یک‌شنبه 25 آبان 1404

اجتماعی وب‌گاه الف

اجتماعی وب‌گاه الف

رئیس شورای اسلامی شهر تهران در واکنش به دستکاری چراغ‌های راهنمایی و رانندگی در زمان بارش باران گفت: توصیه ما این است که این کار در سطح شهر کمتر صورت بگیرد.

رئیس کل دادگستری استان البرز از تشکیل کارگروه مشترک دادگستری کل و فراجای استان البرز در رابطه با پرونده قتل داریوش مهرجویی و همسرش خبر داد.

دادستان تهران به قضات پرونده‌ها دستور داد تا نسبت به تعیین تکلیف متهمان حاضر در بازداشتگاه‌ها با ماندگاری بیش از یک ماه اقدام کنند.

یک عضو هیات رئیسه کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه از برگزاری جلسه‌ای در این کمیسیون درباره موضوع حقوق بازنشستگان خبر داد و گفت: کمیسیون تلفیق جلساتی با دولت برای افزایش حقوق بازنشستگان داشته است که دولت هم با آن موافق است منتها می‌گوید که نمی‌تواند به یک‌باره افزایش 90 درصدی را اعمال کند.

طبق گفته مسئولان کمیته امداد، تهرانی‌ها در شش ماه نخست امسال بالغ بر 53 میلیارد تومان صدقه پرداخت کرده‌اند.

همراه اول با مغتنم شمردن تقارن روز جهانی دانش‌آموز با ایام شروع سال تحصیلی جدید، پویش همکلاسی با قرعه‌کشی 100 گوشی هوشمند 5G برای دانش‌آموزان و دانشجویان را آغاز کرد.

طی ارزیابی های به عمل آمده توسط اداره کل سازمان استاندارد کشور از آسایشگاه خیریه کهریزک استان البرز، این مجموعه در حوزه سالمندی، به عنوان واحد نمونه ملی انتخاب و در روز جهانی استاندارد، نشان استاندارد دریافت کرد.

طی ارزیابی های به عمل آمده توسط اداره کل سازمان استاندارد کشور از آسایشگاه خیریه کهریزک استان البرز، این مجموعه در حوزه سالمندی، به عنوان واحد نمونه ملی انتخاب و در روز جهانی استاندارد، نشان استاندارد دریافت کرد.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات را مکلف کردند تا امکان اتصال اماکن اداری، تجاری و مسکونی شهرهای هر استان به شبکه ملی اطلاعات و دسترسی پر سرعت روستاهای بالای 20 خانوار را فراهم کند.

معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری تهران با تأکید بر اینکه توقف در حاشیه رودخانه‌ها با توجه به صدور هشدار نارنجی هواشناسی ممنوع است، گفت: شهروندان در تردد از محور سولقان - امامزاده داوود (ع) احتیاط کنند.

رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه گفت: اعضای باند جعل اسناد قضایی در استان فارس دستگیر شدند.

سخنگوی فراجا اعلام کرد که تعداد مظنونان بازداشت شده پرونده قتل داریوش مهرجویی و همسرش به هفت نفر رسید.

دادستان تهران از احضار مدیران رسانه‌های «اعتماد» و «فراز» در رابطه با پرونده قتل داریوش مهرجویی خبر داد.

در پی سوء استفاده رسانه‌های معاند و انتشار کلیپی از وضعیت بیماری روحی و روانی دختر تبریزی در فضای مجازی، مرکز اطلاع‌رسانی پلیس آذربایجان شرقی در ارتباط توضیحاتی ارائه کرد.

فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان از کشف یک تن و 230 کیلوگرم مواد افیونی و انهدام 3 باند مسلح قاچاقچیان مواد مخدر در استان خبر داد.

شهردار تهران از آمادگی دستگاه‌های مختلف برای تخصیص بودجه ویژه مدیریت آسیب‌های اجتماعی، ذیل قرارگاه آسیب‌های اجتماعی خبر داد.