسلامی، معلم باید شاخصه‌های دینی داشته باشد زیرا دانش‌آموز به معلم خود نگاه می‌کند.

مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ، محدودیت تردد وسایل نقلیه سنگین در پایتخت را تا روز شنبه 15 مهر اعلام کرد.

مدیرعامل شرکت عمران پرند گفت: همزمان با اول با حضور وزیر راه و شهرسازی 7 مدرسه افتتاح و متروی پرند نیز تست گرم می‌شود

به دلیل طوفان گردوخاک و کاهش دید پرواز امروز تهران - زابل و بالعکس لغو شد، همچنین مدارس و ادارات 5 شهرستان منطقه سیستان امروز تعطیل است.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران از ورود نخستین اتوبوس "متروباس" به ناوگان حمل‌ونقل در اولین روز سال تحصیلی جدید خبر داد.

متروی تهران از امروز به مدت 15 روز کاری برای دانشجویان و دانش‌آموزان رایگان شد.

معاون بیمه‌ای سازمان تأمین اجتماعی ضمن هشدار نسبت به تخلف برخی کارفرمایان نسبت به عدم پرداخت حق بیمه کارگران اظهار کرد: برخی کارفرمایان هزینه حق بیمه را به خود کارگر پرداخت و می‌گویند کارگر خودش را بیمه کند.

معاون کمیته امداد گفت: همزمان با آغاز سال تحصیلی 1500 پایگاه سیار برای دریافت کمک‌های مردمی به دانش آموزان کم برخوردار در کشور برپا می‌شود.

عضو هیئت علمی مرکز پژوهش‌های مجلس با اشاره به اینکه اشتغال و مسکن 2 مانع اصلی بر سر راه ازدواج جوانان است، گفت: مجموع افراد دختر و پسر در سن ازدواج نزدیک به 12 میلیون است.

موادی ازجمله نایلون، پلی پروپیلن و کربنات کلسیم را می‌توان از فرش قدیمی استخراج کرد و در صنایع دیگر مورد استفاده مجدد قرار داد.

معاون اول رئیس جمهور از نمایشگاه "ایران نوشت" بازدید کرد و در گفتگو با تولیدکنندگان و خریداران، وضعیت بازار لوازم التحریر را در آستانه آغاز سال تحصیلی جدید مورد بررسی قرار داد.